אפשר לקבל הסבר מקצועי על ZONE 2

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
aihysp פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום יש לי סיטואציה מיוחדת שאני חושב ZONE 2, יכול לעזור לי אבל אני לא כל כך יודע הרבה על הדבר והמגבלות שלו אם
אפשר לקבל קצת הסברים מה היתרונות חסרונות?

אני צריך להחליף מגבר....

המצב הקיים הוא יחידת דיור עם שני טלוזיות שמחוברות למפצל סיני שמתחבר למגבר של פיונייר, שמחובר למחשב ממיר פלייסטישן

מה צריך: מגבר בעל שני יציאות OUT HDMI, יציאה אחת שתתמוך 4K סראונד 5.1 אין צורך ביותר
אני מאמין שמגבר שיש לו 4K לא צריך לבקש ממנו דברים בסיסים אז אני לא יתן פה רשימה של שטויות שבטוח יש
אבל אם חסר משהו בסיסי בבקשה לציין :D

שאלות:
1. האם אני יכול לבחור ערוץ לכל ZONE בנפרד?
2. במידה וכן האם אני יכול לבחור רזולציה לכל טלוזיה(זה הבעיה אם המתאם הסיני)

תודה!

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3632
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #2 

לא כל zone 2 נבראו שווים ותאלץ לבדוק ספציפית ברסיברים שיעמדו על הפרק מה התכונות הספצפיות של כל רסיבר
חלקפ יאפשרו שכפול התוכן מאזור אחד לאזור השני ואחרים הפצת תוכן משני מקורות כל אחד לאזור אחר.

חלקם השנים יותר ישתמשו במונח לתאר העברת סאונד לאזור נוסף בבית (חלק שכפול וחלק מקור עצמאי)

אם אתה מדבר על הצגת 4k אתה מבר על רסיברים חדשים גם בהם בסדרות הנמוכות היכולות של zone 2 יהיו מנוונות ובסדרות הגבוהות יהיו הרבה יותר משוכללות
תאלץ לעשות מחקר.
הפיתרון הפשוט יותר הוא שימוש במפצל אות hdmi אבל מפצל שיודע לשכפל את זיהוי המסכים המחוברים אליו כך שכל צרכן יקבל את האיכות הראויה לו

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #3 

אני רק יוסף:
תבדוק גם טוב טוב בכל רסיבר אילו מקורות הוא יכול להעביר, אצלי לדוגמה, בסוני 1040, אתה יכול להעביר לזון 2 מה שאתה רוצה, כל עוד זה ממקור "אנלוגי"!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”