יונדאי גטס 2007 תחנות ושעון מתאפסים בכיבוי סוויץ
-
ElazSandosi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום
אז ככה יש לי יונדאי גטס 2007 וכל פעם שאני מסובב סוויץ השעון מתאפס הרדיו מתאפס צריך להדליק אותו ולהגדיר תחנות.
השעון והמנורה לא עובדים בזמן שאין סוויץ.
הכבל האדום והצהוב שבא מהרכב מחוברים ביחד בלי שהם יהיו מחוברים גם עם סוויץ כלום לא יעבוד.
מה יכול להיות הבעיה?
מצבר חדש. הכחול מחובר עם הכחול והשחור לשחור. יש לי 8 חוטים לרמקולים ועוד 4 (שחור,צהוב,אדום,כחול).
בתודה אלעז!
אז ככה יש לי יונדאי גטס 2007 וכל פעם שאני מסובב סוויץ השעון מתאפס הרדיו מתאפס צריך להדליק אותו ולהגדיר תחנות.
הכבל האדום והצהוב שבא מהרכב מחוברים ביחד בלי שהם יהיו מחוברים גם עם סוויץ כלום לא יעבוד.
מה יכול להיות הבעיה?
מצבר חדש. הכחול מחובר עם הכחול והשחור לשחור. יש לי 8 חוטים לרמקולים ועוד 4 (שחור,צהוב,אדום,כחול).
בתודה אלעז!
בד"כ לכל מערכת ברכב יש סוללה פנימית שתפקידה לשמור על כל מני פרמטרים ובינהם על תחנות.
מציע שתריץ חיפוש בגוגל על הדגם שיש לך ועל הבעיה ותחפש היכן ישנה סוללת הגיבוי במע'.
או לחילופין - פנה למתקין מע' כלשהו או לחב' גיל קאר מטפים ברכבי יונדאי שיוצאים מהחברה).
מציע שתריץ חיפוש בגוגל על הדגם שיש לך ועל הבעיה ותחפש היכן ישנה סוללת הגיבוי במע'.
או לחילופין - פנה למתקין מע' כלשהו או לחב' גיל קאר מטפים ברכבי יונדאי שיוצאים מהחברה).
-
ElazSandosi
- חבר שרק התחיל

יש מצב להסבר?
כי אני מחפש בגוגל באנגלית ובעברית ומוצא רק להחליף מצבר
וכל החיפושים לגבי תחנות לא נשמרות וכל זה אומרים לי על הכבל האדום והצהוב.
כי אני מחפש בגוגל באנגלית ובעברית ומוצא רק להחליף מצבר
וכל החיפושים לגבי תחנות לא נשמרות וכל זה אומרים לי על הכבל האדום והצהוב.
איזה שעון ומנורה לא עובדים כשאין סוויץ? של הרכב?ElazSandosi כתב:שלום
מה יכול להיות הבעיה?
בתודה אלעז!...
-
ElazSandosi
- חבר שרק התחיל

·מנורה של הרכב(דלת פתוחה)Dbso כתב:איזה שעון ומנורה לא עובדים כשאין סוויץ? של הרכב?.........
ושעון זמנים
כשאין סוויץ ברכב אין מצבר
-
ElazSandosi
- חבר שרק התחיל

קניתי את האוטו עם הבעיה חשבתי שזה בעיה של חוטים לא נכונים כי ממי שקניתי שיחק שם עם החוטים