מבקש המלצות לרסיבר + סט רמקולים + סאב וופר, הכל ב 4000 שקל
שלום לכולם,
לאחרונה התחדשתי במסך 58 אינץ' של סמסונג, ואני רוצה לקנות גם רסיבר ורמקולים.
אשמח לקבל המלצות (להכל יחד, או לכל רכיב בנפרד) בעלות כוללת של עד 4000-4500 שקל
(4500 זה סף עליון מקסימלי, מעדיף להתרחק ממנו כלפי מטה...)
השימוש העיקרי יהיה סרטים וקצת מוזיקה, לא מתכוון לערוך מסיבות...
לכן אני לא מחפש משהו "מפוצץ", אלא משהו איכותי,
שימשש אותי לתקופה ארוכה יחסית, ולא יהיה "מיושן" עבור טכנולוגיות שידועות כבר היום.
מידות הסלון:
4+ מטר (רוחב) על 5+ מטר (אורך, מרחק מקיר טלויזיה לקיר אחורי)
הסלון פתוח, כך שפונה בחלקו לחלל לכניסה לבית ולמטבח.
רסיבר
ראיתי כאן המלצות על כיול אודיסי, אז אשמח אם זה ייתמך, כי אין לי ידע בכיוון של הרמקולים...
האם אני צריך היום תמיכה ב 4K או שזה מיותר?
רמקולים
יש כבר כבלים של רמקולים מושחלים בקירות:
קיר טלויזיה - 3 יציאות מעל הטלויזיה בגובה 1.65 ס"מ ובמרחק של 75 ס"מ מהמרכזי (לימין ולשמאל, כל הקיר ברוחב 2 מטר)
קיר אחורי - 2 יציאות בגובה 1.80 מטר ובמרחק של 2 מטר האחד מהשני
סאב וופר
האם לדרישות שלי אזדקק לסאב וופר איכותי, אם בכלל?
קראתי שסאב צריך להיות על הריצפה כדי למנוע רעידות. אין אפשרות להניח אותו על שידה המוברת חזק לקיר?
לגבי הקנייה
הבנתי שמומלץ לקנות באמזון. האם זה יכלול את כל המיסים בארץ, מע"מ וכו'?
אני נוסע בקרוב לגרמניה. האם עדיף להביא משם משהו?
אני מודה שהידע שלי בתחום ממש התחלתי, ומתבסס על קריאה באינטרנט, ובעיקר בפורום כאן,
אבל יש יותר מידי מידע ואני קצת מבולבל...
תודה מראש לעוזרים
שי
(4500 זה סף עליון מקסימלי, מעדיף להתרחק ממנו כלפי מטה...)
השימוש העיקרי יהיה סרטים וקצת מוזיקה, לא מתכוון לערוך מסיבות...
לכן אני לא מחפש משהו "מפוצץ", אלא משהו איכותי,
שימשש אותי לתקופה ארוכה יחסית, ולא יהיה "מיושן" עבור טכנולוגיות שידועות כבר היום.
מידות הסלון:
4+ מטר (רוחב) על 5+ מטר (אורך, מרחק מקיר טלויזיה לקיר אחורי)
הסלון פתוח, כך שפונה בחלקו לחלל לכניסה לבית ולמטבח.
רסיבר
ראיתי כאן המלצות על כיול אודיסי, אז אשמח אם זה ייתמך, כי אין לי ידע בכיוון של הרמקולים...
האם אני צריך היום תמיכה ב 4K או שזה מיותר?
רמקולים
יש כבר כבלים של רמקולים מושחלים בקירות:
קיר טלויזיה - 3 יציאות מעל הטלויזיה בגובה 1.65 ס"מ ובמרחק של 75 ס"מ מהמרכזי (לימין ולשמאל, כל הקיר ברוחב 2 מטר)
קיר אחורי - 2 יציאות בגובה 1.80 מטר ובמרחק של 2 מטר האחד מהשני
סאב וופר
קראתי שסאב צריך להיות על הריצפה כדי למנוע רעידות. אין אפשרות להניח אותו על שידה המוברת חזק לקיר?
לגבי הקנייה
הבנתי שמומלץ לקנות באמזון. האם זה יכלול את כל המיסים בארץ, מע"מ וכו'?
אני נוסע בקרוב לגרמניה. האם עדיף להביא משם משהו?
אני מודה שהידע שלי בתחום ממש התחלתי, ומתבסס על קריאה באינטרנט, ובעיקר בפורום כאן,
אבל יש יותר מידי מידע ואני קצת מבולבל...
תודה מראש לעוזרים
שי
אענה על חלק מהשאלות.
לא יספיק למערכת 5.1 +רסיבר נורמליים, אפילו אם תקנה הכל מיד שנייה זה יהיה קשה.
·shayh10 כתב:שלום לכולם,
(4500 זה סף עליון מקסימלי, מעדיף להתרחק ממנו כלפי מטה...)...
לא יספיק למערכת 5.1 +רסיבר נורמליים, אפילו אם תקנה הכל מיד שנייה זה יהיה קשה.
איזו טלויזיה יש לך ובאילו מקורות אתה משתמש/צפוי להשתמש?רסיבר
האם אני צריך היום תמיכה ב 4K או שזה מיותר?...
עם רמקולים רצפתיים אפשר להסתדר בלי סאב, עם מדפיים למערת ק"ב עדיף שיהיה סאב.סאב וופר
קראתי שסאב צריך להיות על הריצפה כדי למנוע רעידות. אין אפשרות להניח אותו על שידה המוברת חזק לקיר?...
לגבי אמזון - כן, מאד משתלם לקנות משם רסיברים, וזה כולל הכל. רמקולים - לא ממש משתלם ממה שראיתי.לגבי הקנייה
הבנתי שמומלץ לקנות באמזון. האם זה יכלול את כל המיסים בארץ, מע"מ וכו'?...
evgenetic + alcd
תודה על התגובות
בקשר לשאלות שלכם:
תקציב בעייתי
כמו שאמרתי, אני לא מחפש משהו מפוצץ, אלא רסיבר שישמש אותי להרבה זמן, ורמקולים סבירים שלא יעשו בעיות...
אני מבין מכם שגם הדרישה הזאת שלי תעלה לי 5K ומעלה?
ברור לי שאצטרך "להתפשר", אז איפה להשקיע את רוב הכסף ובאיזו חלוקה?
האם רסיבר מהדיוטי פרי יספיק לי, או שזה לזרוק כסף לפח?
טלויזיה ומקורות
טלויזית לד 58 של סמסונג, בלי 4K, בלי 3D, בלי סמארט (קונה סטרימר עם קודי)
היום הטלויזיה היא "המרכז", ולכן מחוברת ישירות לממיר HD של יס (ולפעמים לפטופ), ואני שומע ישירות מהטלויזיה
המטרה הסופית שהכל יחובר לרסיבר (טלויזיה, רסיבר, רמקולים, אינטרנט)
רמקולים
כמו שציינתי, יש לי כבלים מוכנים בקירות, אז אני מניח שלא אקנה ריצפתיים, אלא רמקולים שאתקין על הקיר
זאת הכוונה שלך למדפיים? (גם לא הבנתי מה זה מערת ק"ב...)
האיכות שלהם סבירה?
אמזון
אני צריך להניח שהמחירים באמזון הן העלות הסופי עבורי?
אין "הפתעות" שאגלה בארץ כמו מיסים וכו?
תודה
תודה על התגובות
בקשר לשאלות שלכם:
תקציב בעייתי
כמו שאמרתי, אני לא מחפש משהו מפוצץ, אלא רסיבר שישמש אותי להרבה זמן, ורמקולים סבירים שלא יעשו בעיות...
האם רסיבר מהדיוטי פרי יספיק לי, או שזה לזרוק כסף לפח?
טלויזיה ומקורות
טלויזית לד 58 של סמסונג, בלי 4K, בלי 3D, בלי סמארט (קונה סטרימר עם קודי)
היום הטלויזיה היא "המרכז", ולכן מחוברת ישירות לממיר HD של יס (ולפעמים לפטופ), ואני שומע ישירות מהטלויזיה
המטרה הסופית שהכל יחובר לרסיבר (טלויזיה, רסיבר, רמקולים, אינטרנט)
רמקולים
כמו שציינתי, יש לי כבלים מוכנים בקירות, אז אני מניח שלא אקנה ריצפתיים, אלא רמקולים שאתקין על הקיר
האיכות שלהם סבירה?
אמזון
אין "הפתעות" שאגלה בארץ כמו מיסים וכו?
תודה
עדיף לא להתפשר אלא להמתין ולחסוך או לקנות בחלקים. רסיבר חדש נורמלי יעלה בסביבות 2000 (אם מתאים ישן אז תחתוך בחצי, אבל נראה לי שלרסיבר כדאי שתהייה אחריות). לגבי הרמקולים אני ישר שולח אותך ליד שנייה כי אין סיבה לקנות חדשים, במיוחד בתקציב מוגבל: זוג קדמיים מדפיים נורמליים מיד שנייה ~1200-1500, זוג אחוריים כ800, סאב וסנטר נגיד כ700 כל אחד. אלו מחירים קצת גסים ואפשר למצוא כל מיני דילים משתלמים אבל זה סדר גודל המינימלי לדעתי. פחות מזה אני לא הייתי ממליץ לחברי, אז גם לך לא אמליץתקציב בעייתי
האם רסיבר מהדיוטי פרי יספיק לי, או שזה לזרוק כסף לפח?...
מדפיים אלה רמקולים ששמים על המדף או על סטנד כלשהו, ובעקרון רמקולים שמותקנים על הקיר זו קטגוריה קצת שונה אבל גם מדפיים אפשר להתקין על הקיר עם מתקנים למיניהם. ובוודאי שיש מדפיים מצוינים, אבל לרוב הם לא חזקים בבאס עמוק אז לקולנוע ככל הנראה עדיף שיהיה גם סאב.רמקולים
האיכות שלהם סבירה?...
כן. תעבור על המדריך הזה: http://www.hometheater.co.il/vt237364.htmlאמזון
אין "הפתעות" שאגלה בארץ כמו מיסים וכו?...
המדריך מעולה, תודה!
רסיבר
חדש ב 1500-2000 זה גם מה שאני התכוונתי לקנות.
ראיתי כמה דגמים של onkyo tx-nr, עדיין לא בחרתי סופית את הדגם...
אשמח להמלצה שלך (עם תמיכה ב 4K וכיול אודיסי ודומיו)
רמקולים
מעדיף חדשים, וכנראה כאלה שאוכל לתלות. אני מבין ממך שאני רחוק מאד בתקציב שלי?
בהמלצתך, אולי באמת אוותר (זמנית) על הסאב, אבל ארצה לקנות כבר עכשיו את הקדמיים, האחוריים והסנטר.
יש לך המלצה על סט רמקולים (חדש) שיתאים בעיקר לסרטים בעלות סבירה? (סבירה = עד 2500-3000)
תודה!
רסיבר
אשמח להמלצה שלך (עם תמיכה ב 4K וכיול אודיסי ודומיו)
רמקולים
בהמלצתך, אולי באמת אוותר (זמנית) על הסאב, אבל ארצה לקנות כבר עכשיו את הקדמיים, האחוריים והסנטר.
יש לך המלצה על סט רמקולים (חדש) שיתאים בעיקר לסרטים בעלות סבירה? (סבירה = עד 2500-3000)
תודה!
denon 1200w - אם כי כרגע אני לא רואה שהאמזונים האירופאים מביאים אותם לישראל.shayh10 כתב:המדריך מעולה, תודה!
רסיבר
אשמח להמלצה שלך (עם תמיכה ב 4K וכיול אודיסי ודומיו)...
חבל, ביד שנייה הכסף שלך שווה פי 2-3, רמקולים זה לא משהו שנוטה להתקלקל.רמקולים
תודה!·...
בכל מקרה, אני לא לגמרי בטוח לגבי התלייה אבל הסדרה 10 diamond של wharfedale תיכנס לך לתקציב (חדשים) : 10 או 10.1 קדמיים, 10 SR - סראונד, ו10 CS לסנטר.
היו לי 10.1 תקופה יחסית ארוכה, לסרטים הם בסדר גמור לדעתי, למוזיקה כבר צריך משהו יותר רציני.
רסיבר
מקבל את המלצתך לגבי Denon X1200W
אין לי ניסיון בקנייה באמזון, אבל נראה שדוקא אפשר לקנות את הדנון באמזון גרמניה, לא?
http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B ... dition=new
רמקולים
ההמלצות שלך יקרות והרבה יותר ממה שאני צריך...
ממה שאני רואה מחיפוש כאן בפורום, מצאתי את הסטים 5.1 הבאים שאנשים המליצו וכולם פחות או יותר באותו מחיר
JBL Cinema 510
JBL Cinema 610
TANNOY TFX 5.1
Polk Audio TL1600
Harman Kardon HKTS 16
Energy 5.1 Take Classic
יש משהו שאתה ממליץ לדרישות שלי?
אגב, שאלת תם:
למה כמעט תמיד הרמקולים שחורים?
בתור אחד שמתכוון לתלות אותם על הקיר, נראה לי ששחורים ממש יבלטו על הקיר...
תודה
מקבל את המלצתך לגבי Denon X1200W
אין לי ניסיון בקנייה באמזון, אבל נראה שדוקא אפשר לקנות את הדנון באמזון גרמניה, לא?
http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B ... dition=new
רמקולים
ההמלצות שלך יקרות והרבה יותר ממה שאני צריך...
ממה שאני רואה מחיפוש כאן בפורום, מצאתי את הסטים 5.1 הבאים שאנשים המליצו וכולם פחות או יותר באותו מחיר
JBL Cinema 510
JBL Cinema 610
TANNOY TFX 5.1
Polk Audio TL1600
Harman Kardon HKTS 16
Energy 5.1 Take Classic
יש משהו שאתה ממליץ לדרישות שלי?
אגב, שאלת תם:
למה כמעט תמיד הרמקולים שחורים?
בתור אחד שמתכוון לתלות אותם על הקיר, נראה לי ששחורים ממש יבלטו על הקיר...
תודה
כן, זה שב379 יורו מאמזון עצמו אפשר להזמין, רק אני לא בטוח אם זה מחיר טוב בשבילו. תסתכל מה קורה שם בשרשור, יש שם לא מעט מידע על המחיר וכו': http://www.hometheater.co.il/vt243942.html
למה יצא לך שוורפדייל יקר? לי יוצא 3240 במחירים של זאפ עם 10.1 כקדמיים, וזה אומר שאתה בקלות יכול לחתוך כ20%, ואולי אף יותר אם תקנה את הכל במקום אחד ותתמקח כמו שצריך.
לגבי הסטים שציינת - תראה, אני לא מכיר אותם ולא שמעתי אותם, אבל כשציינת בהודעה הראשונה שלך שאתה לא רוצה משהו מפוצץ אבל בכל זאת איכותי, אני לקחתי את זה ברצינות והמלצתי לפי הקריטריון הזה
. למרות שאני מרבה להילחם פה באידיוטופילים שצועקים שאי אפשר להשיג סאונד טוב עם מגבר/רסיבר ששווה פחות מ8000 שקל וזוג רמקולים בפחות מ10000 שקל - עדיין יש סף של מחיר שמתחתו אי אפשר לקרוא לציוד "איכותי". אז אני לא חושב שאפשר לקנות מערכת איכותית של 5 רמקולים +סאב ב500$ (וזה עוד מהיקרים יותר שציינת).
מצד שני אני לא יודע מה נשמע לך מספיק איכותי, אז יכול להיות שההמלצה שלי לא בדיוק בכיוון. אתה הסתובבת קצת בחנויות? שמעת כמה מערכות בעצמך?
למה יצא לך שוורפדייל יקר? לי יוצא 3240 במחירים של זאפ עם 10.1 כקדמיים, וזה אומר שאתה בקלות יכול לחתוך כ20%, ואולי אף יותר אם תקנה את הכל במקום אחד ותתמקח כמו שצריך.
לגבי הסטים שציינת - תראה, אני לא מכיר אותם ולא שמעתי אותם, אבל כשציינת בהודעה הראשונה שלך שאתה לא רוצה משהו מפוצץ אבל בכל זאת איכותי, אני לקחתי את זה ברצינות והמלצתי לפי הקריטריון הזה
מצד שני אני לא יודע מה נשמע לך מספיק איכותי, אז יכול להיות שההמלצה שלי לא בדיוק בכיוון. אתה הסתובבת קצת בחנויות? שמעת כמה מערכות בעצמך?
קודם כל, דע שאני מעריך את העובדה שאתה מתייחס ומגיב לשאלות.
אני לא אודיופיל (ולא אדיוטפיל...), לכן אני מחשיב את ההמלצות שלך כאן, ועוד אחרות שאני קורא.
אבל מצד שני, אני גם לא ב"סקאלת" של חלק מהאנשים כאן לגבי ההשקעה להכי חדש/איכותי שיש.
לא נראה לי שאבדיל בדקויות שבין רסיבר/רמקולים ב 10000 שקל לכאלו ב 50000+ שקל ויותר.
רסיבר
קראתי את השרשור שהפנית אליו.
כמו שהמלצת כבר קודם, הדנון נשמע רסיבר טוב (בעיקר לתקציב שלי), אז לפחות אני יודע מה לקנות.
בקשר למחיר: אנשים התלהבו מהמחיר כשהיה 330 יורו, אז נראה שהיום 379 יורו זה מחיר סביר לאיכות, לא?
רמקולים
מודה שעדיין לא הקשבתי לרמקולים בחנויות.
רציתי קודם לקבל כאן המלצות מאנשים נטולי אינטרסים לגבי איכות הרמקולים, ואז לבוא עם רשימה קצרה של 2-4 רמקולים ולהקשיב בחנויות.
מעדיף את זה מול מוכר שמנסה למכור לי את מה שהוא רוצה.
לגבי הוורפדייל, לא הצלחתי למצוא סט 5.1 באמזון וגם לא הצלחתי להרכיב כזה בזאפ.
בנוסף, אני לא בטוח שזה ייכנס בתקציב שלי: גם אחרי המחיר שציינת וההנחה + הרסיבר אני מגיע לרף העליון האדום...
אני מקבל את דעתך שסט 5.1 בעלות 500$ לא יהיה איכותי (בסטנדרטים של מישהו "אנין אוזן" כמוך
)
אבל על כולם אנשים נתנו כאן המלצות, וחלקם (למשל האנרג'י) גם זוכים להמלצות של "מומחים" ברשת.
יכול להיות שהייתי צריך לשאול את השאלה אחרת, אולי לא תסכים איתי, אבל אשמח לשמוע את דעתך:
בהנחה שאקח את רסיבר הדנון במחיר שלו היום (או פחות כמה עשרות דולרים),
נותר לי תקציב של 500-550$ לקניית סט רמקולים סאטיליטים/מדפיים (מעדיף בגדלים לא גדולים, כדי שיתאים לסלון)
איזה סט 5.1 אתה ממליץ לי לקנות?
(כמובן שלא אקנה עד שאלך ואשמע בעצמי בחנויות)
תודה.
אני לא אודיופיל (ולא אדיוטפיל...), לכן אני מחשיב את ההמלצות שלך כאן, ועוד אחרות שאני קורא.
אבל מצד שני, אני גם לא ב"סקאלת" של חלק מהאנשים כאן לגבי ההשקעה להכי חדש/איכותי שיש.
לא נראה לי שאבדיל בדקויות שבין רסיבר/רמקולים ב 10000 שקל לכאלו ב 50000+ שקל ויותר.
רסיבר
כמו שהמלצת כבר קודם, הדנון נשמע רסיבר טוב (בעיקר לתקציב שלי), אז לפחות אני יודע מה לקנות.
בקשר למחיר: אנשים התלהבו מהמחיר כשהיה 330 יורו, אז נראה שהיום 379 יורו זה מחיר סביר לאיכות, לא?
רמקולים
רציתי קודם לקבל כאן המלצות מאנשים נטולי אינטרסים לגבי איכות הרמקולים, ואז לבוא עם רשימה קצרה של 2-4 רמקולים ולהקשיב בחנויות.
בנוסף, אני לא בטוח שזה ייכנס בתקציב שלי: גם אחרי המחיר שציינת וההנחה + הרסיבר אני מגיע לרף העליון האדום...
אני מקבל את דעתך שסט 5.1 בעלות 500$ לא יהיה איכותי (בסטנדרטים של מישהו "אנין אוזן" כמוך
אבל על כולם אנשים נתנו כאן המלצות, וחלקם (למשל האנרג'י) גם זוכים להמלצות של "מומחים" ברשת.
יכול להיות שהייתי צריך לשאול את השאלה אחרת, אולי לא תסכים איתי, אבל אשמח לשמוע את דעתך:
נותר לי תקציב של 500-550$ לקניית סט רמקולים סאטיליטים/מדפיים (מעדיף בגדלים לא גדולים, כדי שיתאים לסלון)
(כמובן שלא אקנה עד שאלך ואשמע בעצמי בחנויות)
תודה.
קצת קשה לחזות את המחיר העתידי, אבל נראה לי ש379 זה בסדר, הוא עלה 330 יורו רק בנקודת זמן אחת - black friday, ולא נראה לי שצפויים חגים צרכניים מן הסוג בקרוב.רסיבר
בקשר למחיר: אנשים התלהבו מהמחיר כשהיה 330 יורו, אז נראה שהיום 379 יורו זה מחיר סביר לאיכות, לא?...
הוורפדייל לא נמכר כסט, אלה כרמקולים נפרדים - קדמיים, אחוריים וסנטר. הנה הקישורים:רמקולים
בנוסף, אני לא בטוח שזה ייכנס בתקציב שלי: גם אחרי המחיר שציינת וההנחה + הרסיבר אני מגיע לרף העליון האדום......
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750715
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750707
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750711
וכן, אני יצאתי מנקודת הנחה שאתה מפנה 3000 לרמקולים...אם זו ממש בעיה אז אתה יכול לוותר על הסנטר בינתיים ולקנות אותו בהזדמנות אחרת, או שתיקח קדמיים יותר זולים, 10.0 במקום 10.1.
גם רוב הסיכויים שהרסיבר שלך יעלה פחות, אני לא יודע אם קראת את כל השרשור אבל רוב האנשים שהזמינו את הדנונים האלה (כולל אני, אבל את ה-2200W) קיבלו החזר מס' מאזמון באזור 70-80.
זה לא קשור לאנינות טעם, זה קול, כל אחד ששומע בסדר יבחין בהבדל בין רמקול פחות איכותי לאיכותי יותר. אני מניח שאי פעם נחשפת למוזיקה חיה או היית בקולנוע עם סאונד טוב, אז יש לך מושג לא רע איך זה אמור להישמע באידאל גם אם אתה לא ממש מודע לזה, ולכן, כמה שיותר תוכל להשקיע ברמקולים ככה תתקרב לאותו אידאל.אני מקבל את דעתך שסט 5.1 בעלות 500$ לא יהיה איכותי (בסטנדרטים של מישהו "אנין אוזן" כמוך)
אבל על כולם אנשים נתנו כאן המלצות, וחלקם (למשל האנרג'י) גם זוכים להמלצות של "מומחים" ברשת....
לא, לא תצליח להוציא ממני המלצה על משהו כזהיכול להיות שהייתי צריך לשאול את השאלה אחרת, אולי לא תסכים איתי, אבל אשמח לשמוע את דעתך:
(כמובן שלא אקנה עד שאלך ואשמע בעצמי בחנויות)...
הייתי היום בחנות והקשבתי לסטים 5.1 של רמקולים סאטיליטים.
הכי הרשים אותי הצלילים של הסט של פוקאל focal sib , שגם מתאים לי בצורה ובאפשרות לתלייה קלה.
יש אולי "בעיה" במחיר של הפוקאל, אז חשבתי לקחת רסיבר בדגם פחות משודרג של דנון, כי לא אשתמש בכל הפיצ'רים של ה X1200...
המוכר המליץ על דנון X520BT, שלפי מה שהבנתי מכיל את כל הפיצ'רים שאני באמת אצטרך, וכולל גם כיול רמקולים אוטומטי ו 4K.
מה אתה אומר על הרמקולים והרסיבר?
תודה.
הכי הרשים אותי הצלילים של הסט של פוקאל focal sib , שגם מתאים לי בצורה ובאפשרות לתלייה קלה.
יש אולי "בעיה" במחיר של הפוקאל, אז חשבתי לקחת רסיבר בדגם פחות משודרג של דנון, כי לא אשתמש בכל הפיצ'רים של ה X1200...
המוכר המליץ על דנון X520BT, שלפי מה שהבנתי מכיל את כל הפיצ'רים שאני באמת אצטרך, וכולל גם כיול רמקולים אוטומטי ו 4K.
מה אתה אומר על הרמקולים והרסיבר?
תודה.