? Quamar m80e v Ceado E6P v עזרה בבחירת מטחנה
שלום לכולם!
אני חושב להביא שותפה חדשה לבזרה ג'וליה:D אשמח לעצתכם
מעבר לאיכות הטחינה חשוב לי שיהיה לה טיימר, שלא תהיה איטית (כמו מאצר מיני) ושקטה כמה שאפשר.
חסרון בולט שידוע לי על הצ'אדו זה חוסר באפשרות לטחון ידנית להשלמות.
המטחנה צפוייה להחליף גראף בסיסית..אתם חושבים שיהיה שיפור מורגש בטעם בהפוך (מה שאני שותה לרוב)?
אם יש לכם אופציות אחרות תרגישו חופשי
תודה
אני חושב להביא שותפה חדשה לבזרה ג'וליה:D אשמח לעצתכם
מעבר לאיכות הטחינה חשוב לי שיהיה לה טיימר, שלא תהיה איטית (כמו מאצר מיני) ושקטה כמה שאפשר.
חסרון בולט שידוע לי על הצ'אדו זה חוסר באפשרות לטחון ידנית להשלמות.
המטחנה צפוייה להחליף גראף בסיסית..אתם חושבים שיהיה שיפור מורגש בטעם בהפוך (מה שאני שותה לרוב)?
אם יש לכם אופציות אחרות תרגישו חופשי
תודה
גם אני התלבטתי בין שתי המטחנות האלו.
שתיהן פחות או יותר באותה רמה כאשר לכל אחת יש את החוזקות שלה מול השניה.
להבנתי אין היום יבואן של הQUAMAR (תקן אותי אם אני טועה) ולכן, למרות שאין לי שום בעיה לעשות ייבוא מאיטליה, לצ'יאדו יש יבואן בארץ והיא לא נופלת מהQUAMAR
לכן לדעתי לך על הצ'יאדו
שתיהן פחות או יותר באותה רמה כאשר לכל אחת יש את החוזקות שלה מול השניה.
להבנתי אין היום יבואן של הQUAMAR (תקן אותי אם אני טועה) ולכן, למרות שאין לי שום בעיה לעשות ייבוא מאיטליה, לצ'יאדו יש יבואן בארץ והיא לא נופלת מהQUAMAR
לכן לדעתי לך על הצ'יאדו
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אין אפשרות לעבודה ב manual ב ציאדו!?
זה ישר מבחינתי פוסל אותה.
אין סיכוי שכל פעם היא תוציא לך בדיוק את אותה כמות. ואם עכשיו יש לך פילטר של 18gr, עוד אחד של 14gr ועוד אחד של 7gr. מה תעשה?
נשמע לי הזוי לגמרי.
במחיר שלה, לדעתי, עדיף מאצר מיני + שדרוג סכינים לסופר ג'ולי.
לדעתי, הציאדו E6P מתומחרת גבוה מדי.
זה ישר מבחינתי פוסל אותה.
אין סיכוי שכל פעם היא תוציא לך בדיוק את אותה כמות. ואם עכשיו יש לך פילטר של 18gr, עוד אחד של 14gr ועוד אחד של 7gr. מה תעשה?
נשמע לי הזוי לגמרי.
במחיר שלה, לדעתי, עדיף מאצר מיני + שדרוג סכינים לסופר ג'ולי.
לדעתי, הציאדו E6P מתומחרת גבוה מדי.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- TsurTriger
- כתב צילום

טיימר יעיל זה טיימר שעובד על פי משקל. במיוחד למנות סינגל.
מצטרף להמלצה של גלעד, על הE5P במקום ה E6P.
מצטרף להמלצה של גלעד, על הE5P במקום ה E6P.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
היי תודה על העזרה
לא עדיף כבר ללכת על הקוואמר עם טיימר דיגיטאלי? שד"א עולה כמו E5P
אני לא מכיר מטחנה שטוחנת לפי משקל מלבד VARIO W, יש עוד?
@TsurTriger אני חשבתי שהמאצר אובר פרייסד..
יש שיפור משמעותי אם מחליפים את הסכינים?
לא עדיף כבר ללכת על הקוואמר עם טיימר דיגיטאלי? שד"א עולה כמו E5P
אני לא מכיר מטחנה שטוחנת לפי משקל מלבד VARIO W, יש עוד?
@TsurTriger אני חשבתי שהמאצר אובר פרייסד..
יש שיפור משמעותי אם מחליפים את הסכינים?
- TsurTriger
- כתב צילום

מבחינת מהירות, כן. החלפת הסכינים לאלה של סופר ג'ולי משפר את המהירות. אבל לא חושב שזה מהותי. כי במבחן הטעם אין הבדל.
גם לדעתי המאצר טיפה יקרה יותר ממה שהיא שווה. אבל , יש לה שוק והיא בנויה מעולה ביחס למטחנות אחרות.
לדעתי, טיימר שלא עובד על משקל של הקפה, לא שווה הרבה . לא דיגיטלי ולא אנלוגי. לפחות לדעתי. כי אף פעם לא תגיע לדיוק של 0.1gr או אפילו לא ל 0.3gr שלדעתי דיוק זה חשוב למי שמשתמש בפילטר 7gr. בפילטר של מנה כפולה זה פחות מהותי, ואפשר גם לסטות ב כ 0.3gr (עבור סלסלה של 14 גרם) או אפילו בחצי גרם (עבור סלסלה של 18 גרם) והשוט עדיין יצא באופן עקבי.
לדעתי, K3 או ווירו או חפש לך ביד 2 איזו מאצר מיני או ציאדו E37S.
גם לדעתי המאצר טיפה יקרה יותר ממה שהיא שווה. אבל , יש לה שוק והיא בנויה מעולה ביחס למטחנות אחרות.
לדעתי, טיימר שלא עובד על משקל של הקפה, לא שווה הרבה . לא דיגיטלי ולא אנלוגי. לפחות לדעתי. כי אף פעם לא תגיע לדיוק של 0.1gr או אפילו לא ל 0.3gr שלדעתי דיוק זה חשוב למי שמשתמש בפילטר 7gr. בפילטר של מנה כפולה זה פחות מהותי, ואפשר גם לסטות ב כ 0.3gr (עבור סלסלה של 14 גרם) או אפילו בחצי גרם (עבור סלסלה של 18 גרם) והשוט עדיין יצא באופן עקבי.
לדעתי, K3 או ווירו או חפש לך ביד 2 איזו מאצר מיני או ציאדו E37S.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- NEGRO
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 1098
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 252 פעמים
אם תטחן עם הE5P ותשקול או שתעבוד עם דוזר לראות אם טחנת יותר מדי או מעט מדי, לשימוש ביתי מבחינת עלות תועלת זו האופציה הטובה ביותר לדעתי.
הE5P היא עם סכינים מסחריות ותחזיק שנים.
כמה שפחות דברים שיכולים להיתקלקל ,יותר טוב.
בהצלחה בכל אשר תבחר, בכל מקרה ייצא לך קפה טוב בכל מטחנה מאלו שהצעת, השאלה היא נוחות שימוש ומחיר סופי.
הE5P היא עם סכינים מסחריות ותחזיק שנים.
כמה שפחות דברים שיכולים להיתקלקל ,יותר טוב.
בהצלחה בכל אשר תבחר, בכל מקרה ייצא לך קפה טוב בכל מטחנה מאלו שהצעת, השאלה היא נוחות שימוש ומחיר סופי.
ומי שיש לו מטחנה עם טיימר, נניח MINI E או E37S, לא משתמש בטיימר לדוזינג?
ומה אתם אומרים יהיה שיפור מורגש גם בקפוצ'ינו?
בשמחה הייתי קונה מיד 2..רק שההיצע דל ביותר
תודה
ומה אתם אומרים יהיה שיפור מורגש גם בקפוצ'ינו?
בשמחה הייתי קונה מיד 2..רק שההיצע דל ביותר
תודה
נערך לאחרונה על ידי shahar1 ב 05/02/2016 15:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TsurTriger
- כתב צילום

בקפוצ'ינו לא יהיה הבדל מהותי גם עם קפה טיפה עייף ומטחנה לא הכי טובה.
וזאת בגלל שהטעם מדולל עם המון חלב.
וזאת בגלל שהטעם מדולל עם המון חלב.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
לדעתי טיימר זה נוח, אבל כן צריך דיוקים.
אצלי הטיימר מכוון לפי קפה טרי, כלומר Best. אחר שבוע אני מוסיף עוד 0.8 שניות וכך הלאה.
אני משתמש בזה בתור base line התחלתי.
אצלי הטיימר מכוון לפי קפה טרי, כלומר Best. אחר שבוע אני מוסיף עוד 0.8 שניות וכך הלאה.
אני משתמש בזה בתור base line התחלתי.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
אני חושב שאנחנו קצת מגזימים פה. הבחור שותה קפוצ'ינו כך שבאמת אין משמעות להבדל של 0.1-0.3 גרם.
לדעתי, תבדוק על הציאדו 5p באמיגו, הוא מתכוון למכור ב2300 שזה מחיר סבבה לגמרי. זו מכונה מספיק ברמה בשביל שלא תרגיש את ההבדל מול quamar , תשלם פחות ותיהיה לך אחריות בארץ.
לדעתי, תבדוק על הציאדו 5p באמיגו, הוא מתכוון למכור ב2300 שזה מחיר סבבה לגמרי. זו מכונה מספיק ברמה בשביל שלא תרגיש את ההבדל מול quamar , תשלם פחות ותיהיה לך אחריות בארץ.
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
·מסכים איתך וממשיך באותו קו, גם k3 האהובה והמומלצת במחיר של כ-1600 שקל תהיה מצויינת למשקאות על בסיס חלב ואני בטוח שלא יורגש שום הבדל לעומת מסחרית כמו הצאדו או מאצר אבל הם מן הסתם יהיו מהירות ושקטות יותר בטחינה.Moyish כתב:אני חושב שאנחנו קצת מגזימים פה. הבחור שותה קפוצ'ינו כך שבאמת אין משמעות להבדל של 0.1-0.3 גרם.
לדעתי, תבדוק על הציאדו 5p באמיגו, הוא מתכוון למכור ב2300 שזה מחיר סבבה לגמרי. זו מכונה מספיק ברמה בשביל שלא תרגיש את ההבדל מול quamar , תשלם פחות ותיהיה לך אחריות בארץ....
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
לא הייתי משקיע את האקסטא ב5p.
היום, בין הרמה של ה1600-1700 לבין המפלצות (k10/e37/hg one) אין משהו באמצע.
הk3 היא במחיר טוב, עושה עבודה מצויינת עם ניסיון מוכח. ממליץ גם לבדוק ווריו אם עדיין ניתן להשיג בארץ.
או לקפוץ לרמה של המפלצות שציינתי מעלה.
היום, בין הרמה של ה1600-1700 לבין המפלצות (k10/e37/hg one) אין משהו באמצע.
הk3 היא במחיר טוב, עושה עבודה מצויינת עם ניסיון מוכח. ממליץ גם לבדוק ווריו אם עדיין ניתן להשיג בארץ.
או לקפוץ לרמה של המפלצות שציינתי מעלה.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
@nimo
·
אם אני היום הייתי קונה, אז הייתי הולך על הואריו (היה לי אותה בעבר) - קטנה, אפקטיבית - לדעתי התמורה הטובה ביותר לכסף.
אופציה נוספת היא הפיורנזאטו f4 (במידה ומזמינים מחול) לדעתי טובה כמו הוואריו, אבל נראת כמו מכונה מקצועית (וכנראה עמידה כמו אחת). לדעתי 2 האופציות האלה עדיפות על K3.
במידה ואתה רוצה לקפוץ אז Ceado e37s (ברשותי עכשיו). יותר שקטה, יותר מהירה, לכאורה טחינה טובה יותר (למרות שלא תרגיש את ההבדל בקפוצינו). K8/10 או K30 יקרות מידי. לא הייתי קונה את המאצר.
·
אם אני היום הייתי קונה, אז הייתי הולך על הואריו (היה לי אותה בעבר) - קטנה, אפקטיבית - לדעתי התמורה הטובה ביותר לכסף.
אופציה נוספת היא הפיורנזאטו f4 (במידה ומזמינים מחול) לדעתי טובה כמו הוואריו, אבל נראת כמו מכונה מקצועית (וכנראה עמידה כמו אחת). לדעתי 2 האופציות האלה עדיפות על K3.
במידה ואתה רוצה לקפוץ אז Ceado e37s (ברשותי עכשיו). יותר שקטה, יותר מהירה, לכאורה טחינה טובה יותר (למרות שלא תרגיש את ההבדל בקפוצינו). K8/10 או K30 יקרות מידי. לא הייתי קונה את המאצר.