שרשור תגובות: הבית החכם מגיע למזגן – הכירו את SENSIBO
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@morgi23
·תאמין לי שכבר הבנתי למה אתה מתכוון מהתגובה הראשונה, כך שבנושא הזה יש ביננו הבנה מלאה. אני גם מבין שלמזלי אתה לא יכול להיכנס אלינו הביתה כדי להכריח אותנו להשתמש במזגן ללא I Feel בגלל שלדעתך הבדיקה שלי לא תהייה הוגנת ומלאה מבלי שאסבול עד שיחלוף החורף.
אהי אסכם עבורך את ההבדלים בדעות שלנו:
1. אני מתבקש לבדוק טענה שמוצר א' מספק יכולות כמו מוצר ב' ומוסיף עוד יכולות חדשות (ע"ע דף הפרוייקט והסרטונים)
2. במהלך הבדיקה אני מגלה שמוצר א' אינו מספק את אותן יכולות כמו מוצר ב' (להלן בקרת טמפרטורה)
3. אני גם מגלה שקשה להגשים את היכולות הנוספות של מוצר עקב מגבלות של היזון חוזר ומודעות - שלא באשמת המוצר דרך אגב (להלן שילוב בבית חכם והפעלה מרחוק)
4. אותן מסקנות לא תואמוות את דעותיהם של חלק מהקוראים. מקובל. זה לגיטימי לחלוטין והאמת שהייתי מאוד מודאג לו הפורומים באתר היו הופכים ל Echo Chamber.
5. ברם, הדרך שבה אתה מנסה להסביר לי שאני טועה היא בקביעה שהיות ולמוצר א' אין יכולת ספציפית שקיימת כבר במוצר ב', זה לא הוגן להשוות ביניהם. לא מקובל ולא יעזור כמה פעמים תחזור על כך וזו לא בעיה של הבנה מצידי. לא אני הכרזתי שמוצר א' יכול להחליף את מוצר ב' ולכן אין מה להתלונן אחר כך אם זה מתגלה כהכרזה שטרם מומשה.
מבחינתי נושא בקרת הטמפרטורה סגור ואני לא מתכונן להמשיך לדוש בו. מצד שני אשמח מאוד להיות חלק בדיון שימשיך וידון בהפעלה מרחוק ובשילוב במערכות בית חכם ואני מעריך שלך יש לא מעט ידע ויכולת כדי לתרום לנושא.
·תאמין לי שכבר הבנתי למה אתה מתכוון מהתגובה הראשונה, כך שבנושא הזה יש ביננו הבנה מלאה. אני גם מבין שלמזלי אתה לא יכול להיכנס אלינו הביתה כדי להכריח אותנו להשתמש במזגן ללא I Feel בגלל שלדעתך הבדיקה שלי לא תהייה הוגנת ומלאה מבלי שאסבול עד שיחלוף החורף.
אהי אסכם עבורך את ההבדלים בדעות שלנו:
1. אני מתבקש לבדוק טענה שמוצר א' מספק יכולות כמו מוצר ב' ומוסיף עוד יכולות חדשות (ע"ע דף הפרוייקט והסרטונים)
2. במהלך הבדיקה אני מגלה שמוצר א' אינו מספק את אותן יכולות כמו מוצר ב' (להלן בקרת טמפרטורה)
3. אני גם מגלה שקשה להגשים את היכולות הנוספות של מוצר עקב מגבלות של היזון חוזר ומודעות - שלא באשמת המוצר דרך אגב (להלן שילוב בבית חכם והפעלה מרחוק)
4. אותן מסקנות לא תואמוות את דעותיהם של חלק מהקוראים. מקובל. זה לגיטימי לחלוטין והאמת שהייתי מאוד מודאג לו הפורומים באתר היו הופכים ל Echo Chamber.
5. ברם, הדרך שבה אתה מנסה להסביר לי שאני טועה היא בקביעה שהיות ולמוצר א' אין יכולת ספציפית שקיימת כבר במוצר ב', זה לא הוגן להשוות ביניהם. לא מקובל ולא יעזור כמה פעמים תחזור על כך וזו לא בעיה של הבנה מצידי. לא אני הכרזתי שמוצר א' יכול להחליף את מוצר ב' ולכן אין מה להתלונן אחר כך אם זה מתגלה כהכרזה שטרם מומשה.
מבחינתי נושא בקרת הטמפרטורה סגור ואני לא מתכונן להמשיך לדוש בו. מצד שני אשמח מאוד להיות חלק בדיון שימשיך וידון בהפעלה מרחוק ובשילוב במערכות בית חכם ואני מעריך שלך יש לא מעט ידע ויכולת כדי לתרום לנושא.
@Catskinner
שמח שאנחנו מבינים אחד את השני וזה בסדר גמור לא להסכים.
רק למען ההגינות וטובת הפורום, ואני לא מתכוון להיכנס אליך הביתה ולהכריח אותך לנסות את זה
, כשסנסיבו יוציאו את העדכון שעובד עם בקרת טמפ', שווה לעדכן את הסקירה שלך כדי לקבל תמונה מלאה יותר.
אם יש לך שאלות ספציפיות על שליטה מרחוק או שילוב בבית חכם, אשמח לענות.
שמח שאנחנו מבינים אחד את השני וזה בסדר גמור לא להסכים.
רק למען ההגינות וטובת הפורום, ואני לא מתכוון להיכנס אליך הביתה ולהכריח אותך לנסות את זה
אם יש לך שאלות ספציפיות על שליטה מרחוק או שילוב בבית חכם, אשמח לענות.
- דומיקון
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 146 פעמים
ממקור מידע מוסמך - סנסיבו הולכים להוציא מוצר תומך Z-wave... להמתין... 
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
במקום WIFI?
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

אני משער שפוד המוותר על Wi-Fi גם לא יצטרך את הרכזת ויאפשר להעביר את הלוגיקה של שליחת פקודות להפעלה והכיבוי ואת ניטור מצב החדרים למערכות שליטת בית חכם התומכות ב Z-Wave , בלי לעבור דרך ממשקים חיצוניים ובלי להתקשר לשרתים הנמצאים בחוץ. זה עשוי להפוך את המוצר למעניין יותר למי שממוקד באינטגרציה בבית חכם וכנראה שגם יוזיל אותו.
אם @urini צודק זה הופך את ההמתנה למעניינת יותר.
אם @urini צודק זה הופך את ההמתנה למעניינת יותר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- דומיקון
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 146 פעמים
תנחש… MHZ916
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

916MHz? נו טוב, זה באמת יהפוך למעניין, רק חבל שבמובן של הקללה הסינית המייחלת לשונאים חיים בזמנים מעניינים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
בהמשך לדיון על ניטור מצב המזגן (כבוי/מופעל) מצורפת תמונה מאופציה חדשה ששוחררה ע"י סנסיבו בגירסת אלפה.
בנוסף להוספת שליטה על המזגן דרך דף WEB האופציה מאפשר גם לראות נתונים מחישן הטמפרטורה/לחות/פיאזו במצב גראפי לאורך זמן (הציר הוא בשניות).
אפשר לראות שהם משתמשים ביחידת הפיזו (ה "רמקול" הגבישי שמשמיע את הציפצוף) כדי לחוש את רעידות המזגן ובאמצעותו לנטר את מצב המזגן (כבוי /מופעל) אין לי מושג האם זה פעיל או רק בניסוי אבל זה בהחלט פתרון מספק.
כדי להשתמש באופציה זו (כשתופעל בעתיד באם היא לא פעילה כבר עכשיו) יש צורך להצמיד את ה POD למזגן ולא להתקינו על הקיר ממול.
(מסיבות של גודל מסך לא הצלחתי להכליל בתמונה את גרף הטמפרטורה עמכם הסליחה)
בנוסף להוספת שליטה על המזגן דרך דף WEB האופציה מאפשר גם לראות נתונים מחישן הטמפרטורה/לחות/פיאזו במצב גראפי לאורך זמן (הציר הוא בשניות).
אפשר לראות שהם משתמשים ביחידת הפיזו (ה "רמקול" הגבישי שמשמיע את הציפצוף) כדי לחוש את רעידות המזגן ובאמצעותו לנטר את מצב המזגן (כבוי /מופעל) אין לי מושג האם זה פעיל או רק בניסוי אבל זה בהחלט פתרון מספק.
כדי להשתמש באופציה זו (כשתופעל בעתיד באם היא לא פעילה כבר עכשיו) יש צורך להצמיד את ה POD למזגן ולא להתקינו על הקיר ממול.
(מסיבות של גודל מסך לא הצלחתי להכליל בתמונה את גרף הטמפרטורה עמכם הסליחה)