אני מעוניין להתנתק מהוט, אבל כונן המג'יק 90% מלא בתכנים שאני מעוניין לשמור, ושעבורם לא מצאתי העתקים ברשת, כך שהייתי מעוניין להעבירם למחשב/USB/כל פורמט דיגיטלי, כך שיישאר לי עותק שלהם.
חרשתי פה כל דיון שעסק בהעתקת/הקלטת שידורי הוט למחשב, אבל לצערי יצאתי יותר מבולבל מאשר כשנכנסתי. המטרה שלי היא ייצוא חד-פעמי של ההקלטות במג'יק, ולא הקלטה מתמשכת של שידורי הוט. סיכוי טוב שהחד-פעמיות לא אמורה לשנות דבר בתהליך ההעתקה, אבל מצאתי לנכון לציין זאת.
יש לי ממיר מג'יק מהגירסה הקודמת, עם יציאות רבות (קומפוננט, SCART, אנלוגי, HDMI וקואקסיאלי). כרגע הוא מחובר ב-HDMI למסך. האם ניתן להשתמש ביציאת ה-HDMI לחיבור ישיר למחשב או התקנים אחרים? ראיתי ברשת כל מיני התקנים ממירים של שידורי כבלים, אבל רובם משתמשים ביציאה הקואקסיאלית. האם זו היציאה בה עלי להשתמש? האם חובה כרטיס לכידת טלויזיה, או שניתן להשתמש בהתקני הלכידה הזולים והפשוטים הרבה יותר לתיפעול שמזכירים ברשת?
אודה לכל עצה להשיג את מטרתי בדרך הפשוטה והזולה ביותר. איכות ההקלטה אגב איננה קריטית בעבורי - זה לא חייב להיות באיכות המקורית, אבל גם לא באיכות ירודה מידי.
תודה רבה
אלריק