קו טלפון ביתי - בזק בינלאומי
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
יש לי קו של בינלאומי, לא רע בכלל. ~30 ש״ח ל 1500 ד׳ (אם אני זוכר נכון..)
·כן זה מה שנתנו לי או 200 דקות ב-10 ש"ח.PCingAddict כתב:יש לי קו של בינלאומי, לא רע בכלל. ~30 ש״ח ל 1500 ד׳ (אם אני זוכר נכון..)...
התקנה 50 ש"ח.
כיום אני משלם 25 על החזקת קו בבזק ולא משתמש בקו עקב זה שהתעריף שיחה מאוד גבוהה (25 אג' לדקה).
בגלל זה חשבתי לבצע את המעבר.
כמה זמן אתה מנוי אצלהם בקו טלפון? האם יש לך PrivateBox ?האם ישנן תקלות/ניתוקים?
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
אני אצלם יותר משנה, אין ניתוקים (גם בשיחות ארוכות), איכות השיחה מעולה ואף פעם לא היו לי תקלות. מצד שני חשוב לי לציין שאני לא משתמש יותר מידי.
אם PrivateBox זאת הקופסא הקטנה אז כן.
אם PrivateBox זאת הקופסא הקטנה אז כן.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני בבזק מסלול 100 דק' ב-39₪, המסלול של קו קל לא משתלם לאף אחד.roey1 כתב:·כן זה מה שנתנו לי או 200 דקות ב-10 ש"ח.......
התקנה 50 ש"ח.
כיום אני משלם 25 על החזקת קו בבזק ולא משתמש בקו עקב זה שהתעריף שיחה מאוד גבוהה (25 אג' לדקה).
בגלל זה חשבתי לבצע את המעבר.
כמה זמן אתה מנוי אצלהם בקו טלפון? האם יש לך PrivateBox ?האם ישנן תקלות/ניתוקים?...
@roey1
יש לי את הקו של בזק בינלאומי ואיכות השיחות די טובה. יחסית לעלות(30 שח לחודש) זה משתלם יותר מקו של בזק.
לגבי המודם. היתי ממליץ על מתאם שיחות. היה לי את שניהם וכאשר ניסיתי לשפר את מחיר של האינטרנט ולאיים בניתוקים הם שלפו את הקלף של המודם בטענה שאם אני אתנתק אצתרף להחזיר אותו ואשאר בלי מודם לאינטרנט. לכן ההמלצה היא תקח מתאם וחבר אותו לראוטר וזהו. זה גם לא מגביל בלעבור לספק אחר ועדיין להישאר עם קו שלהם.
יש לי את הקו של בזק בינלאומי ואיכות השיחות די טובה. יחסית לעלות(30 שח לחודש) זה משתלם יותר מקו של בזק.
לגבי המודם. היתי ממליץ על מתאם שיחות. היה לי את שניהם וכאשר ניסיתי לשפר את מחיר של האינטרנט ולאיים בניתוקים הם שלפו את הקלף של המודם בטענה שאם אני אתנתק אצתרף להחזיר אותו ואשאר בלי מודם לאינטרנט. לכן ההמלצה היא תקח מתאם וחבר אותו לראוטר וזהו. זה גם לא מגביל בלעבור לספק אחר ועדיין להישאר עם קו שלהם.