איך לשחזר סלקטיבית מתוך שני גיבויים שונים, בעת התקנת אייפון חדש?

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
yiggie פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שדרגתי מאייפון 4S ל אייפון 6S. במסגרת ההתקנה של הטלפון אני נשאל אם אני רוצה לשחזר אפליקציות מתוך גיבוי של אייטיונס.
כמובן שאני רוצה לשחזר (אני הרי רוצה לשמור על כל אנשי הקשר, והיסטוריית שיחות של הוואטסאפ), ככה שלכאורה אני אני אמור קודם לעשות גיבוי חדש לאייפון 4S נכון להיום, ואז אולכ לבצע את השיחזור.
אבל העניין הוא שבעת הגיבוי האחרון שעשיתי לאייפון, הייתה לי גירסה של אפליקציית WAZE שאהבתי הרבה יותר (לאחר הגיבוי עדכנתי אותה בטעות).
לכן הייתה מעוניין איכשהו גם לחזור לגרסה הישנה של הוויז, ורק לאחר מכן לבצע גיבוי חדש ל 4S ולעדכן את ה 6S עם כל אנשי הקשר והיסטוריית השיחה.
הבעיה היא שאני לא יודע אם זה אפשרי -

- האם זה בכלל אפשרי לבצע "שחזור" שכזה גם שלא במסגרת תהליך ההתקנה של האייפון החדש?

- מכיוון שהגיבוי החדש ידרוס את הגרסה הישנה של ה WAZE, איך אני מוודא שבעת שחזור מהגיבוי החדש, הגירסה לא תידרס אוטומטית?
חשבתי לדוגא קודם לבצע שחזור מגיבוי ישן, ואחר כך אולי קיימת איזה תוכנה שאיתה אני יכול לגבות אפליקציה ספציפית, כך שאגבה את WAZE, ורק אח"כ לבצע גיבוי חדש, שחזור מהגיבוי החדש, ואז שחזור של האפליקציה מהתוכנה. האם זה הגיוני? האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת?

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”