שאלה לגבי שילוח מ-geekbuying - נניח עבור 'קנית מיני PC

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
voguemaster פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

שליחה

נניח ואני רוצה לקנות מיני PC מהארץ ואין לי כרגע מי שיביא מחו"ל. מה הדרך הכי טובה לקנות מהאתר הזה?
אני יודע לדוגמא שאפשר לקנות מיני PC של eGlobal מ-AliExpress ויש סיכוי שהכל "יעבור חלק" כמו שאומרים מול המכס והדואר.
לעומת זאת, אם אני מזמין מאתר כמו geekbuying, לא עדיף לעשות שילוח של DHL או משהו כזה ומראש כבר לקחת בחשבון לשלם 18 אחוז מע"מ ? (או כמה שהוא עכשיו :-D).

tood
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 340

שליחה

מניסיוני כל המגיע מהאתר הזה עובר מכס
הזמנתי 2 מוצרים שניהם עברו מכס

netivi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 880

שליחה

מסכים

הקרנף
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 426

שליחה

כל מוצר שאתה מזמין ונשלח בחברת שליחויות כגון DHL UPS EMS וכדומה 99% שתצטרך לשלם מע"מ (17%) ומס קניה (על פלאפונים לדוגמא).
אין מכס על מוצרים שעולים פחות מ500$!
יש פטור מוחלט מכל מס על חבילות שעולות פחות מ75$

חברות שליחויות לפעמים גובים גם עמלות על השחרור מהמכס, איחסון ולכן יש הפתעות (מרגיזות) לפעמים...

כשאתה שולח דרך דואר ישראל (הכי זול ופשוט) הסיכוי שמוצר יתפס נמוך מאוד (פחות מ50% לדעתי) אפילו אם רשום על החבילה שהיא מעל הרף (75$).
יש כל כך הרבה חבילות שלמכס אין באמת יכולת לבדוק כל חבילה והם עושים בדיקות מדגמיות.

אני כמעט תמיד שולח בדואר ישראל הכי פשוט ואם צריך משלם מה שצריך (לא קרה לי הרבה).

eliran8s
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263

שליחה

אלא אם כן אתה ממש לחוץ על המוצר , עדיף להזמין בשילוח הרגיל והפשוט מהם . (שכולל מספר מעקב)
מנסיוני עם גיקביינג - המשלוח מגיע תוך 3 שבועות בד"כ.
מדריך קניה לסטרימרים, טאבלטים ומיני PC
www.MyminiPC.co.il

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021

שליחה

voguemaster כתב:נניח ואני רוצה לקנות מיני PC מהארץ ואין לי כרגע מי שיביא מחו"ל. מה הדרך הכי טובה לקנות מהאתר הזה?
אני יודע לדוגמא שאפשר לקנות מיני PC של eGlobal מ-AliExpress ויש סיכוי שהכל "יעבור חלק" כמו שאומרים מול המכס והדואר.
לעומת זאת, אם אני מזמין מאתר כמו geekbuying, לא עדיף לעשות שילוח של DHL או משהו כזה ומראש כבר לקחת בחשבון לשלם 18 אחוז מע"מ ? (או כמה שהוא עכשיו :-D).
...
כך בחשבון שבזהמנות מDHL או דומיו, אם בפועל יש מיסים, אתה תשלם חוץ מה18% מלא עמלות.

חבר הזמין מגיקביינג סטרימר ב540 שקל והציאו לו שדרוג למשלוח מהיר עם TNT בחינם.

הסטרימר הגיע תוך שבוע, הוא נדרש לשלם מTNT את ה91 ש"ח שהם המע"מ, ובנוסף עוד 200 שקל (!!!) עבור עמילות מכס.

בקיצור, לא מומלץ.

באיגלובל הDHL עובד חלק ולא עוצרים אף פעם.
·

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8265

שליחה

הזמנתי מהם הרבה דברים, הכול בדואר רשום, עד היום טפו טפו טפו כלום לא נעצר (ופעמיים חמסה כי יש ARA X5 PLUS לאחותי שבדרך ).

מתוך עוד כמה חברים שפעלו איתם כמוני, עד היום יש רקורד רק לפעם אחת מע"מ על XIAOMI MIPAD 64

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”