תוכנת סטרימינג ל360 גמישת פורמטים.
אז ככה,
מאחר והיו על זה המון שאלות לאחרונה, ואני לא יכולתי לבדוק תוכנות על בשרי פשוט כי לא היה לי 360 (יום ראשון מקבל אותו).
התעדכנתי מהחמישה חודשים מחוץ לסצנית האקסבוקס והינה רשמים שייבדקו במדיוק ביום ראשון:
קיימת תוכנה אשר נקראת TVERSITY, במקור לא מיועדת ל360, רק לאחרונה הוסיפו לה אפשרות TRANSCODING, לפי הFAQ שלה אפשר לראות את רשימת הפורמטים:
WMA, WMV, MJPEG, DVR-MS, AVI (including Divx3/4/5/6, Xvid, and others)
MPEG1/2/4 (including H.264), MP3 and AAC
Qucktime MOV
Real Video/Audio/RMVB
OGG Vorbis and OGM
FLAC, WMA lossless, Monkey Audio (APE), Musepack Audio (MPC) and Wavpack
Flash Video
Matroska (MKA and MKV)
Karaoke CDG/BIN (Directshow filters here, the ones from DirectX Karaoke and Troubadour Karaoke are not compatible with TVersity)
And many more...
http://s3.amazonaws.com/www.tversity.co ... eneral-faq
חדי העין יבחינו מייד בשורה התחתונה בקבצי הMKV, בנוסף לH264.
לפי האתר עצמו:
http://s3.amazonaws.com/www.tversity.com/index.html
אפשר לראות שגם תומכת בVC1 וניגון ISO (אולי אפילו של HD DVD!!)
בעיות שאפשר לראות כבר מלעיין באתר:
לא ניתן להריץ קדימה ואחורה, אלא אם פעולת הטרנסקודינג הסתיימה.
זאת בעצם הבעיה העיקרית היחידה.
ממה שהבנתי מפורומים התוכנה תומכת בכתוביות של DIVX וMKV! ולא דורשת MEDIA CENTER.
בקיצור, למי שיש 360 ויש לו כוח "לזהם" קצת את המחשב מוזמן לבדוק.
אני ביום ראשון אתחיל רצף בדיקות!
שיהיה אחלא סופ"ש!
מאחר והיו על זה המון שאלות לאחרונה, ואני לא יכולתי לבדוק תוכנות על בשרי פשוט כי לא היה לי 360 (יום ראשון מקבל אותו).
התעדכנתי מהחמישה חודשים מחוץ לסצנית האקסבוקס והינה רשמים שייבדקו במדיוק ביום ראשון:
קיימת תוכנה אשר נקראת TVERSITY, במקור לא מיועדת ל360, רק לאחרונה הוסיפו לה אפשרות TRANSCODING, לפי הFAQ שלה אפשר לראות את רשימת הפורמטים:
WMA, WMV, MJPEG, DVR-MS, AVI (including Divx3/4/5/6, Xvid, and others)
MPEG1/2/4 (including H.264), MP3 and AAC
Qucktime MOV
Real Video/Audio/RMVB
OGG Vorbis and OGM
FLAC, WMA lossless, Monkey Audio (APE), Musepack Audio (MPC) and Wavpack
Flash Video
Matroska (MKA and MKV)
Karaoke CDG/BIN (Directshow filters here, the ones from DirectX Karaoke and Troubadour Karaoke are not compatible with TVersity)
And many more...
http://s3.amazonaws.com/www.tversity.co ... eneral-faq
חדי העין יבחינו מייד בשורה התחתונה בקבצי הMKV, בנוסף לH264.
לפי האתר עצמו:
http://s3.amazonaws.com/www.tversity.com/index.html
אפשר לראות שגם תומכת בVC1 וניגון ISO (אולי אפילו של HD DVD!!)
בעיות שאפשר לראות כבר מלעיין באתר:
לא ניתן להריץ קדימה ואחורה, אלא אם פעולת הטרנסקודינג הסתיימה.
זאת בעצם הבעיה העיקרית היחידה.
ממה שהבנתי מפורומים התוכנה תומכת בכתוביות של DIVX וMKV! ולא דורשת MEDIA CENTER.
בקיצור, למי שיש 360 ויש לו כוח "לזהם" קצת את המחשב מוזמן לבדוק.
אני ביום ראשון אתחיל רצף בדיקות!
שיהיה אחלא סופ"ש!
אז אחרי עיכובי מכס, קיבלתי היום את הקונסולה וחיברתי אותה לTVERSITY.
החיבור היה פשוט להפליא! פשוט נכנסתי לקטגורית סרטים, לחתי על מחשב ובחרתי בשם המחשב שלי, הופ! אני מחובר!
התוכנה מנגנת הכל, DVD ISO , MKV, WMV HD, TS, MPEG4, H264, XVID
אין לי ISO HD DVD אז אין לי יכולת לבדוק את הנושא הזה (פשוט בגלל שאלו שוקלים 20 גיגה וזה המון זמן להעלות בחזרה..).
הבעיה היחידה שאני רואה כרגע זה שזה דורש הרבה מאוד רוחב פס, גם בקליטה של 80%
קיימים קירטועים מידי פעם.
כל העסק נבחן על מחשב כפול ליבה של אמד שלא התאמץ בשבל לעשות את הTRANSCODE.
אשמח לקבל בקשות לבדיקה.
החיבור היה פשוט להפליא! פשוט נכנסתי לקטגורית סרטים, לחתי על מחשב ובחרתי בשם המחשב שלי, הופ! אני מחובר!
התוכנה מנגנת הכל, DVD ISO , MKV, WMV HD, TS, MPEG4, H264, XVID
אין לי ISO HD DVD אז אין לי יכולת לבדוק את הנושא הזה (פשוט בגלל שאלו שוקלים 20 גיגה וזה המון זמן להעלות בחזרה..).
הבעיה היחידה שאני רואה כרגע זה שזה דורש הרבה מאוד רוחב פס, גם בקליטה של 80%
קיימים קירטועים מידי פעם.
כל העסק נבחן על מחשב כפול ליבה של אמד שלא התאמץ בשבל לעשות את הTRANSCODE.
אשמח לקבל בקשות לבדיקה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
מזל טוב על קבלת הקונסולה חזרה לאחר חודשים של המתנה
1.תוריד איזה שהוא HD DVD בעל קבצי EVO ותראה איך הוא מנגן אותם.
אם יש לך בעיות בשיתוף, נתאם בפרטי ותוריד ממני ישירות.
לא כל כך מעניין אותי יכולת העברת התכנים על גבי רשת אלחוטית, מעניין אותי יותר היציבות שבנושא.
2. יש תמיכה בעברית לפורמטים השונים?
3. על כמה נמצא ה CPU כאשר הוא מבצע טרנקודינג לפורמטים השונים?
4. TS מנגן או שצריך לעשות RENAME?
תודה!
1.תוריד איזה שהוא HD DVD בעל קבצי EVO ותראה איך הוא מנגן אותם.
אם יש לך בעיות בשיתוף, נתאם בפרטי ותוריד ממני ישירות.
לא כל כך מעניין אותי יכולת העברת התכנים על גבי רשת אלחוטית, מעניין אותי יותר היציבות שבנושא.
2. יש תמיכה בעברית לפורמטים השונים?
3. על כמה נמצא ה CPU כאשר הוא מבצע טרנקודינג לפורמטים השונים?
4. TS מנגן או שצריך לעשות RENAME?
תודה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
חשוב לציין ש-TVERSITY היא תוכנת DLNA/UP&P
זה אומר שהיא עושה את הקסם גם עבור PSP וגם עבור XBOX וגם עבור מכשירים אחרים כגון Z500 שיש להם UP&P.
אני עובד עם תוכנה אחרת שעדיין לא עושה TRANSCODING.
omeckron,
תוכל להסביר איך בדיוק התוכנה עובדת? כלומר, האם היא עושה TRANSCODING בזמן אמת, או שזה משהו שנעשה OFFLINE?
האם ניסית תכני H264 ב-HDTV?
זה אומר שהיא עושה את הקסם גם עבור PSP וגם עבור XBOX וגם עבור מכשירים אחרים כגון Z500 שיש להם UP&P.
אני עובד עם תוכנה אחרת שעדיין לא עושה TRANSCODING.
omeckron,
תוכל להסביר איך בדיוק התוכנה עובדת? כלומר, האם היא עושה TRANSCODING בזמן אמת, או שזה משהו שנעשה OFFLINE?
האם ניסית תכני H264 ב-HDTV?
א כל, מעדיף שיקראו לי יאיר, כשכותבים OMECKRON זה נשמע מוזר (-:
1. בגלל שאני מוריד מטורנט ליצ' אני צריך לעלות כל מה שאני מוריד, אז אשמח אם תשלח לי (או שתיתן לי את היוזר והסיסמא לניוז שלך [מבטיח להיות ילד טוב])
2.מאחר ואין שוב דבר עם תירגום לעברית על המחשב, שוב, כי אני מוריד רק מטורנט ליצ', אין לי אפשרות לבדוק את הנושא, יותר מאוחר אני אעשה ריפ לתוך אימג' לאחד הדיוידיים שיש לי בבית, מה שכן, כתוביות של MKV הוא מציג, שוב, אין לי של עיברית..
3. אצלי קשה לדעת מה האחוז המדיוק שהוא לוקח מאחר והרבה תוכנות רצות, יותר מאוחר אני אעשה את זה יותר מקיף ואריץ את המחשב בימיוחד בשבל זה, לפי מה שהספקתי לראות עומד על 12% בממוצע האחוז הזה נכון לגבי קובץ MKV.
4. נגן באופן טבעי לחלוטין, שוב, רק אם יש לך קודקים, לי יש את הPURE CINEMA HD של אנוידיה (יכול להיות שזה גם משפיע על השימוש במעבד בזמן טרנסקודינג)
5. יש לי רק סרט אחד של H264 אותו הוא ניגן מצויין מעבר לזה אני מחפש סרטים של VC1 ושות' כדי לבדוק.
6. התוכנה עובדת בזמן אמת, לכן אי אפשר למשל להריץ קדימה אלא אם הסתיימה הפעולה.
היא עובדת מאוד דומה לMEDIA SHARING של וידוס (יותר מאוחר אני אעלה תמונות)
אתה פשוט מוסיף תיקיות, היא סורקת את התכולה ומציגה לאקסבוקס את הרשימה.
ברגע שתתדליק סרט מסויים היא תיקח באפר של 2 דקות ומשם תרוץ כמה מהר שהיא יכולה.
1. בגלל שאני מוריד מטורנט ליצ' אני צריך לעלות כל מה שאני מוריד, אז אשמח אם תשלח לי (או שתיתן לי את היוזר והסיסמא לניוז שלך [מבטיח להיות ילד טוב])
2.מאחר ואין שוב דבר עם תירגום לעברית על המחשב, שוב, כי אני מוריד רק מטורנט ליצ', אין לי אפשרות לבדוק את הנושא, יותר מאוחר אני אעשה ריפ לתוך אימג' לאחד הדיוידיים שיש לי בבית, מה שכן, כתוביות של MKV הוא מציג, שוב, אין לי של עיברית..
3. אצלי קשה לדעת מה האחוז המדיוק שהוא לוקח מאחר והרבה תוכנות רצות, יותר מאוחר אני אעשה את זה יותר מקיף ואריץ את המחשב בימיוחד בשבל זה, לפי מה שהספקתי לראות עומד על 12% בממוצע האחוז הזה נכון לגבי קובץ MKV.
4. נגן באופן טבעי לחלוטין, שוב, רק אם יש לך קודקים, לי יש את הPURE CINEMA HD של אנוידיה (יכול להיות שזה גם משפיע על השימוש במעבד בזמן טרנסקודינג)
5. יש לי רק סרט אחד של H264 אותו הוא ניגן מצויין מעבר לזה אני מחפש סרטים של VC1 ושות' כדי לבדוק.
6. התוכנה עובדת בזמן אמת, לכן אי אפשר למשל להריץ קדימה אלא אם הסתיימה הפעולה.
היא עובדת מאוד דומה לMEDIA SHARING של וידוס (יותר מאוחר אני אעלה תמונות)
אתה פשוט מוסיף תיקיות, היא סורקת את התכולה ומציגה לאקסבוקס את הרשימה.
ברגע שתתדליק סרט מסויים היא תיקח באפר של 2 דקות ומשם תרוץ כמה מהר שהיא יכולה.
אומנם הרבה זמן לא היה לי (מבחן חשוב ביום ראשון)
אבל ממה שראיתי, יש כמה באגים בתוכנה, נתחיל משורה תחתונה, ממש לא מהווה תחליף כרגע לסטרימר אמיתי.
בעיות שניתקלתי בהן:
פורמטים מסויימים לוקחים המון כוח עיבוד עד כדי מגוכך, כך למשל פורמט 1080 של MKV לקח 90% מעבד, כאשר מדובר במעבד כפול ליבה 3800+ של AMD אשר רץ על 2800MHZ
במקום 2000 של יצרן, 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 7900GT עם PURE HD.
בעיה נוספת היא שאם מכבים את הסרט באמצע, הוא לא מפסיק את פעולת הקידד, יתרה מזאת, אם נתחיל סרט אחר, הוא יקודד את שניהם בו זמנית.
מדובר בתוכנה שמנצל את כפול הליבה גם אם מדובר בניגון סרט אחד (כנראה שזה גם תלוי בקודקים על המחשב) ככה שלא קיים מצב שמעבד חד ליבה מהיר יהיה יותר טוב לשימוש.
חשוב לציין שזו תוכנת BETA, אז לא לאבד תיקווה
זהו כרגע, רשמים ראשונים..
אחרי המבחן שלי ביום ראשון יהיה לי הרבה יותר זמן לתת סקירה מדוייקת ועם תמונות...
אבל ממה שראיתי, יש כמה באגים בתוכנה, נתחיל משורה תחתונה, ממש לא מהווה תחליף כרגע לסטרימר אמיתי.
בעיות שניתקלתי בהן:
פורמטים מסויימים לוקחים המון כוח עיבוד עד כדי מגוכך, כך למשל פורמט 1080 של MKV לקח 90% מעבד, כאשר מדובר במעבד כפול ליבה 3800+ של AMD אשר רץ על 2800MHZ
במקום 2000 של יצרן, 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 7900GT עם PURE HD.
בעיה נוספת היא שאם מכבים את הסרט באמצע, הוא לא מפסיק את פעולת הקידד, יתרה מזאת, אם נתחיל סרט אחר, הוא יקודד את שניהם בו זמנית.
מדובר בתוכנה שמנצל את כפול הליבה גם אם מדובר בניגון סרט אחד (כנראה שזה גם תלוי בקודקים על המחשב) ככה שלא קיים מצב שמעבד חד ליבה מהיר יהיה יותר טוב לשימוש.
חשוב לציין שזו תוכנת BETA, אז לא לאבד תיקווה
זהו כרגע, רשמים ראשונים..
אחרי המבחן שלי ביום ראשון יהיה לי הרבה יותר זמן לתת סקירה מדוייקת ועם תמונות...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תודה על העדכון
נקווה שתצא במהרה גרסת release שתתקן את הבעיות שציינת.
יצא לך לנסות כבר HD DVD?
נקווה שתצא במהרה גרסת release שתתקן את הבעיות שציינת.
יצא לך לנסות כבר HD DVD?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Omeckron (יאיר),
אני בד"כ עונה לפי שם המשתמש. לא בכדי שאתה תדע למי אני עונה, אלא בכדי שמישהו מהצד שקורא את השרשור ידע למי אני עונה. בגלל שמדובר כאן על שרשור ולא על אשכול, חשוב לשמור על סדר בכדי שאפשר יהיה להבין מי מדבר עם מי ועל מה...
לגבי USENET, אני משתמש בכל החיבורים (8) ו-GN מזהים נסיון משני IP שונים להתחבר לאותו שרת ומיד סוגרים את החשבון. מכיוון שאני משלם לא מעט כסף על זה כל חודש (יותר משליש הכסף שאני משלם ליס) אני מעדיף לשמור את החשבון עובד ופתוח
אני בד"כ עונה לפי שם המשתמש. לא בכדי שאתה תדע למי אני עונה, אלא בכדי שמישהו מהצד שקורא את השרשור ידע למי אני עונה. בגלל שמדובר כאן על שרשור ולא על אשכול, חשוב לשמור על סדר בכדי שאפשר יהיה להבין מי מדבר עם מי ועל מה...
לגבי USENET, אני משתמש בכל החיבורים (8) ו-GN מזהים נסיון משני IP שונים להתחבר לאותו שרת ומיד סוגרים את החשבון. מכיוון שאני משלם לא מעט כסף על זה כל חודש (יותר משליש הכסף שאני משלם ליס) אני מעדיף לשמור את החשבון עובד ופתוח
אתה יכול להרשם לאתר הזה:
http://www.usenetserver.com/index.html
3 ימים ללא הגבלת מהירות ונפח ב3$ חד פעמי.
ללא שום התחייבות והמנוי מתבטל אוטומטית.
קח בחשבון ש"איפוס" של הימים הוא בערך ב2300 שעון ישראל. אז הכי כדאי להתחיל את השירות בסביבות 00:00 (כדי להיות בטוח שהאיפוס כבר עבר) וכך לקבל שלושה ימים מלאים.
אני הורדתי ככה 3 סרטי HD מלאים - ככה סתם בשביל לבדוק. המהירות מדהימה והמבחר עצום.
http://www.usenetserver.com/index.html
3 ימים ללא הגבלת מהירות ונפח ב3$ חד פעמי.
ללא שום התחייבות והמנוי מתבטל אוטומטית.
קח בחשבון ש"איפוס" של הימים הוא בערך ב2300 שעון ישראל. אז הכי כדאי להתחיל את השירות בסביבות 00:00 (כדי להיות בטוח שהאיפוס כבר עבר) וכך לקבל שלושה ימים מלאים.
אני הורדתי ככה 3 סרטי HD מלאים - ככה סתם בשביל לבדוק. המהירות מדהימה והמבחר עצום.
ממתין לעדכון ,Omeckron כתב:אז שים לב לאיום: אני משנה שם משתמש ליאיר!![]()
אני אנסה בHDBITS
יש להם קטע כזה של סרטים ספציפים שלא עולים יחס, אולי יש להם HD DVD כאלו..
עדכון: מצאתי - SUPERMAN RETURNS HD DVD 1080P C1 DD PLUS
28 גיגה שוקל השמן הזה...![]()
אעדכן.....
אני מעוניין לקנות XBOX360 אבל רק ברגע שיהיה פתרון קליל ועובד לצפיה בסרטי HD שה TVIX שלי לא מסוגל להציג...
אוקי, מצטער על העיכוב, בל הנה סקירה יותר מעמיקה על התוכנה:
התוכנה נבדקה על גבי רשת WIFI G , רוחב הפס התחתון שנמדד עבור הרשת היה 2.2 מגה.
מחשב מארח מריץ WINDOWS XP SP2 וWINDOWS MEDIA PLAYER 10.
מפרט:
לוח אם - asus a8n sli premiume
מעבד -( amd 3800+ @2000mhz (STOCK
זיכרון - 2GB ב400 MHZ DUAL CHANNEL.
כרטיס מסך - 7800GT עם PURE CINEMA HD מותקן.
קודק פאק של K LITE.
נתחיל מתמונות ממשק:

הממשק מהיר, קל לשימוש, מבוסס פלאש.
פשוט להוסיף תיקיה ואם רוצים לעשות לה ריפרש מיידי ולא לחכות לזמן שנקבע מראש קיים כפתור במיוחד בשבל זה.
לטעמי לא חסר בו כלום מבחינת הנוחות.
נעבור לאיך הממשק מתורגם ע"ג ה360:

ככה נראת רשימת הסרטים שניתן לנגן, למרות שבתוכנה ניתן לסדר לתיקיות וקטגוריות, ה360 פשוט שופך את הכל לרשימה אחת מאוד לא נוחה, כמו במקרה שלי, יש שם משהוא כמו 300 סרטים מסודרים לפי א"ב, לא נוח להתחיל לעיין ב300 סרטים, אך לא סוף העולם.

כך נראת הפלייליסט של המוזיקה, כבר הרבה יותר טוב, ניתן להרכיב פליי ליסט, למיין לפי סוגי מוזיקה, אלבומים, אמנים וכ"ו..
כמובן שניתן לנגן לפי כל האחת מקטגוריות, למשל להגיד לו לנגן אלבום ספציפי.

זהו בעצם חלון מאוד מוכר לכל מי שיש לו אקסבוקס, שימושי בעיקר בזמן מישחקים.
כאשר מתנגנת מוזיקה משלך ואתה משחק במשחק, ה360 יוריד את המוזיקה של המשחק וישאיר רק את האפקטים, במקרה ותרצה להחליף או לבחור שיר באמצע משחק, לוחצים על כפתור בX המיועד לכך, המשחק יעצר וייקפוץ החלון הזה שממנו כל זה אפשרי.

בתמונה הזו מתנגנת גרסת MKV 1080 THE AVIATOR, מה שניתן ליראות בא זה בעצם את הקונטרולס האפשריים בזמן ניגון סרט, מכיון שהם לא כ"כ ברורים אעבור עליהם בקצרה:
הרצה קידמה\אחורה\פאוס\סטופ, שליטה ביחס התמונה וזום וINFO PANE.
מאוד בסיסי.
ולבדיקה עצמה.
כרגע, מפעת זמן בדקתי שני פורמטים עיקריים, MKV וDIVX:

כאן מתנגן באקסבוקס גרסאת שר המלחמה 720P MKV, כמו שאתם רואים השימוש במעבד ניכר, אולם לא ניתן להבחין בכך למי שצופה בסרט עצמו.

זהו ניגון של סרט דיוקס פשוט, לא HDTV , אולם עדיין שימוש במעבד עומד על אותו הדבר.
ממה שבדקתי עד עכשיוו התוכנה לא תומכת בקבצי MOV (רישמית היא תומכת, פרקטית בצורה עלובה) , קבצי HD DVD היא לא ניגנה - אבל לזכותה יש לומר שהיא עובדת לפי קודק פאקים מותקנים על המחשב, ואין לי שומדבר שמסוגל לנגן HD DVD על המחשב, הורדתי POWERDVD DELUX אבל הוא מסוגל רק BLUE RAY, אמשח להמלצות למה להתקין.
זהו ביינתיים, יש לכם תמונה של הממשק, אם יש בקשות שאני אבדוק הגדרות שונות - בשמחה.
בקשר לשאלת הMCE:
התוכנה מיועדת אך ורק למי שיש לו 360 ועבר את עידכון הסתיו, כלומר מסוגל להריץ וידאו ללא MCE!
קיימת תוכנה אחרת שמיועדת בימיוחד לMCE שנקראת TRANSCODE 360, שאותה אני אבדוק בהמשך, לפי דעתי השימוש בעמבד שלה הוא הרבה ותר טוב ובכלל היא קיבלה ביקורות טובות יותר.
לגבי כתוביות - התוכנה תתן כתוביות שמתוכנתות בקודאק במחשב הראשי, כלומר נגיד ומדובר בMKV, בשבל לראות כתוביות רק צריך לסמן את הכתובית הרצויה במחשב הראשי.
התוכנה נבדקה על גבי רשת WIFI G , רוחב הפס התחתון שנמדד עבור הרשת היה 2.2 מגה.
מחשב מארח מריץ WINDOWS XP SP2 וWINDOWS MEDIA PLAYER 10.
מפרט:
לוח אם - asus a8n sli premiume
מעבד -( amd 3800+ @2000mhz (STOCK
זיכרון - 2GB ב400 MHZ DUAL CHANNEL.
כרטיס מסך - 7800GT עם PURE CINEMA HD מותקן.
קודק פאק של K LITE.
נתחיל מתמונות ממשק:

הממשק מהיר, קל לשימוש, מבוסס פלאש.
פשוט להוסיף תיקיה ואם רוצים לעשות לה ריפרש מיידי ולא לחכות לזמן שנקבע מראש קיים כפתור במיוחד בשבל זה.
לטעמי לא חסר בו כלום מבחינת הנוחות.
נעבור לאיך הממשק מתורגם ע"ג ה360:

ככה נראת רשימת הסרטים שניתן לנגן, למרות שבתוכנה ניתן לסדר לתיקיות וקטגוריות, ה360 פשוט שופך את הכל לרשימה אחת מאוד לא נוחה, כמו במקרה שלי, יש שם משהוא כמו 300 סרטים מסודרים לפי א"ב, לא נוח להתחיל לעיין ב300 סרטים, אך לא סוף העולם.

כך נראת הפלייליסט של המוזיקה, כבר הרבה יותר טוב, ניתן להרכיב פליי ליסט, למיין לפי סוגי מוזיקה, אלבומים, אמנים וכ"ו..
כמובן שניתן לנגן לפי כל האחת מקטגוריות, למשל להגיד לו לנגן אלבום ספציפי.

זהו בעצם חלון מאוד מוכר לכל מי שיש לו אקסבוקס, שימושי בעיקר בזמן מישחקים.
כאשר מתנגנת מוזיקה משלך ואתה משחק במשחק, ה360 יוריד את המוזיקה של המשחק וישאיר רק את האפקטים, במקרה ותרצה להחליף או לבחור שיר באמצע משחק, לוחצים על כפתור בX המיועד לכך, המשחק יעצר וייקפוץ החלון הזה שממנו כל זה אפשרי.

בתמונה הזו מתנגנת גרסת MKV 1080 THE AVIATOR, מה שניתן ליראות בא זה בעצם את הקונטרולס האפשריים בזמן ניגון סרט, מכיון שהם לא כ"כ ברורים אעבור עליהם בקצרה:
הרצה קידמה\אחורה\פאוס\סטופ, שליטה ביחס התמונה וזום וINFO PANE.
מאוד בסיסי.
ולבדיקה עצמה.
כרגע, מפעת זמן בדקתי שני פורמטים עיקריים, MKV וDIVX:

כאן מתנגן באקסבוקס גרסאת שר המלחמה 720P MKV, כמו שאתם רואים השימוש במעבד ניכר, אולם לא ניתן להבחין בכך למי שצופה בסרט עצמו.

זהו ניגון של סרט דיוקס פשוט, לא HDTV , אולם עדיין שימוש במעבד עומד על אותו הדבר.
ממה שבדקתי עד עכשיוו התוכנה לא תומכת בקבצי MOV (רישמית היא תומכת, פרקטית בצורה עלובה) , קבצי HD DVD היא לא ניגנה - אבל לזכותה יש לומר שהיא עובדת לפי קודק פאקים מותקנים על המחשב, ואין לי שומדבר שמסוגל לנגן HD DVD על המחשב, הורדתי POWERDVD DELUX אבל הוא מסוגל רק BLUE RAY, אמשח להמלצות למה להתקין.
זהו ביינתיים, יש לכם תמונה של הממשק, אם יש בקשות שאני אבדוק הגדרות שונות - בשמחה.
בקשר לשאלת הMCE:
התוכנה מיועדת אך ורק למי שיש לו 360 ועבר את עידכון הסתיו, כלומר מסוגל להריץ וידאו ללא MCE!
קיימת תוכנה אחרת שמיועדת בימיוחד לMCE שנקראת TRANSCODE 360, שאותה אני אבדוק בהמשך, לפי דעתי השימוש בעמבד שלה הוא הרבה ותר טוב ובכלל היא קיבלה ביקורות טובות יותר.
לגבי כתוביות - התוכנה תתן כתוביות שמתוכנתות בקודאק במחשב הראשי, כלומר נגיד ומדובר בMKV, בשבל לראות כתוביות רק צריך לסמן את הכתובית הרצויה במחשב הראשי.
נערך לאחרונה על ידי Omeckron ב 15/02/2007 13:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag