בעיות שונות בספקים שונים- HOT, 018

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
xsoft7 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 604
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #1 

שלום רב.

אני נמצא בתשתיק של בזק , ספק+תשתית 018.

100Mb (בפועל 80)

כאשר אני משתמש בספק 018, יש לי בעיה נוראית של סטרימינג ביוטיוב במיוחד בשעות הערב.

התקנתי תוכנה שמזהה קצב הורדה\העלאה בסמארפון והקצב שנמדד בפיקים הינו לכל היותר 5mbit .

חושבים אולי זה בעיית WIFI? - אני מחליף לשם משתמש של ספק HOTNET הבעיה נפתרת בשניה ויש קצב של כ 40 מגה-ביט.

- חוזר ל018 שוב אותו סיפור .

למה שלא אשאר בהוטנט וזהו?

2) בעיה שניה - אני משחק אונליין במשחק Starcraft 2, וכאשר אני עם הספק של הוטנט, יש לי בעיות חיבור תמיד! כאשר מחליף ל018 הכל תקין.

מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה?

כמובן שהתמיכה הטכנית שלהם מכחישה כל חסימה\האטה

s3t
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

ניסיתי את 012, חסמו לי פורט 80, ביצעו throttling, וגם על הדרך חירטטו על כל מיני דברים.
עברתי ל018, הכל מושלם חוץ ממהירות לחו"ל, בעיקר סטרימינג (טורנטים טסים כמו שצריך)
ניסיתי את הוטנט, מהירות חו"ל סבבה, אך אין IP ציבורי, וגם IP חיצוני שונה בארץ\בחו"ל (מפריע לספק IPTV כלשהו שאני משתמש בו, וגם אין גישה מבחוץ לרשת ביתית)
התחברתי לCCC רק כדי לגלות שאין להם IP ציבורי אלא אם תשלם עליו בנוסף - נחמד, וויתרתי מבלי להתחבר עם שם משתמש\סיסמה הדנדשים.
019 - לא הצלחתי לקבל מהם יוזר זמני, הם לא ממש מבינים מה זה "שוק סיטונאי" ודרשו ממני לעבור קודם לבזק ורק אז לעבור עליהם, רק בכדי לנסות את שרות שלהם. לא פלא שאף אחד לא הצליח להתחבר עליהם :)

מי נשאר?
- בזב"ל - אני לא אוהב אותם - לא צורת פרסום, לא מודל חיוב ולא שרות לקוחות.
- נטויזן - שימשיכו לשלם על מה שהם עשו ללקוחות בעבר. מבחינתי החברה לא קיימת.

אולי קיים איזה ספק טוב (נורמלי, carl!!!) ולא חצי-ספק שנותן שרות חלקי\לקוי?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”