צריך המלצה לממיר עידן + בחיבור USB לשימוש בקודי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
עבור שימוש בקודי אתה צריך תוכנה נוספת - backend, לדוגמא tvheadend.
אני מניח שיש דברים בסגנון גם לוינדוס. אם יש לך בבית מכשיר\מחשב עם OpenELEC אז הוא כבר כולל את tvheadend, וכל מה שאתה צריך זה לבחור מקלט USB שמופיע ברשימת המקלטים הנתמכים של OpenELEC.
אני מניח שיש דברים בסגנון גם לוינדוס. אם יש לך בבית מכשיר\מחשב עם OpenELEC אז הוא כבר כולל את tvheadend, וכל מה שאתה צריך זה לבחור מקלט USB שמופיע ברשימת המקלטים הנתמכים של OpenELEC.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כנראה שכן, לא ניסיתי לבדוק איך זה עובד בוינדוס. ברמת העיקרון אתה צריך לוודא שהמתאם שתקנה יש דרייבר עבור וינדוס 10, מעבר לזה ככל הנראה שכל מתאם יעבוד כמו שצריך.
אישית, יש לי מתאם USB שקניתי עוד בתקופת הינקות של עידן+ והוא מבוסס על שבב EC168. הדרייבר שלו עבד בוינ7 וגם עובד כעת בוינ10, וכמובן גם יש תמיכה בלינוקס.
אישית, יש לי מתאם USB שקניתי עוד בתקופת הינקות של עידן+ והוא מבוסס על שבב EC168. הדרייבר שלו עבד בוינ7 וגם עובד כעת בוינ10, וכמובן גם יש תמיכה בלינוקס.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
על חלונות אני ממליץ בחום על ArgusTV בתור שרת backend
לדעתי הוא מוצלח יותר ויציב יותר מ-MediaPortal. חפש את המדריך התקנה שלי בפורום 12 (פשוט תחפש argustv).
·אפשר לדעת מה הדגם? יש לי בעיה עם שלי בחלונות 10.TheCoolest כתב:כנראה שכן, לא ניסיתי לבדוק איך זה עובד בוינדוס. ברמת העיקרון אתה צריך לוודא שהמתאם שתקנה יש דרייבר עבור וינדוס 10, מעבר לזה ככל הנראה שכל מתאם יעבוד כמו שצריך.
אישית, יש לי מתאם USB שקניתי עוד בתקופת הינקות של עידן+ והוא מבוסס על שבב EC168. הדרייבר שלו עבד בוינ7 וגם עובד כעת בוינ10, וכמובן גם יש תמיכה בלינוקס....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@tomllic
מצטער, כל מה שרשום על שלי זה "USB DONGLE".
וקניתי אותו לפני הרבה שנים, כך שאני מניח שיהיה קשה להשיג אחד זהה.
אני רק יודע שיש בו צ'יפסט EC168, והדרייבר שלו עובד אצלי גם ב10. למרות שלא ניסיתי לחפש תחנות בוינדוס10 איתו עדיין.
אני רק יודע שיש בו צ'יפסט EC168, והדרייבר שלו עובד אצלי גם ב10. למרות שלא ניסיתי לחפש תחנות בוינדוס10 איתו עדיין.
·תודה, אם לא חיפשת תחנות אז מה האינדקציה שלך שהוא עובד? שהוא לא קורס שאתה מנגן ערוץ?TheCoolest כתב:@tomllic
אני רק יודע שיש בו צ'יפסט EC168, והדרייבר שלו עובד אצלי גם ב10. למרות שלא ניסיתי לחפש תחנות בוינדוס10 איתו עדיין....
כמו כן, אתה יכול לבדוק לי בבקשה האם הוא עובד כשאתה מחבר אותו לחיבור USB3.0 אצלך?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
האינדיקציה היחידה שהדרייבר שתמיד השתמשתי בו, ועבד בוינדוס7 התקין את המתאם, הוא נדלק (נורה דולקת) ואין שום קונפליקטים או בעיות במנהל ההתקנים.
וכן, הוא עובד גם בכניסה USB3.0
וכן, הוא עובד גם בכניסה USB3.0
רכשתי את המכשיר הבא לאחרונה http://www.aliexpress.com/item/New-Arri ... 43251.html
עובד מעולה ב WIN 10 מגיע עם דיסק התקנה של דרייבר ותוכנה
מקווה שלא עברתי על איזה חוק של הפורום בפרסום הלינק
עובד מעולה ב WIN 10 מגיע עם דיסק התקנה של דרייבר ותוכנה
מקווה שלא עברתי על איזה חוק של הפורום בפרסום הלינק