איך סידרת ה - Aquos של שארפ? ואיך שארפ לעומת סוני?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
שארפ מצטיינים או יותר נכון הצטיינו במסכים גדולים במחיר קטן. היו להם מסכים טובים בסך הכל. כיום פחות ברור מה קורה איתם. בגדול לסוני יש מסכים טובים יותר אבל אם לוקחים גם מחיר וגודל בחשבון אז בכלל לא בטוח שסוני תשמור על יתרון יחסי.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
המסכים של שארפ באסיה נחשבים לזולים (עד כדי מחצית סוני) ועושים שימוש בפנלים פשוטים של 100 HZ
בניגוד לשאר המותגים באסיה, לשארפ יש רק שנת אחריות אחת.
בסה"כ לדגמים שבדקתי כמו ה 860 בגודל 55 אינטש תמונה טובה אך מנגנון ההחלקה המנוון גורם לתמונה להיות "קופצנית".
דגם ה 50 אינטש 4K, הציג תמונה טובה יותר ופחות קופצנית והיה במחיר זהה ל 55 הרגילה.
לדעתי מוצר בינוני שמתומחר בהתאם.
מה שלי הפריע בעיקר הוא שנת האחריות הבודדת.... מה יקרה אם ילך המסך? (קרה לי בסמסונג אחרי שנתיים וחצי) אז מה? מכשיר לפח?
לכן אני חושב שחשוב לרכוש מכשיר עם אחריות "רחבה"
אם בארץ נותנים אחריות של 3 שנים מלאות למכשיר... והמחיר אטרקטיבי... זאת אופציה לא רעה.
אגב הסמארט של ה 860 היה יותר מוצלח משל הסוני 800!
בסה"כ לדגמים שבדקתי כמו ה 860 בגודל 55 אינטש תמונה טובה אך מנגנון ההחלקה המנוון גורם לתמונה להיות "קופצנית".
דגם ה 50 אינטש 4K, הציג תמונה טובה יותר ופחות קופצנית והיה במחיר זהה ל 55 הרגילה.
מה שלי הפריע בעיקר הוא שנת האחריות הבודדת.... מה יקרה אם ילך המסך? (קרה לי בסמסונג אחרי שנתיים וחצי) אז מה? מכשיר לפח?
אם בארץ נותנים אחריות של 3 שנים מלאות למכשיר... והמחיר אטרקטיבי... זאת אופציה לא רעה.
אגב הסמארט של ה 860 היה יותר מוצלח משל הסוני 800!
·ahersko כתב:המסכים של שארפ באסיה נחשבים לזולים (עד כדי מחצית סוני) ועושים שימוש בפנלים פשוטים של 100 HZ
אגב הסמארט של ה 860 היה יותר מוצלח משל הסוני 800!...
אוקי. זה באמת צריך לבדוק.
לא מבין למה כל הטלויזיות של סוני יקרות יותר מאלה של חברות אחרות.
rfe7 כתב:
במקרה שלנו מדובר באיכות תמונה, שחורים וצבעים שהם באיכות טובה יחסית לאחרים.
סוני מצטיינת יחסית לאחרים באיכות התמונה ב SD (ערוץ 2 ו-10)
וכמובן גם בשירות ובאחריות.
כמובן שצריך גם מזל.
אם תחפש סיפורי תקלות כאן בפורום,
תמצא שיחסית לאחרים, המסכים שלה נמצאים במיקום טוב.
זה כמו לשאול למה מכונית אאודי או וולבו או מכונית פרמיום אחרת יותר יקרה מסקודה.לא מבין למה כל הטלויזיות של סוני יקרות יותר מאלה של חברות אחרות....
במקרה שלנו מדובר באיכות תמונה, שחורים וצבעים שהם באיכות טובה יחסית לאחרים.
סוני מצטיינת יחסית לאחרים באיכות התמונה ב SD (ערוץ 2 ו-10)
וכמובן גם בשירות ובאחריות.
כמובן שצריך גם מזל.
אם תחפש סיפורי תקלות כאן בפורום,
תמצא שיחסית לאחרים, המסכים שלה נמצאים במיקום טוב.