ערוץ ONE בסלקום טיוי
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
http://www.ice.co.il/media/news/article/422453
הליגה הספרדית - ושאר התכנים.
הליגה הספרדית - ושאר התכנים.
ערוץ ONE בסלקום טיוי
עוד חשיפה לליגה הספרדית: ערוץ ONE מצטרף
למערך השידורים של סלקום TV
לדעתי זה מהלך טוב אבל לא מספק
למערך השידורים של סלקום TV
לדעתי זה מהלך טוב אבל לא מספק
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
יפה מאוד, סלקום בדרך הנכונה, הצעד הזה יעביר אליה כמות נכבדה של לקוחות. עם ערוץ הספורט שלהם בשילוב ONE יש מספיק תכני ספורט בשביל לשלם חצי מחיר מהוט ויס.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
למי שלא הבין אני אסביר החיסרון בלצפות בשידור טלוויזיה דרך האינטרנט במיוחד שזה שידור חי.
1,שאין התחיבות מחברות האינטרנט לפחות כמה פעמים בשנה להפסיק את זרימת האינטרנט לצורך עבודות שידרוג תשתית האינטרנט.
2,לפעמים הנתב נתקע וצריך להפעיל אותו מחדש וזה עוד זמן עד שמתחברים מחדש לאינטרנט.
שני הדברים האלה ביחד או בנפרד עלולים לפגוע בהנאת הצפייה המלאה דרך האינטרנט.
ובגלל בעיקר שני הדברים האלה נראה לי שרוב האנשים מעדיפים לצפות בשידור טלוויזיה לא דרך האינטרנט בעדיפות יותר גבוהה.
ועוד חיסרון נוסף בקצת מהקודמים, שבמכשיר טלוויזיה בניגוד למה שלא מכשיר טלוויזיה שהרבה יותר קל בזמן ובפקודות להגיע אל אזור הטלוויזיה.
אז כנראה שיקח עוד הרבה מאוד זמן עד שיס והוט תאלצנה בהרבה להוזיל את המחיר שלהם ללקוחות.
1,שאין התחיבות מחברות האינטרנט לפחות כמה פעמים בשנה להפסיק את זרימת האינטרנט לצורך עבודות שידרוג תשתית האינטרנט.
2,לפעמים הנתב נתקע וצריך להפעיל אותו מחדש וזה עוד זמן עד שמתחברים מחדש לאינטרנט.
שני הדברים האלה ביחד או בנפרד עלולים לפגוע בהנאת הצפייה המלאה דרך האינטרנט.
ובגלל בעיקר שני הדברים האלה נראה לי שרוב האנשים מעדיפים לצפות בשידור טלוויזיה לא דרך האינטרנט בעדיפות יותר גבוהה.
ועוד חיסרון נוסף בקצת מהקודמים, שבמכשיר טלוויזיה בניגוד למה שלא מכשיר טלוויזיה שהרבה יותר קל בזמן ובפקודות להגיע אל אזור הטלוויזיה.
אז כנראה שיקח עוד הרבה מאוד זמן עד שיס והוט תאלצנה בהרבה להוזיל את המחיר שלהם ללקוחות.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
@avier
·
איזו גישה, להסתכל רק על השלילי?
כאחד שצופה בשיטה הזאת כבר שנתיים אין מה לחשוש בצפיית ספורט דרך האינטרנט.
גם בכבלים ובלווין יש תקלות.
למי שנמאס לשלם 400 שח על טריפל, זו אלטרנטיבה מעולה לשלם 149, ולקבל עכשיו - אותו הדבר!
·
איזו גישה, להסתכל רק על השלילי?
כאחד שצופה בשיטה הזאת כבר שנתיים אין מה לחשוש בצפיית ספורט דרך האינטרנט.
גם בכבלים ובלווין יש תקלות.
למי שנמאס לשלם 400 שח על טריפל, זו אלטרנטיבה מעולה לשלם 149, ולקבל עכשיו - אותו הדבר!
אז יש לך מזל כי לי לפחות ואני מאמין שאני לא היחיד שלמשל במשך הזמן האחרון שהיו לו בעיות בחיבור של האינטרנט, לא בכוונה.
אבל היו בחיבור של האינטרנט בעיות גלישה.
אני לא אומר שבשידור טלוויזיה שהוא דרך לווין תקשורת ואו דרך כבלים שלא עלולות להיות תקלות, אבל דרך הצורה הזאת של השידורים הסיכוי לתקלות הוא בהרבה יותר קטן.
אבל היו בחיבור של האינטרנט בעיות גלישה.
אני לא אומר שבשידור טלוויזיה שהוא דרך לווין תקשורת ואו דרך כבלים שלא עלולות להיות תקלות, אבל דרך הצורה הזאת של השידורים הסיכוי לתקלות הוא בהרבה יותר קטן.