כתבה בערוץ 10 על kodi
מתי בדיוק זה שודר בערוץ 10?
אני לא תמיד צופה בערוץ 10.
בכל אופן לדעתי זאת בעיה שבערוץ שבו נראה לי שהרבה אנשים צופים שמדברים על נושא בעייתי כזה בנושא זכויות יוצרים.
לפחות בכתבה היו אומרים עוד על חסרונו של קודי, ואומרים שלא קל להשתמש בתוכנה הזאת ולא תמיד מה שרוצים קיים בתוספים שבתוכנה הזאת,
כי כמו שאמאו בהמשך לכתבה שזה עלול לגרום לבעלי זכויות יוצרים לגרום לממשלה לעשות פיקוח בישראל שהספקית אינטרנט תהיה מחוייבת לחסום שידורים של יצירות שמשודרות בצורה שהיוצרים של היצירות לא אוהבים.
אבל כן אפשר להתנחם שכמות האנשים שמשתמש בקודי היא גדולה ואין עדיפות להעניש כמות גדולה של אנשים.
בכל אופן לדעתי זאת בעיה שבערוץ שבו נראה לי שהרבה אנשים צופים שמדברים על נושא בעייתי כזה בנושא זכויות יוצרים.
לפחות בכתבה היו אומרים עוד על חסרונו של קודי, ואומרים שלא קל להשתמש בתוכנה הזאת ולא תמיד מה שרוצים קיים בתוספים שבתוכנה הזאת,
כי כמו שאמאו בהמשך לכתבה שזה עלול לגרום לבעלי זכויות יוצרים לגרום לממשלה לעשות פיקוח בישראל שהספקית אינטרנט תהיה מחוייבת לחסום שידורים של יצירות שמשודרות בצורה שהיוצרים של היצירות לא אוהבים.
אבל כן אפשר להתנחם שכמות האנשים שמשתמש בקודי היא גדולה ואין עדיפות להעניש כמות גדולה של אנשים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה לא קשור לכמות המשתמשים, עניין של תרבות צריכת תכנים פיראטיים. בארץ זה מאד חזק, בארה"ב ה FBI אשכרה יכול לדפוק על דלתך באמצע צפייה במשחקי הכס, או בכל אופן זו השמועה, כך שצרכנים שם מאד נרתעים מהורדת תכנים כאלה.avier כתב:מתי בדיוק זה שודר בערוץ 10?
אבל כן אפשר להתנחם שכמות האנשים שמשתמש בקודי היא גדולה ואין עדיפות להעניש כמות גדולה של אנשים....
מצד שני התכנים בתשלום שם הרבה יותר מגוונים וזולים.
כבר יותר מ - 10 שנים אני בעולם ההורדות, ותמיד יש הפחד שאוטוטו יסגרו את השאלטר.
אממה? אנחנו מדינה של קומבינות ויוזמות. חברות הכבלים מבצעות שוד לאור יום במשך שנים (ואיכשהו מצליחות להפסיד על זה), עידן + לא עובד, כלומר לפעמים כן עובד אבל זה לא זה, אז יש יוזמות. יסגרו יוזמה אחת תצוץ אחרת.
·מבחינה משפטית נראה לי שגם בארצות הברית ממעטים להזמין לחקירה משטרתית רק כי האדם צפה בסרטון שנראה מפר זכויות יוצרים בניגוד למצב שבו האדם מוריד את הסרטון הזה אל אמצאי האיכסון שבמחשב, כי נראה לי שבלא מעט מקרים לבתי המשפט גם בארצות הברית זה יותר משנה גם העניין הטכני וההפצתי מבחינת חומרת העברה.loshri כתב:זה לא קשור לכמות המשתמשים, עניין של תרבות צריכת תכנים פיראטיים. בארץ זה מאד חזק, בארה"ב ה FBI אשכרה יכול לדפוק על דלתך באמצע צפייה במשחקי הכס, או בכל אופן זו השמועה, כך שצרכנים שם מאד נרתעים מהורדת תכנים כאלה.......
מצד שני התכנים בתשלום שם הרבה יותר מגוונים וזולים.
כבר יותר מ - 10 שנים אני בעולם ההורדות, ותמיד יש הפחד שאוטוטו יסגרו את השאלטר.
אממה? אנחנו מדינה של קומבינות ויוזמות. חברות הכבלים מבצעות שוד לאור יום במשך שנים (ואיכשהו מצליחות להפסיד על זה), עידן + לא עובד, כלומר לפעמים כן עובד אבל זה לא זה, אז יש יוזמות. יסגרו יוזמה אחת תצוץ אחרת....
בכל אופן לי נראה שארץ ובעולם רוב האנשים שמעדיפים לצפות בתוכן שנראה מפר זכויות יוצרים זה לא כדי לפגוע ביוצרים כי בלי כסף מספק ליצירה איך תמשך כראוי היצירה? אלא נראה לי שהם עושים את זה כחלק ממחאה כדי לגרום לחברות השידור החוקיות להוזיל בהרבה את הכסף למי שמעוניין לצפות בשידורים דרכן.
כתבה נחמדה ,ראיתי אותה בזמן אמת...
לא אמרו שם שזה לא לכל משפחה נורמלית עם כל הכבוד זה דורש מעט התעסקות והבנה בקודי
עדיין כתוספת לקיים זה ליגה לאומית
בכל אופן לא יודע אם זה רק מקרי אבל במהלך הכתבה הקודי על הריסברי פיי קרס לי כשמונה פעמים והפסיק כשהכתבה הסתיימה
מוזר!!!
לא אמרו שם שזה לא לכל משפחה נורמלית עם כל הכבוד זה דורש מעט התעסקות והבנה בקודי
עדיין כתוספת לקיים זה ליגה לאומית
בכל אופן לא יודע אם זה רק מקרי אבל במהלך הכתבה הקודי על הריסברי פיי קרס לי כשמונה פעמים והפסיק כשהכתבה הסתיימה
מוזר!!!
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
לא מפתיע שחברות ציבוריות מצליחות להפסיד למרות השוד
אם אתה שומע שבמגה המנהלים מושכים כספים גדולים (גם ע"ח כספים של העובדים) אז מה נותר? מי שנמצא קרוב לצלחת אוכל הכי הרבה על חשבון כל השאר.
ועדיין - אין מה לרחם עליהם. לא על HOT ולא על YES. הם מרויחים מאוד יפה גם ככה, בד"כ (נא לבדוק דו"חות כספיים למי שלא מאמין).
אמרתי לנציגים שלהם מזמן כבר, בכל פעם שהתקשרו אליי, שאם המחיר לחבילת בסיס היה סביב 50 ש"ח כבר הייתי מזמן אצלם. כמובן שזה לעולם לא יקרה...
ועדיין - אין מה לרחם עליהם. לא על HOT ולא על YES. הם מרויחים מאוד יפה גם ככה, בד"כ (נא לבדוק דו"חות כספיים למי שלא מאמין).
אמרתי לנציגים שלהם מזמן כבר, בכל פעם שהתקשרו אליי, שאם המחיר לחבילת בסיס היה סביב 50 ש"ח כבר הייתי מזמן אצלם. כמובן שזה לעולם לא יקרה...