מחפש המלצות ועזרה בקניית TV Box
-
crazyphrog
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
שלום לכולם,
אני לא כל כך מכיר את העולם הזה של TV Box/סטרימרים, ניסיתי לחפש משהו ברחבי האינטרנט שיתאים לדרישות שלי, אבל עם מגוון כל כך גדול כבר לא מצאתי את עצמי..
אני מחפש מכשיר שיוכל לספק 2 צרכים עיקריים בלבד: הרצה של Kodi בצורה חלקה (כמו על המחשב), ואפשרות לעשות Cast ליוטיוב (בדומה למה ש-Chromecast עושה) בצורה טובה וחלקה. המכשיר יתחבר לרשת דרך וייפי.
אין לי שום עניין בהזרמת קבצים של 4K או תלת מימד, או ליתר דיוק בשום הזרמה כלשהי של קבצים. המקסימום הוא חיבור דיסק און קיי למכשיר עם כמה קבצים עליו, והרצה שלהם על גבי המכשיר.
עניין נוסף הוא, שאני מחפש מכשיר בטווח מחירים של 150-200 שקל. האם אכן קיים כזה דבר?
אשמח להמלצות ועזרה בנושא,
תודה.
אני לא כל כך מכיר את העולם הזה של TV Box/סטרימרים, ניסיתי לחפש משהו ברחבי האינטרנט שיתאים לדרישות שלי, אבל עם מגוון כל כך גדול כבר לא מצאתי את עצמי..
אני מחפש מכשיר שיוכל לספק 2 צרכים עיקריים בלבד: הרצה של Kodi בצורה חלקה (כמו על המחשב), ואפשרות לעשות Cast ליוטיוב (בדומה למה ש-Chromecast עושה) בצורה טובה וחלקה. המכשיר יתחבר לרשת דרך וייפי.
אין לי שום עניין בהזרמת קבצים של 4K או תלת מימד, או ליתר דיוק בשום הזרמה כלשהי של קבצים. המקסימום הוא חיבור דיסק און קיי למכשיר עם כמה קבצים עליו, והרצה שלהם על גבי המכשיר.
עניין נוסף הוא, שאני מחפש מכשיר בטווח מחירים של 150-200 שקל. האם אכן קיים כזה דבר?
אשמח להמלצות ועזרה בנושא,
תודה.
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
היי
ב 150 שח לא תמצא כלום, ואם כן אז הוא יהיה עם מפרט גרוע.
להלן קישור למכשיר זול וטוב , מבוסס על אנדרואיד , שיוכל להתאים לך : יעלה סביב 220 שח
M8S PLUS
ב 150 שח לא תמצא כלום, ואם כן אז הוא יהיה עם מפרט גרוע.
להלן קישור למכשיר זול וטוב , מבוסס על אנדרואיד , שיוכל להתאים לך : יעלה סביב 220 שח
M8S PLUS
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20196
- שם מלא: ארתור ליברמן
ה +M8S אכן עובד טוב מאד, אחרי בדיקה (משתמש בו קצת יותר משבוע). אבל יש אופציות חדשות יותר עם מעבד S905.
הקופסאות האלה זולות יותר, ועם תמיכה רחבה יותר בפורמטים (גם וידאו וגם אודיו).
החסרון היחיד הוא שהקופסאות הזולות לא בהכרח מצטיינות בתמיכה של היצרנית במכשיר מבחינת תיקון באגים ועדכונים למערכת.
בנוסף עדיין אין עבורן OpenELEC יציב שעובד כמו שצריך.
אבל הנה אחת האופציות, ספציפית ל Mini MX יש כרגע גרסה של OE בפיתוח בשלבים מוקדמים.
www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_258633.html
זה נכנס לך בול בתקציב.
הקופסאות האלה זולות יותר, ועם תמיכה רחבה יותר בפורמטים (גם וידאו וגם אודיו).
החסרון היחיד הוא שהקופסאות הזולות לא בהכרח מצטיינות בתמיכה של היצרנית במכשיר מבחינת תיקון באגים ועדכונים למערכת.
בנוסף עדיין אין עבורן OpenELEC יציב שעובד כמו שצריך.
אבל הנה אחת האופציות, ספציפית ל Mini MX יש כרגע גרסה של OE בפיתוח בשלבים מוקדמים.
www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_258633.html
זה נכנס לך בול בתקציב.
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

המחיר של הבי-לינק אכן מעולה , וגם המעבד טוב מאוד ..
מבחינת עלות -תועלת זו נראית עסקה טובה , אם כי היתי פחות ממליץ עליו רק בגלל גודל ה RAM (רק 1 ג'יגה) .
מבחינת עלות -תועלת זו נראית עסקה טובה , אם כי היתי פחות ממליץ עליו רק בגלל גודל ה RAM (רק 1 ג'יגה) .
-
crazyphrog
-
- חבר שרק התחיל

קודם כל, תודה על התגובות.
לגבי ה-M8S Plus, האם מדובר על חברה אמינה? שמוציאה עדכונים ונותנת תמיכה? (לא ממש קלטתי מה שם החברה בכלל, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי)
דבר שני, האם האתר שקישרת אליו אמין?
לגבי הדגם השני שהוצע כאן, עושה רושם שאין ממש הבדל בין האפשרויות שנותן המעבד היותר ישן לעומת המעבד החדש (לצרכים שאני צריך בכל אופן), וסליחה על הבורות גם אין לי מושג מה זה OpenELEC וכיצד זה תורם לי..
תודה על העזרה.
לגבי ה-M8S Plus, האם מדובר על חברה אמינה? שמוציאה עדכונים ונותנת תמיכה? (לא ממש קלטתי מה שם החברה בכלל, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי)
דבר שני, האם האתר שקישרת אליו אמין?
לגבי הדגם השני שהוצע כאן, עושה רושם שאין ממש הבדל בין האפשרויות שנותן המעבד היותר ישן לעומת המעבד החדש (לצרכים שאני צריך בכל אופן), וסליחה על הבורות גם אין לי מושג מה זה OpenELEC וכיצד זה תורם לי..
תודה על העזרה.
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

OpenELEC היא מערכת הפעלה יעודיית ובנויה סביב KODI . זו מערכת הפעלה "קטנה" שכוללת רק תוכנות ושירותי -מערכת שKODI צריך וזהו.
אי אפשר להתקין בה תוכנות או אפליקציות כמו שאפשר ב WINDOWS או באנדרואיד .
הקישור שצורף הוא אמין , והוא מפנה לאתר גדול ומוביל בתחומו. אישית הזמנתי משם כמה פעמים והכל היה בסדר .
לגבי ה M8S PLUS אני לא ממש יודע מי היצרן , אך יחד עם זאת - בטווחי מחיר שאתה מחפש זו לדעתי האופציה הכי טובה מבחינת יחס עלות-תועלת.
הקישור שצורף הוא אמין , והוא מפנה לאתר גדול ומוביל בתחומו. אישית הזמנתי משם כמה פעמים והכל היה בסדר .
לגבי ה M8S PLUS אני לא ממש יודע מי היצרן , אך יחד עם זאת - בטווחי מחיר שאתה מחפש זו לדעתי האופציה הכי טובה מבחינת יחס עלות-תועלת.
-
crazyphrog
-
- חבר שרק התחיל

תודה על העזרה, כנראה שאלך על המכשיר הזה, עושה רושם שמספק את שני הצרכים שלי.eliran8s כתב:OpenELEC היא מערכת הפעלה יעודיית ובנויה סביב KODI . זו מערכת הפעלה "קטנה" שכוללת רק תוכנות ושירותי -מערכת שKODI צריך וזהו.
לגבי ה M8S PLUS אני לא ממש יודע מי היצרן , אך יחד עם זאת - בטווחי מחיר שאתה מחפש זו לדעתי האופציה הכי טובה מבחינת יחס עלות-תועלת....
רק כדי לוודא, לא אמורה להיות איזושהי בעיה להתקין בתוך הקודי תוספים כמו פולסר/SALTS/סדרות.טיוי וכן הלאה נכון? האם הקודי שבא עם המכשיר ניתן לעדכון כאפקליציה כמו כל אפליקציה באנדרואיד כשיגיעו הגרסאות הבאות שלו?
- b2k
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4709
בסטרימר שעובד על אנדרואיד לא לקנות מכשיר עם פחות מ 2G ram
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

@crazyphrog
·אכן ה M8SPLUS זה מכשיר אנדרואיד לכל דבר , תוכל להתקין אפליקציות כרגיל כמו בסמארטפון \טאבלט .
לא אמורה להיות בעיה בהתקנת הרחבות או בעדכון הקודי שמגיע עם המכשיר .
·אכן ה M8SPLUS זה מכשיר אנדרואיד לכל דבר , תוכל להתקין אפליקציות כרגיל כמו בסמארטפון \טאבלט .
לא אמורה להיות בעיה בהתקנת הרחבות או בעדכון הקודי שמגיע עם המכשיר .