התיעצות לגבי עילה לתביעה של 018
היי חברים,
לפני חצי שנה עברתי מבזק בינלאומי ל-018 ובהתחברות ל-018 זכור לי שנאמר שהם מטפלים בכל הקשור לניוד השירות.
לתומי חשבתי שבכך הסתיים הדבר.
מאז כבר עברתי לטריפל סי בגלל סיבות אחרות.
לאחרונה עברתי על חשבונות של כרטיסי האשראי ונדהמתי לגלות שבזק בינלאומי חייבו אותי (ועדיין ממשיכים) כל התקופה בה כבר לא הייתי לקוח שלהם.
התקשרתי לשירות הלקוחות של בזק בינלאומי והם מאשימים את 018 וטוענים ש-018 הם אלה שצריכים לשלם לי החזר כספי על כל התקופה שחוייבתי סתם.
מאחר וכמעט בלתי אפשרי להשיג את 018 בטלפון ולפני שאני פונה לתביעות קטנות רציתי לשמוע מה דעתכם על המקרה ומה הסיכוי לקבל את ההחזר על התקופה ששילמתי לבזק ללא סיבה.
תודה.
לפני חצי שנה עברתי מבזק בינלאומי ל-018 ובהתחברות ל-018 זכור לי שנאמר שהם מטפלים בכל הקשור לניוד השירות.
לאחרונה עברתי על חשבונות של כרטיסי האשראי ונדהמתי לגלות שבזק בינלאומי חייבו אותי (ועדיין ממשיכים) כל התקופה בה כבר לא הייתי לקוח שלהם.
התקשרתי לשירות הלקוחות של בזק בינלאומי והם מאשימים את 018 וטוענים ש-018 הם אלה שצריכים לשלם לי החזר כספי על כל התקופה שחוייבתי סתם.
מאחר וכמעט בלתי אפשרי להשיג את 018 בטלפון ולפני שאני פונה לתביעות קטנות רציתי לשמוע מה דעתכם על המקרה ומה הסיכוי לקבל את ההחזר על התקופה ששילמתי לבזק ללא סיבה.
תודה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
@drumace
לדעתי לא תזכה. נשלח אליך קובץ שנקרא "עיקרי תוכנית", בו כתוב במפורש, שאליך להתנתק מספק הקודם (עמוד 2, בסעיף של תאור המוצר)
לדעתי לא תזכה. נשלח אליך קובץ שנקרא "עיקרי תוכנית", בו כתוב במפורש, שאליך להתנתק מספק הקודם (עמוד 2, בסעיף של תאור המוצר)
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 31/01/2016 12:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני חושב שלפני חצי שנה היית לקוח של שתי חברות: 1. בזק (תשתית) 2. בזק בינלאומי (ספקית)
018 אחראים רק על הניוד והתשלום מול בזק בלבד, אין להם היכולת לנתק לקוח מספקית (רק הלקוח יכול לעשות זאת), לכן אין לך במה להאשים את 018.
לצערי הטעות היא שלך, מה שנותר לעשות הוא להתנתק מבזק בינלאומי עוד היום ולבקש מהם החזר כלשהו על החודשים בהם לא היה שימוש בחשבון (הם יכולים לאמת את זה).
ממליץ לך גם לעקוב פעם בחודש לפחות אחרי העו"ש וכרטיסי האשראי שלך.
018 אחראים רק על הניוד והתשלום מול בזק בלבד, אין להם היכולת לנתק לקוח מספקית (רק הלקוח יכול לעשות זאת), לכן אין לך במה להאשים את 018.
לצערי הטעות היא שלך, מה שנותר לעשות הוא להתנתק מבזק בינלאומי עוד היום ולבקש מהם החזר כלשהו על החודשים בהם לא היה שימוש בחשבון (הם יכולים לאמת את זה).
ממליץ לך גם לעקוב פעם בחודש לפחות אחרי העו"ש וכרטיסי האשראי שלך.
·drumace כתב:היי חברים,
תודה....
מטפלים או לא מטפלים.
באחריותך היה לבדוק שזה בוצע בשיחת טלפון לבזק בינלאומי. ומעקב אחרי התשלומים.
הכל טוב ויפה רק שכאשר ביצעתי את המעבר ל-018 שאלתי אם בזאת הסתיים העניין והם אישרו זאת. אגב, לעומת זאת טריפל סי ציינו בפירוש שעלי לבצע ניתוק מ-018 דרך אתר ״נתק״ ואכן כך עשיתי. מכאן ש-018 הטעו אותי. נכון שגם הייתי צריך לעקוב אחרי התשלומים אבל לא נשמע לי הגיוני שחברה יכולה להמשיך לחייב לקוח מבלי לתת לו שירות ולצאת מזה ללא פגע.
· בדקתי עכשיו ואתה צודק, רשום בדף השני באותיות קטנות שעלי להתנתק בעצמי מהספק הקודם.dima_vy כתב:@drumace
·ראית מה שכתבתי לך למעלה? אני ממליץ לך לבדוק קבצים שיקבלת מהם, לםני שאתה נכנס לבלאגן הזה של התביעות......
ברור לי שאני לא הראשון ולא האחרון שלא קרא את כל האותיות הקטנות שגם דאגו לשים בדף השני בבטח אף אחד לא מגיע אליו אפילו.
עוד הוכחה שאי אפשר לסמוך על אף אחד במדינה הזאת.
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
רק שתדע, גם להתנתק לא תמיד עוזר
עברתי כמוך לפני יותר מחצי שנה ודאגתי להחזיר את הראוטר לבזק בינלאומי עוד באותו היום (אפילו דאגתי לקבל אישור בכתב על כך שהראוטר הגיע אליהם), ועדיין, אני מקבל חיובים שוטפים על השכרת ראוטר.
לפי חודשיים נפל לי האסימון וביטלתי סוף סוף את הוראת הקבע, עכשיו כבר קיבלתי מהם התראות על קנסות, ניתוקים וכו'
עברתי כמוך לפני יותר מחצי שנה ודאגתי להחזיר את הראוטר לבזק בינלאומי עוד באותו היום (אפילו דאגתי לקבל אישור בכתב על כך שהראוטר הגיע אליהם), ועדיין, אני מקבל חיובים שוטפים על השכרת ראוטר.
לפי חודשיים נפל לי האסימון וביטלתי סוף סוף את הוראת הקבע, עכשיו כבר קיבלתי מהם התראות על קנסות, ניתוקים וכו'
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,GalZilberman כתב:רק שתדע, גם להתנתק לא תמיד עוזר![]()
לפי חודשיים נפל לי האסימון וביטלתי סוף סוף את הוראת הקבע, עכשיו כבר קיבלתי מהם התראות על קנסות, ניתוקים וכו'...
אם מעוניין, נשמח לבדוק את הנושא.
לשם כך, מוזמן לשלוח לנו פרטי התקשרות במייל ל[email protected].
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

@מתן_בזק_בינלאומי
·
כפי שציינתי בפעם האחרונה שהגבתי לך, אם אתה טורח ונכנס לפורום ומגיב,
תן לפחות מייל פרטי של מישהו שבאמת יעזור ולא מייל כללי של בזק.
·
תן לפחות מייל פרטי של מישהו שבאמת יעזור ולא מייל כללי של בזק.
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,GalZilberman כתב:@מתן_בזק_בינלאומי
·
תן לפחות מייל פרטי של מישהו שבאמת יעזור ולא מייל כללי של בזק....
זו אינה כתובת מייל כללית אלא כתובת מייל שמגיעה ישירות אלי ואני דואג להפנות לנציג מתאים (שירות, טכני) שחוזר בהקדם.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
·מצטרף לבקשה בעניין שלי. בזק בינלאומי יכולים לראות בבירור שהמנוי לא התחבר במשך חודשים.GalZilberman כתב:@מתן_בזק_בינלאומי
·
תן לפחות מייל פרטי של מישהו שבאמת יעזור ולא מייל כללי של בזק....
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

@מתן_בזק_בינלאומי
·
תודה.
פניתי בינתיים כבר לפניות הציבור (שוב), חזרו אלי אחרי יום ועכשיו שוב פעם היא בודקת מההתחלה את כל הסיפור
·
תודה.
פניתי בינתיים כבר לפניות הציבור (שוב), חזרו אלי אחרי יום ועכשיו שוב פעם היא בודקת מההתחלה את כל הסיפור
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

@מתן_בזק_בינלאומי
·
יאללה, אחרי שהנציגה שהתקשרה אלי לפני שבועיים נעלמה אני שולח לך מייל,
מקווה מאד שתוכל לעזור לי לסיים את הסאגה הזאת
·
יאללה, אחרי שהנציגה שהתקשרה אלי לפני שבועיים נעלמה אני שולח לך מייל,
מקווה מאד שתוכל לעזור לי לסיים את הסאגה הזאת
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אני חושב שהכתובת צריכה להיות בזק בנלאומי.
מקובל בחברות האינטרנט שבמידה ולא היה שימוש לא לחייב. הם יראו שלא השתמשת מספר חודשים בשירות ויזכו אותך. אתה כמובן צריך לדרוש את זה ולעמוד על שלך ולא לבוא בגישה של "המתחרה שלכם הבטיחה לי שהיא תנתק אותי, זו בעיה שלכם".
מקובל בחברות האינטרנט שבמידה ולא היה שימוש לא לחייב. הם יראו שלא השתמשת מספר חודשים בשירות ויזכו אותך. אתה כמובן צריך לדרוש את זה ולעמוד על שלך ולא לבוא בגישה של "המתחרה שלכם הבטיחה לי שהיא תנתק אותי, זו בעיה שלכם".
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |