תמיכה בעברית בממירי לווין סיניים
בשעה טובה מחפש אלטרנטיבה ליס, מה שכרגע עומד על הפרק זה ממיר לווין לקליטה של שידורי עמוס, וקודי לסרטים וסדרות.
תוך כדי שאני משוטט בעלי-אקספרס, ומחפש ממיר לווין, עלתה בי התהייה לגבי כתוביות ולוח משדרים בעברית.
אני לא מכיר את הטכנולוגיה, והאם כתוביות מגיעות כטקסט שהממיר אמור לדעת להציג או כתמונה שהממיר צריך להלביש על הוידאו, אבל אני די בטוח שלוח המשדרים מגיע כטקסט עברי.
מישהו יודע להמליץ על ממיר שתומך בעברית בצורה טובה?
תודה.
תוך כדי שאני משוטט בעלי-אקספרס, ומחפש ממיר לווין, עלתה בי התהייה לגבי כתוביות ולוח משדרים בעברית.
אני לא מכיר את הטכנולוגיה, והאם כתוביות מגיעות כטקסט שהממיר אמור לדעת להציג או כתמונה שהממיר צריך להלביש על הוידאו, אבל אני די בטוח שלוח המשדרים מגיע כטקסט עברי.
מישהו יודע להמליץ על ממיר שתומך בעברית בצורה טובה?
תודה.
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 121
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

בעמוס ניתן לקלוט את ערוץ 10 ו 22.מדובר בלוח שידורים בעברית.לא בכתוביות.אגב,מי שצופה ביס דרך צלחת הפרטית (כן,יש כאלו!ולא,זה לא חוקי!),חייב גם שממיר שלו יתמוך בכתוביות בעברית.
- satbeginner
-
- חבר פעיל מאוד

אלו אותם הערוצים.גם בעמוס וגם בעידן פלוס.היתרון של עמוס הוא שיש לו כבר שקע בבית (מדבר על ניתוק מהיס) ולכן לא צריך את האנטנה לעידן פלוס.פשוט מחבר את הממיר לוויין לשקע וזהו.ממיר לוויין גם יתן לו אפשרות בעתיד אם ירצה להתחבר ליס בצורות מפוקפקות.או כל לוויין אחר ע"י הוספת צלחת הפרטית משלו.