מגען עזר למפסק Touch
אני מתעניין ברכישת מפסקי Touch לתאורה מאחת החברות המובילות (ave , Gewiss, VIMAR )
הבנתי מהמוכר בחו"ל כי עלי לדאוג למגען עזר עבור כל מפסק.
מה תפקידו של המגען ובעיקר מה ההשלכות להתקנתו?
האם ניתן להוסיפו בקלות לתשתית חשמל בבית קיים ?
מה מחירו? מדובר בהוצאה גדולה נוספת?
תודה
הבנתי מהמוכר בחו"ל כי עלי לדאוג למגען עזר עבור כל מפסק.
מה תפקידו של המגען ובעיקר מה ההשלכות להתקנתו?
האם ניתן להוסיפו בקלות לתשתית חשמל בבית קיים ?
מה מחירו? מדובר בהוצאה גדולה נוספת?
תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
ממה שאני מכיר לשלושת החברות שהצגת אין בארץ מלאי של מפסקי מגע...
יש את ויטראה שהם יקרים מאוד ויש תחליף סיני שנראה בדיוק אותו דבר אך אין לי מספיק נסיון איתם בכדי להגיד האם שווה את הרכישה או לא.
יש את ויטראה שהם יקרים מאוד ויש תחליף סיני שנראה בדיוק אותו דבר אך אין לי מספיק נסיון איתם בכדי להגיד האם שווה את הרכישה או לא.
טוב לאחר בדיקה קצרה מתברר שיש להשיג מפסקי מגע מהחברות שציינתי ללא בעיית מלאי בהרבה חנויות.
בכל מקרה אני מתכוון להזמין מחו"ל...
יבגני גם לי לא ברור לפי מה אתה קובע בסבירות גבוהה כי החבילה תתקע במכס ללא יכולת שחרור.
גם אם זו תהיה חבילה גדולה הכוללת כעשרה מפסקים על כל חלקיהם המכס ידרוש תשלום מע"מ או תוספת מסים בהתאם לסכום הקניה וישחרר את החבילה.
השאלה שוב האם הצורך בחיבור מגען עזר לכל מפסק תאורה/תריס צריך להדאיג אותי?
בכל מקרה אני מתכוון להזמין מחו"ל...
יבגני גם לי לא ברור לפי מה אתה קובע בסבירות גבוהה כי החבילה תתקע במכס ללא יכולת שחרור.
גם אם זו תהיה חבילה גדולה הכוללת כעשרה מפסקים על כל חלקיהם המכס ידרוש תשלום מע"מ או תוספת מסים בהתאם לסכום הקניה וישחרר את החבילה.
השאלה שוב האם הצורך בחיבור מגען עזר לכל מפסק תאורה/תריס צריך להדאיג אותי?
אכן אתה צודק, לדוגמא חברת VIMAR מיובאת על ידי כהנא שנמצאים בנתניה.
הסיבה שהם דורשים מגען עזר היא שהטאצים שהם דיברו איתך עליהם עובדים כלחצן כלומר לא נותנים באופן קבוע 220 וולט ביציאה אלא כפולס לזמן קצר.
מגען עזר הכוונה כנראה למגען צעד, ניתן לרכוש אותו מרוב החברות כמו HAGER, ABB, SIEMENS
מחיר מגען צעד נא בין 50 ל 100 ש"ח ליחידה.
אני מכיר לא מעט לקוחות שייבאו בייבוא אישי פאנלים ולא הייתה להם כל בעיה, כמובן שתמיד יש סיכון מסויים וכן קח בחשבון שמה שאתה מייבא באופן אישי הוא ללא תקן ישראלי.
אורי
·
הסיבה שהם דורשים מגען עזר היא שהטאצים שהם דיברו איתך עליהם עובדים כלחצן כלומר לא נותנים באופן קבוע 220 וולט ביציאה אלא כפולס לזמן קצר.
מגען עזר הכוונה כנראה למגען צעד, ניתן לרכוש אותו מרוב החברות כמו HAGER, ABB, SIEMENS
מחיר מגען צעד נא בין 50 ל 100 ש"ח ליחידה.
אני מכיר לא מעט לקוחות שייבאו בייבוא אישי פאנלים ולא הייתה להם כל בעיה, כמובן שתמיד יש סיכון מסויים וכן קח בחשבון שמה שאתה מייבא באופן אישי הוא ללא תקן ישראלי.
אורי
·