זקוק להמלצה לקופסה לחדר קולנוע בייתי
מחפש מחשב לקולנוע בייתי
שיכול להעביר 7.1 ערוצי שמע ולהריץ קודי
שאפשר יהיה להפעיל עם שלט (ומקלדת אלחוטית)
עד 4500 ש"ח
בקיצור משהו חזק וממש טוב
יש לי מיניקס 8H כרגע ומבעס אותי שהוא לא מעבי 7.1
מה גם השמחשב שהיה מוריד טורנטנים להארד דיסק של הקולנוע שבק חיים.
שיכול להעביר 7.1 ערוצי שמע ולהריץ קודי
שאפשר יהיה להפעיל עם שלט (ומקלדת אלחוטית)
עד 4500 ש"ח
בקיצור משהו חזק וממש טוב
יש לי מיניקס 8H כרגע ומבעס אותי שהוא לא מעבי 7.1
מה גם השמחשב שהיה מוריד טורנטנים להארד דיסק של הקולנוע שבק חיים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
NUC Core i3 מסדרת מעבדי ה-Skylake (נמכר כרגע על ידי פלונטר) יכול להיות מצויין בשבילך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תלוי במעבד שתבחר.
נכון לעכשיו מעבדי סקיילייק יודעים לפענח בחומרה גם HEVC 8BIT. כך שהביצועים בין ה I3 למעבד מסדרה גבוה יותר יהיו זהים עבור וידאו.
תמיכה ב HEVC 10BIT כרגע אין לאף כרטיס מסך מובנה במעבד. אם אתה מרכיב מחשב רגיל הייתרון הוא שאפשר להוסיף כרטיס כמו GTX 950 שיודע לפענח גם HEVC 10BIT שיידרש לחלק מבלוריי 4K.
הכל עניין של נוחות, תקציב, ודרישות. אישית אני רוצה קופסה קטנה ושקטה עבור נגן המדיה שלי. מצד שני אם לא מפריע לך הגודל, הרעש וצריכת חשמל גבוהה יותר של מחשב רגיל או אם אתה רוצה מחשב שמסוגל להריץ משחקים ברמה גבוה אז אין הרבה ברירות וחייבים לשים מחשב רגיל.
נכון לעכשיו מעבדי סקיילייק יודעים לפענח בחומרה גם HEVC 8BIT. כך שהביצועים בין ה I3 למעבד מסדרה גבוה יותר יהיו זהים עבור וידאו.
תמיכה ב HEVC 10BIT כרגע אין לאף כרטיס מסך מובנה במעבד. אם אתה מרכיב מחשב רגיל הייתרון הוא שאפשר להוסיף כרטיס כמו GTX 950 שיודע לפענח גם HEVC 10BIT שיידרש לחלק מבלוריי 4K.
הכל עניין של נוחות, תקציב, ודרישות. אישית אני רוצה קופסה קטנה ושקטה עבור נגן המדיה שלי. מצד שני אם לא מפריע לך הגודל, הרעש וצריכת חשמל גבוהה יותר של מחשב רגיל או אם אתה רוצה מחשב שמסוגל להריץ משחקים ברמה גבוה אז אין הרבה ברירות וחייבים לשים מחשב רגיל.
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
אני שמתי נוק סלרון (דור חמישי) והתקנתי עליו אופנאלק, מעביר 7.1 באיכות dtsHD ובלי הבלאגן של ווינדוס (איכס איכס איכס)
כמובן שאתה יכול לשדרג לנוק בסדרה גבוה יותר או ממש לקנות מחשב סלוני רציני יותר.
לשימושים שלי זה בהחלט מספיק.
כמובן שאתה יכול לשדרג לנוק בסדרה גבוה יותר או ממש לקנות מחשב סלוני רציני יותר.
לשימושים שלי זה בהחלט מספיק.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@RafalovitchTom
איזה סלרון בדיוק שמת?
איזה סלרון בדיוק שמת?
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

·nu5cpyh עם כונן של סמסונג Evo 120 ssd וזכרון של קרוסאייר 4gb ram 1600TheCoolest כתב:@RafalovitchTom
איזה סלרון בדיוק שמת?...
מצאתי בארה״ב במבצע ב-770₪ אבל אפשר לקנות בארץ באזור ה-1,100₪ חדש דנדש
שאלה- לגבי OPENELECRafalovitchTom כתב:·nu5cpyh עם כונן של סמסונג Evo 120 ssd וזכרון של קרוסאייר 4gb ram 1600......
מצאתי בארה״ב במבצע ב-770₪ אבל אפשר לקנות בארץ באזור ה-1,100₪ חדש דנדש...
איך מבצעים את כל העדכונים להרחבות, מורידים קבצי ZIP וכו..
·
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

תשמע לרוב קודי משמש לניגון תכנים/מוזיקה וכדומה... שלב ההתקנות הוא די בהתחלה עם קצת שיפורים אחת לכמה זמן.
אני משתף ברשת הביתית את תיקיית ההורדות - ואז כל מה שאני מוריד במחשב אני פשוט ניגש לשם מהנוק
אני משתף ברשת הביתית את תיקיית ההורדות - ואז כל מה שאני מוריד במחשב אני פשוט ניגש לשם מהנוק
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
OE זה בעצם לינוקס שמותקן עליו KODI עם כמה תוספת עבור ניהול של כמה מאפייני מערכת חשובים.
כך שלאחר התקנה של תוספים, ברגע שיוצא עדכון לתוסף הוא מתקין אותו אוטומטית, בדיוק כמו שקורה בקודי על וינדוס.
אם אתה צריך להוריד את התוספים עצמם אז אתה יכול לעשות את זה במחשב לשים אותם בתיקיה ע"ג ה-OE, התיקיות משותפות ברשת.
כך שלאחר התקנה של תוספים, ברגע שיוצא עדכון לתוסף הוא מתקין אותו אוטומטית, בדיוק כמו שקורה בקודי על וינדוס.
אם אתה צריך להוריד את התוספים עצמם אז אתה יכול לעשות את זה במחשב לשים אותם בתיקיה ע"ג ה-OE, התיקיות משותפות ברשת.