עזרה בlg g3
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
קראתי פה בעבר על ההבדלים בהזרמת מדייה בין אל גי לסמסונג והיה כתוב משהו ואני לא זוכר. מה שאני רוצה לדעת זה האם יש אפליקצייה מובנת לאל גי בשביל הזרמת מדייה מהפלאפון לרסיבר במקרה שלי yamaha htr 4066. ואם אכן יש אז מה ההבדל בין סמסונג לאל גי גי 3 בהזרמת מדייה ואיך אני עושה אתזה בלי להוריד את האפליקצייה של yamaha av controller
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

מישהו יכול לתת הסבר בבקשהויקטורדהן כתב:קראתי פה בעבר על ההבדלים בהזרמת מדייה בין אל גי לסמסונג והיה כתוב משהו ואני לא זוכר. מה שאני רוצה לדעת זה האם יש אפליקצייה מובנת לאל גי בשביל הזרמת מדייה מהפלאפון לרסיבר במקרה שלי yamaha htr 4066. ואם אכן יש אז מה ההבדל בין סמסונג לאל גי גי 3 בהזרמת מדייה ואיך אני עושה אתזה בלי להוריד את האפליקצייה של yamaha av controller...
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

@mp3lll
להוריד אפליקצייה זאת ממש לא הבעייה אני אמרתי שפעם דברו פה ואני לא מוצא את זה על שיש lg g3 אפליקצייה מובנת במכשיר ורציתי לדעת אם זה נכון ואם כן מה היא אותה אפליקצייה זה הכל.
להוריד אפליקצייה זאת ממש לא הבעייה אני אמרתי שפעם דברו פה ואני לא מוצא את זה על שיש lg g3 אפליקצייה מובנת במכשיר ורציתי לדעת אם זה נכון ואם כן מה היא אותה אפליקצייה זה הכל.