שלום לכולם ,
אנחנו עורכים שיפוצים בבית ובהתאם לזה אני צריך לשנות את מבנה המערכת הקיימת כרגע .
להלן תאור המערכת הקיימת קיום :
רסיבר - ONKYO TX-SR702E
מסך - פיוניר PDP-436PE
רמקולים קדמיים - DM603 S3 B&W
רמקולים אחוריים - DM601 S3 B&W
רמקול סנטר - LCR60 S3 B&W
סאבוופר - ASW600 B&W
כפי שציינתי אנחנו עורכים שיפוצים ולצערי אני צריך לעשות שינויים במבנה של המערכת ואלו השאלות :
1.בהרכב החדש אני יכול להשתמש רק בזוג רמקולים קדמיים וסנטר , האם זה הרכב הגיוני ?
2.במידה ואני אוכל להשאיר את הסאבופר , האם מבנה של זוג רמקולים קדמיים , רמקול סנטר וסאבופר זה מבנה הגיוני ?
3.האם אני יכול לקחת את הרמקולים האחוריים ולהפוך אותם לקדמיים ? (איו לי מקום לרמקולים גדולים מקדימה)
4.אני רוצה להחליף את המסך למסך בגודל 55 , אשמח להמלצות באיכות גבוהה .
5.אני חושב להחליף את הרסיבר , לרסיבר הנוכחי אין כניסות HDMI והוא עמוק מידי לארון החדש . אני צריך המלצה לרסיבר איכותי בעומק של פחות מ-40 ס"מ .
6.במידה וארצה למכור או לעשות טרייד אין לפריטים שאני אצטרך . איפה מומלץ ? האם יש שוק ליד שניה לפריטים הנ"ל ?
תודה מראש ,
אשמח מאוד לקבל תשובות לכול שאלותי .
נועם
שינויים במערכת קולנוע ביתית
-
noamnagler
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לדעתי אין טעם למערכת קולנוע בלי רמקולים אחוריים...
ולכן אם כבר מוותר עליהם (ואין מצב שיהיה בהמשך) אז להרכיב מערכת סטריאו ובעצם לוותר גם על הסנטר - רמקולים קדמיים שממוקמים טוב יתנו תוצאה זהה לרמקולים קדמיים וסנטר.
אם הקולנוע הבייתי כן חשוב לך אולי כדאי לשקול רמקולים אחוריים בתקרה.
זו כמובן דעתי האישית והיא לא מדע או קביעת עובדה.
ולכן אם כבר מוותר עליהם (ואין מצב שיהיה בהמשך) אז להרכיב מערכת סטריאו ובעצם לוותר גם על הסנטר - רמקולים קדמיים שממוקמים טוב יתנו תוצאה זהה לרמקולים קדמיים וסנטר.
אם הקולנוע הבייתי כן חשוב לך אולי כדאי לשקול רמקולים אחוריים בתקרה.
זו כמובן דעתי האישית והיא לא מדע או קביעת עובדה.