האם יש כפתור איפוס בממיר QUATTRO?
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
השאלה בכותרת, סמתי לב שמשום מה בעף ממיר של YES לא היה כפתור כיבוי, נראה לכם הגיוני? בנתבי רשת תמיד יש מספר כפתורים למשל, או לפחות כיבוי, השאלה אלתה לי פשוט כי מידי פעם צריך להפעיל מחדש ממיר זה או אחר, אני אומנם משתמש ברב שקע אם מפסק, כך שיוכל לכבות ציוד, בהפסקת חשמל, או ציוד שאין לו כפתור כיבוי, אבל למה התכנון הזה בדיוק? כיבוי כזה לא פוגע במכשיר? לדוגנה בQUATTRO יש קשיח 3.5 רגיל, כמו שכיבוי מחשב בצורה לא מסודרת, יכול לגרום לעיבוד מידע, או לפחות קיים סיכוי באחוז מסויים שזה יקרה..יש למישהו מידע בנושא? אני זוכר שבממירי HD של PACE היה כפתור RES אבל אם אני לא טועה זה בכלל כפתור לבחירת רזולוציה, ובעצם QUATTRO זה הממיר הראשון שאני לא רואה בו שום כפתור, או שפספסי?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
השאלה האם כיבוי פתאומי או יזום משקע חשמל, יכול לגרום לבעיה? הרי גם במצב "המתנה" הקשיח ממשיך לעבוד..
זה הדבר שלא ברור לי רק, איך במוצר אם רכיב זכרון מכני, אני אפשרות לכיבוי "נכון", הרי ממיר לווין, הוא עדין מחשב לכל דבר, רק אם מערכת סגורה למיועד למתרה ספציפית.
זה הדבר שלא ברור לי רק, איך במוצר אם רכיב זכרון מכני, אני אפשרות לכיבוי "נכון", הרי ממיר לווין, הוא עדין מחשב לכל דבר, רק אם מערכת סגורה למיועד למתרה ספציפית.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
תחליף לyesmaxtotal הכי טוב שלהם בנתיים