האם יש כפתור איפוס בממיר QUATTRO?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

השאלה בכותרת, סמתי לב שמשום מה בעף ממיר של YES לא היה כפתור כיבוי, נראה לכם הגיוני? בנתבי רשת תמיד יש מספר כפתורים למשל, או לפחות כיבוי, השאלה אלתה לי פשוט כי מידי פעם צריך להפעיל מחדש ממיר זה או אחר, אני אומנם משתמש ברב שקע אם מפסק, כך שיוכל לכבות ציוד, בהפסקת חשמל, או ציוד שאין לו כפתור כיבוי, אבל למה התכנון הזה בדיוק? כיבוי כזה לא פוגע במכשיר? לדוגנה בQUATTRO יש קשיח 3.5 רגיל, כמו שכיבוי מחשב בצורה לא מסודרת, יכול לגרום לעיבוד מידע, או לפחות קיים סיכוי באחוז מסויים שזה יקרה..יש למישהו מידע בנושא? אני זוכר שבממירי HD של PACE היה כפתור RES אבל אם אני לא טועה זה בכלל כפתור לבחירת רזולוציה, ובעצם QUATTRO זה הממיר הראשון שאני לא רואה בו שום כפתור, או שפספסי?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #2 

לא פיספסת,
באף ממיר של יס אין כפתןר ריסט.
בקוואטרו אין שום כפתור חיצוני ,אפילו כיבוי ,זה פשוט ממיר "פרסי"(חסכו עלויות ,יציאות )
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

השאלה האם כיבוי פתאומי או יזום משקע חשמל, יכול לגרום לבעיה? הרי גם במצב "המתנה" הקשיח ממשיך לעבוד..
זה הדבר שלא ברור לי רק, איך במוצר אם רכיב זכרון מכני, אני אפשרות לכיבוי "נכון", הרי ממיר לווין, הוא עדין מחשב לכל דבר, רק אם מערכת סגורה למיועד למתרה ספציפית.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #4 

תחליף לyesmaxtotal הכי טוב שלהם בנתיים
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”