קור ברגליים
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אין מה לעשות, אם הגיל סובלים יותר מקור. עד לפני כמה שנים לא הלכתי עם מעיל אף פעם. לאחרונה נהיה לי קר יותר והתחלתי לרכוש מעילים. בימים האחרונים אף אחד מהמעילים שלי לא מספק את הסחורה אז רכשתי מעיל טוב ב The North Face. מה שכן, עדיין הרבה פעמים קר לי מאוד ברגליים. זה ממש על סף כאב. ניסיתי לחפש ברשת פתרונות ולא מצאתי כלום.
אשמח לשמוע רעיונות לפתרונות.
תודה
אשמח לשמוע רעיונות לפתרונות.
תודה
@kingikra
·
אלא אם כן פספסתי משהו אז זה כמו חלק עליון. אין פה קסמים אז כמו שאתה מוסיף שכבה או קונה מעיל יותר טוב אותו דבר לחלק תחתון. ממכנסיים נעליים וגרביים יכולים להיות בעובי שונה או לחילופין את מוסיף שכבות כמו ללבוש גטקס...
בכל מקרה... תרגיש טוב ושמור על עצמך, קור יכול להיות מאד מסוכן.
·
אלא אם כן פספסתי משהו אז זה כמו חלק עליון. אין פה קסמים אז כמו שאתה מוסיף שכבה או קונה מעיל יותר טוב אותו דבר לחלק תחתון. ממכנסיים נעליים וגרביים יכולים להיות בעובי שונה או לחילופין את מוסיף שכבות כמו ללבוש גטקס...
בכל מקרה... תרגיש טוב ושמור על עצמך, קור יכול להיות מאד מסוכן.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

·offerbk1 כתב:@kingikra
·
בכל מקרה... תרגיש טוב ושמור על עצמך, קור יכול להיות מאד מסוכן....
נראה לי מוזר ללכת עם גטקס בארץ (אלא אם כן אתה בצבא) אבל יכול להיות שזה באמת הפתרון. גרביים עבות לא ראיתי בשום מקום אבל אבדוק. לא חשבתי שיש קסמים אבל אולי יש איזה רכיב לבוש שנותן פתרון הולם.
לגבי בריאות, הכל טוב. אני סובל מקור ברגליים כבר שנים. מניח שהייתי כבר מת אם זה היה משהו מסוכן.
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1604
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
מחוץ למיטה, אז מה שכתבו לך קודם..
אבל בתוך המיטה, בקבוק מים חמים.
אני קניתי בסופרפארם כמו בתמונה, עם שכבה של פלנל מאוד רך ונעים.
ממליץ בחום (תרתי)
ג'יימס

אני קניתי בסופרפארם כמו בתמונה, עם שכבה של פלנל מאוד רך ונעים.
ממליץ בחום (תרתי)
ג'יימס

תקפוץ לאופפיסט בהרצליה, יש שם גרביים לסקי.
http://www.offpiste.co.il/herzliya-cata ... ski-4-pack
כסנובורדיסט, אלה המקומות שצריך לרכוש ביגוד חם.
כסנובורדיסט, אלה המקומות שצריך לרכוש ביגוד חם.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

·(G) כתב:תקפוץ לאופפיסט בהרצליה, יש שם גרביים לסקי.
כסנובורדיסט, אלה המקומות שצריך לרכוש ביגוד חם....
אני הרצלייני אבל ראיתי שזה עולה 75 ש"ח לגרב (או זוג). גרב זה לא משהו שגורבים יותר מיום. יכול להיות שלובשים את זה מעל גרב?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
קניתי לאשתי נעלי בית מפוך אווזים (של the north face ) מאוד מרוצה,
יש להם outlet מצויין בראש העין - מומלץ בחום
יש להם outlet מצויין בראש העין - מומלץ בחום
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

·RafalovitchTom כתב:קניתי לאשתי נעלי בית מפוך אווזים (של the north face ) מאוד מרוצה,
יש להם outlet מצויין בראש העין - מומלץ בחום...
דווקא בבית אין לי בעיה. הבעיה היא מחוץ לבית. בבית יש לי נעלי בית מרופדות בצמר שקניתי בזול בחנות QUICKSILVER. בטוח פחות איכותיות ממה שיש ל THE NORTH FACE להציע אבל כרגע לא צריך.
תודה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

עידכונים
רכשתי ביום שישי זוג גרביים טרמיות מאופפיסט. אתמול בערב הרגשתי קור קל ברגליים אז החלטתי לדגום את הגרביים. נחלתי אכזבה גדולה. לבשתי את הגרביים מעל לגרביים הרגילות וזה לא עזר במאום.
חשבתי לעצמי קצת והגעתי למסקנה שמקור הקור כנראה מגיע מגבוה יותר ולאו דווקא בכפות הרגליים או בשוק אז רכשתי היום גטקס איכותיים ב THE NORTH FACE. לקראת הצהרים התחלתי להרגיש קור ברגליים ושמתי עלי את הגטקס. אני פשוט בשוק אבל גם זה לא עושה את העבודה.
נראה לי ששלב הבא זה באמת ללכת לרופא למרות שאם במיטה, אני מכסה את פלג הגוף התחתון עם פוך ומעליה שמיכת צמר זה בסדר גמור.
מוזר מאוד
רכשתי ביום שישי זוג גרביים טרמיות מאופפיסט. אתמול בערב הרגשתי קור קל ברגליים אז החלטתי לדגום את הגרביים. נחלתי אכזבה גדולה. לבשתי את הגרביים מעל לגרביים הרגילות וזה לא עזר במאום.
חשבתי לעצמי קצת והגעתי למסקנה שמקור הקור כנראה מגיע מגבוה יותר ולאו דווקא בכפות הרגליים או בשוק אז רכשתי היום גטקס איכותיים ב THE NORTH FACE. לקראת הצהרים התחלתי להרגיש קור ברגליים ושמתי עלי את הגטקס. אני פשוט בשוק אבל גם זה לא עושה את העבודה.
נראה לי ששלב הבא זה באמת ללכת לרופא למרות שאם במיטה, אני מכסה את פלג הגוף התחתון עם פוך ומעליה שמיכת צמר זה בסדר גמור.
מוזר מאוד