חיבור מגבר אוזניות לרסיבר/מגבר סטריאו
איך שאני מבין המגבר מתחבר ליציאת פרה אווט (מחברים אותו עם RCA ל L+R ברסיבר?)
, אז השאלה היא כזו . . .ברגע שאני מחבר משהו לפרה אווט אז הרסיבר לא מגביר אותו יותר(נכון?) , אם כך כל עוד מגבר האוזניות מחובר , אני לא אשמע ברמקולים הקדמיים . . .אני אמור לנתק ולחבר אותו בכל פעם מחדש ?
, אז השאלה היא כזו . . .ברגע שאני מחבר משהו לפרה אווט אז הרסיבר לא מגביר אותו יותר(נכון?) , אם כך כל עוד מגבר האוזניות מחובר , אני לא אשמע ברמקולים הקדמיים . . .אני אמור לנתק ולחבר אותו בכל פעם מחדש ?
- ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
קודם כל זה תלוי במגבר שלך.
בד"כ יציאת פרה אאוט היא כן משתנה , כלומר מושפעת משינוי ווליום של המגבר , אחרת איזה מין פרה זה?
כנ"ל לגבי ניתוק הרמקולים, אתה דווקא תמשיך לשמוע בהם כנראה גם שמגבר האוזניות מחובר ולכן ברסיבר למשל יש בד"כ בפנל הקדמי מפסק המנתק את היציאה לרמקולים הקדמיים.
בד"כ יציאת פרה אאוט היא כן משתנה , כלומר מושפעת משינוי ווליום של המגבר , אחרת איזה מין פרה זה?
כנ"ל לגבי ניתוק הרמקולים, אתה דווקא תמשיך לשמוע בהם כנראה גם שמגבר האוזניות מחובר ולכן ברסיבר למשל יש בד"כ בפנל הקדמי מפסק המנתק את היציאה לרמקולים הקדמיים.
!If you want something done, do it yourself
http://www.mabel-tech.com
http://www.mabel-tech.com
פרה אאוט מושפע משינוי הווליום ברסיבר אבל האות שיוצא ממנו הוא לפני יחידת ההגברה ברסיבר (ולכן מה שמחובר אליו צריך להיות "מוגבר עצמית".
ברוב הרסיברים/מגברים האות שיוצא מיציאת הפרה אאוט נפרד מהאות שמגיע לרמקולים ולכן אין קשר לרמקוילם.
בחלק קטן יותר, למשל במגברים של NAD, האות שיוצא מהפרה אאוט מחובר בגשר מתכת חיצוני לכניסת MAIN IN , ניתוק של הגשר גורם להפרדה בין יחידת הפרה לבין יחידת ההגברה. זה לא המצב אצלך.
ברוב הרסיברים/מגברים האות שיוצא מיציאת הפרה אאוט נפרד מהאות שמגיע לרמקולים ולכן אין קשר לרמקוילם.
בחלק קטן יותר, למשל במגברים של NAD, האות שיוצא מהפרה אאוט מחובר בגשר מתכת חיצוני לכניסת MAIN IN , ניתוק של הגשר גורם להפרדה בין יחידת הפרה לבין יחידת ההגברה. זה לא המצב אצלך.
ליאור
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
אתה בסה"כ צריך Loop out.cola_z כתב:איך שאני מבין המגבר מתחבר ליציאת פרה אווט (מחברים אותו עם RCA ל L+R ברסיבר?)
, אז השאלה היא כזו . . .ברגע שאני מחבר משהו לפרה אווט אז הרסיבר לא מגביר אותו יותר(נכון?) , אם כך כל עוד מגבר האוזניות מחובר , אני לא אשמע ברמקולים הקדמיים . . .אני אמור לנתק ולחבר אותו בכל פעם מחדש ?...
ואז אתה לא תלוי ברסיבר/מגבר (חוץ מהעובדה שזה צריך להיות מחובר).
לא בהגברה, לא בשינוי הווליום, לא במקור וגם לא צריך להדליק את הרסיבר בשביל זה.
זו יציאה פאסיבית.
מה זה LOOP OUT ? זו יציאה שאמורה להיות לי או משהו שאני צריך להוסיף?
אני אנסח את עצמי מחדש . . .איך אני מחבר מגבר אוזניות ליציאה לא מוגברת(כדי שלא תהיה עליו השפעה קודמת), ובזמן שמיעה באוזניות שהקדמיים לא יופעלו , וכשאני מכבה את המגבר אוזניות שהם יחזרו לפעול , בלי חיבור וניתוק של המגבר בכל פעם מחדש.
אני אנסח את עצמי מחדש . . .איך אני מחבר מגבר אוזניות ליציאה לא מוגברת(כדי שלא תהיה עליו השפעה קודמת), ובזמן שמיעה באוזניות שהקדמיים לא יופעלו , וכשאני מכבה את המגבר אוזניות שהם יחזרו לפעול , בלי חיבור וניתוק של המגבר בכל פעם מחדש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים