צריך כמה טיפים לשדרוג תשתית לcat6

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

היי חברים, התגלה לי שיש לי בעיה באחד משקעי הLAN בבית, מדובר בשקע כפול, שמגשר בין עוד חדרים, בעניין שאני נתכל מידי כמה זמן ב ניתוקים בשימוש בשרותMULTI ROOM של יס, החלפתי כבלים, החלפתי ממירים, אפילו הגדרתי IP ידני לממירים בבית, אך לא נתפרה הבעיה, תוך כדי שאני עובר על השקעים, סמתי לב שהשקע ה "ראשי" זה שיושב ליד הממיר המקליט, יותר קשה להכניס עליו כבלים, והנתב גם לא תמיד מזהה בפעם הראשונה את החיבור, אם אני משחק אם הכבל, החיבור חוזר לעבוד, בקיצור הגעתי למסקנה שנמאס לי, ואני יחליף את השקע, אבל אם כבר, אז לשדרג תשתית ל CAT6, העניין שלא יצה לי להתעסק אם כבלים מסוג זה, הבנתי שיש מפריד פלסטי בין הגידי, לא יודע גם כמה הכבל גמיש, הכוונה לכבל SOLID להעברה בתעלות הקיימות. יש שקעים מיחדים לCAT6? ואם יש המלצה לסוג מסויים של שקעים? עבר פה בפורום מספר פעמים, המושג keystone, יש ברשותו punch tool שקניתי בזמנו, איתו להחצתי את השקעים בקיימים בקניתי בזמנו בהוט סנטר, יש לי גם בודק כבלי רשת, אך לחברים לעבודה, הבנתי שאין מה לסמוך עליו.
תודה על העזרה.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

משום מה אני א מוצע קופסה מוכנה על טיח, או שאני יכול להשתמש בקופסה הקיימת ולכניס לשם את שקעי ה keystone?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”