מחפש סטרימר טוב שגם יוכל להקליט מהממיר של yes
שלום
אבקש לקבל המלצה לסטרימר 4K (ללא מגבלת תקציב) עבור צפייה בתכני הרשת הבייתית, KODI יכול להיות אופציה ובעיקר להקלטות של תכנים מהממיר yes max total.
המוצר היחיד שראיתי שמתאים להגדרה הוא Xtreamer Prodigy 4K אבל הביקורות עליו לא ממש הלהיבו אותי להוציא 150 יורו.
האם יש אופציות טובות יותר?
(האופציות בשרשור של הפורום הן HD 1080)
תודה מראש
אבקש לקבל המלצה לסטרימר 4K (ללא מגבלת תקציב) עבור צפייה בתכני הרשת הבייתית, KODI יכול להיות אופציה ובעיקר להקלטות של תכנים מהממיר yes max total.
המוצר היחיד שראיתי שמתאים להגדרה הוא Xtreamer Prodigy 4K אבל הביקורות עליו לא ממש הלהיבו אותי להוציא 150 יורו.
האם יש אופציות טובות יותר?
(האופציות בשרשור של הפורום הן HD 1080)
תודה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא הבנתי את הקטע של הקלטה מהממיר של יס. אני לא מכיר אף סטרימר שמקליט מתוך ממיר HD של יס.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
מעבר להקלטות ממיר של יס, יש לי את ה +M8S והוא תומך בתכני 4K@30fps בפורמט H264 ו H265 8BIT ומנגן אותם בקלות. אפשר למצוא אותו באיביי או עליאקספרס ב $55 או קצת פחות.
אני מריץ עליו OpenELEC יעודי, לא התעסקתי יותר מדי עם האנדרויד שלו. הוא בעל רשת קווית 1גיגה ועד כמה שידוע לי תומך 5G ברשת אלחוטית (אבל לא בדקתי את הWIFI שלו, רק ראיתי שהוא מזהה את הרשת שלי. אצלי הוא מחובר קווית).
אני מריץ עליו OpenELEC יעודי, לא התעסקתי יותר מדי עם האנדרויד שלו. הוא בעל רשת קווית 1גיגה ועד כמה שידוע לי תומך 5G ברשת אלחוטית (אבל לא בדקתי את הWIFI שלו, רק ראיתי שהוא מזהה את הרשת שלי. אצלי הוא מחובר קווית).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הוא לא, למה שתרצה להקליט ממיר מקליט של יס?
מה שאתה מחפש כנראה קיים, אך ממש לא נפוץ וגם כנראה יהיה לא זול לרכישה.
אפשרות נוספת זה מחשב עם כרטיס HDMI מקליט. כמובן תצטרך גם עוד מכשיר שיוריד מהאות HDMI של הממיר את הגנת הDHCP. מקריאה של כמה שרשורים, נראה שיש מפצלים של HDMI שתומכים בHDCP אשר גם מורידים את ההגנה בכדי שזה יעבוד.
מה שאתה מחפש כנראה קיים, אך ממש לא נפוץ וגם כנראה יהיה לא זול לרכישה.
אפשרות נוספת זה מחשב עם כרטיס HDMI מקליט. כמובן תצטרך גם עוד מכשיר שיוריד מהאות HDMI של הממיר את הגנת הDHCP. מקריאה של כמה שרשורים, נראה שיש מפצלים של HDMI שתומכים בHDCP אשר גם מורידים את ההגנה בכדי שזה יעבוד.
@TheCoolest
·
אוקי, אז לפי מה שאתה אומר ה xtreamer לא מסוגל לבצע את הפעולה הזאת בגלל ההצפנה?
אבל כל ממיר של חברה אחרת הוא כן יכול אם ככה. זאת אומרת (תיאורתית) אם אני קולט ערוצים לא מוצפנים אני יכול להקליט אותם עם הxtreamer prodigy 4K?
תודה
·
אבל כל ממיר של חברה אחרת הוא כן יכול אם ככה. זאת אומרת (תיאורתית) אם אני קולט ערוצים לא מוצפנים אני יכול להקליט אותם עם הxtreamer prodigy 4K?
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תסלח לי, אבל אני עדיין לא מבין מה הטעם להקליט תוכניות מממיר שבעצמו מסוגל להקליט.
אני לא מכיר מכשירים שיודעים להקליט מHDMI כי זה לא רלוונטי מבחינתי ולא חקרתי לעומק איזה מכשירים מציעים את האופציה. בכל מקרה אתה לא יכול להקליט אות מוצפן של יס. אתה חייב משהו בד"כ כדי שיוריד את ההצפנה לפני שהוא נכנס למכשיר ההקלטה שלך, בין אם זה סטרימר או מחשב עם כרטיס.
אני לא מכיר מכשירים שיודעים להקליט מHDMI כי זה לא רלוונטי מבחינתי ולא חקרתי לעומק איזה מכשירים מציעים את האופציה. בכל מקרה אתה לא יכול להקליט אות מוצפן של יס. אתה חייב משהו בד"כ כדי שיוריד את ההצפנה לפני שהוא נכנס למכשיר ההקלטה שלך, בין אם זה סטרימר או מחשב עם כרטיס.
סיבה פשוטה לצפות בתכנים האלה במחשב\סטרימר\צבא יש מספיק סיבות
אם אתה לא מכיר וזה לא רלבנטי בשבילך אז מה רצונך מהדיון?
http://www.hometheater.co.il/vp2372114.html
תשאל את הבחור ב ה''פ אם יש לו את המוצר הוא יכל לעזור לך
אם אתה לא מכיר וזה לא רלבנטי בשבילך אז מה רצונך מהדיון?
http://www.hometheater.co.il/vp2372114.html
תשאל את הבחור ב ה''פ אם יש לו את המוצר הוא יכל לעזור לך
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·פשוט מאוד: שיהיה אפשר לשמור את התכנים לצפייה עתידית.TheCoolest כתב:תסלח לי, אבל אני עדיין לא מבין מה הטעם להקליט תוכניות מממיר שבעצמו מסוגל להקליט.
אני לא מכיר מכשירים שיודעים להקליט מHDMI כי זה לא רלוונטי מבחינתי ולא חקרתי לעומק איזה מכשירים מציעים את האופציה. בכל מקרה אתה לא יכול להקליט אות מוצפן של יס. אתה חייב משהו בד"כ כדי שיוריד את ההצפנה לפני שהוא נכנס למכשיר ההקלטה שלך, בין אם זה סטרימר או מחשב עם כרטיס....
·+1vic1234 כתב:סיבה פשוטה לצפות בתכנים האלה במחשב\סטרימר\צבא יש מספיק סיבות
אם אתה לא מכיר וזה לא רלבנטי בשבילך אז מה רצונך מהדיון?...
- miCkEy6772
- חבר ותיק

·לא, אין קשר לערוצים מוצפנים.razer911 כתב:@TheCoolest
·
תודה...
הכל קשור להגנת HDCP שבמכשיר ביציאת ה-HDMI. אם קיים מנגנון הגנת HDCP ביציאת הHDMI לא תוכל להקליט ואם לא קיים אז תוכל ללא שום בעיה.
בכל אופן ככה או ככה תמיד אפשר לעקוף את מנגון הHDCP כך שזה לא משנה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
יש אינספור מכשירים להסרת HDCP ב- eBay, ההגנה מזמן נפרצה. מה שמצחיק מעט הוא שהרבה מאוד מפצלי HDMI עושים זאת "בשוגג".
@ziv_r
·
זה נכון, אבל לא רבים תומכים בכניסה ויציאה של HDMI 2.0a, וברזולוציה של 4K60 (כולל HDR).
https://www.hdfury.com/shop/splitters/i ... 44-600mhz/
Batnun
.
·
זה נכון, אבל לא רבים תומכים בכניסה ויציאה של HDMI 2.0a, וברזולוציה של 4K60 (כולל HDR).
https://www.hdfury.com/shop/splitters/i ... 44-600mhz/
Batnun
.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אז מה? בשביל להקליט HOT או yes (ואלו דרישות פותח השרשור), לא צריך מכשיר ב- $249
- miCkEy6772
- חבר ותיק

·אין קשר להצפנה של יס זה קשור למנגנון ההגנה של המכשיר.razer911 כתב:מה יש בו שהוא יודע לפענח את הוידאו המוצפן של יס?
ובמה זה שונה מהxtreamer prodigy 4k שנראה קצת יותר רציני אבל אומרים לי בפורום שהוא לא יקליט לי את הממיר של היס מקס טוטל שלי?...
אין לי מושג מה יש בו מה שאני יודע בוודאות זה שהוא עוקף את מנגון ההגנה.
חיפשתי בשבילך באינטרנט לגבי המכשיר הזה ולא מצאתי שום תגובה על כך שהוא מצליח לעקוף את מנגנון ההגנה כך שעדיף לך להימנע מקנייה שלו וללכת על בטוח.
בגדול עושה את אותה העבודה בדיוק אבל רק יותר טוב. כמו כל סטרימר אחר. יש הרבה סוגים.