מערכת JVC

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
clip99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1036
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #1 

מצאתי את המערכת הזו ברחוב . היא מורכבת ממגבר וטיונר שמקבל את הזנת המתח (14V) מהמגבר , ושני
רמקולי עץ עם גרילים , לאחד מהם יש שקע בכיפת הטוויטר .
לצערי הממזר שהעיף אותה חתך מכבל החשמל של המגבר את התקע . איני יודע אם המערכת עובדת
עדיין , אני צריך לחפש במחסן תקע חלופי .
המצב החיצוני של המערכת לא משהו , אבל חצי ממנו בגלל אבק ולכלוך , חצי נחמה. יש שריטות במכסי האלומיניום
של הרכיבים.

אני יודע שלא מדובר בדיוק באיזה pin up של הפורום כמו סנסוי או מרנץ , אבל במקום לזרוק אותה כמו שזרקתי
את מגבר הלקסמן שמצאתי לפני שהכרתי את הפורום הזה , החלטתי הפעם לשאול בעצתכם מה
כדאי לעשות עם הדבר הזה - בהנחה והיא תקינה - שווה כמה גרושים ? לשמור ? למכור? להעיף?

Form78HiFi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

שליחה #2 

הי,

אני לא חושב שהיא שווה יותר מ 100 ש״ח (בנדיבות) זה ה low end של קו המוצרים של JVC באום שנים, את הרמקולים הייתי שומר לל״ג בעומר.

יש לי את ה JVC s301 והוא - אל אף כיעורו - מצלצל נפלא, אבל זה חיה אחרת לחלוטין מהמציאה שלך..

http://www.hifiengine.com/manual_librar ... s301.shtml

clip99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

חשבתי כך. אז מי שרוצה את המערכת הזו ללא תמורה מוזמן להשאיר הודעה פרטית ולבוא לקחת.
אם לא תהיה היענות בימים הקרובים , היא תחזור לרחוב.
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #4 

לא שווה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

nkorah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1093
נתן תודות: 452 פעמים
קיבל תודות: 600 פעמים

שליחה #5 

:)

זו בדיוק היתה המערכת הראשונה שלי. קניתי אותה לבר המצווה, מתישהו בתחילת שנות ה- 80, ונהנתי ממנה לא מעט שנים.
שלי באה עם פטיפון וטייפ.

לא, לא ממש שווה לשמור, אלא אם כן המגבר עובד, ואז ה- BOTL הזה ישמע טוב יותר מרוב רמקולי המחשב, ולא עלה לך גרוש (f)

clip99 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

בדקתי אותה אתמול , עובדת . ברדיו בדיוק אותו רגע השמיעו STAYIN' ALIVE של הבי ג'יז - אי אפשר היה לבקש משהו מתאים יותר . חיברתי רק רמקול אחד והעוצמה פשוט מטורפת למרות שלא עברתי אפילו רבע סיבוב של הפוטנציומטר , מצד שני הבאס מרוח והצליל בומי , עמום וקופסאתי. משחק עם בקרי הקול שיפר את המצב מעט. אני עדיין מתלבט מה לעשות איתה . כנראה שאצחצח לה את הצורה ואנסה לבדוק את המגבר עם רמקולים אחרים - אם מקור הצליל המרוח ברמקולים המקוריים בלבד אז יש פה פוטנציאל . אגב הצעת המסירה עדיין בתוקף לכל המעוניין
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”