עד כמה המגבר רכיב חשוב במערכת סראונד?
אהלן לכולם
יש לי מגבר של פיונייר VSX 322
יחסית זול אם לא הא
המגבר מחובר למחשב נייח עם כרטיס מסך של Nvidia ורמקולים:
קדמיים רצפתיים monitor audio b4
אחוריים monitor audio monitor 1
סנטר b&w cc3
סאב וופר klipsch ksw 10
סה"כ אני מבסוט , אבל לא מספיק.
אני צופה בעיקר בסרטים בפורמט DTS או dd5.1
אני מוריד את הסרטים ושם אותו על הדיסק הקשיח של המחשב.
אני לא מרגיש את המערכת מספיק , ואני רוצה להשקיע מעט. ( עוד 1500 , או 2000 מקס' )
מה הרכיב שהייתם מחליפים ? רסיבר ? מה ההמלצות ?
כל המלצה תתקבל בברכה
( מצורפת תמונה של המערכת ) -- האם הסאב וופר ממוקם בצורה תקינה? זה בסדר שהוא שם בפינה?
תודה רבה לכולם
יש לי מגבר של פיונייר VSX 322
יחסית זול אם לא הא
המגבר מחובר למחשב נייח עם כרטיס מסך של Nvidia ורמקולים:
קדמיים רצפתיים monitor audio b4
אחוריים monitor audio monitor 1
סנטר b&w cc3
סאב וופר klipsch ksw 10
סה"כ אני מבסוט , אבל לא מספיק.
אני צופה בעיקר בסרטים בפורמט DTS או dd5.1
אני מוריד את הסרטים ושם אותו על הדיסק הקשיח של המחשב.
אני לא מרגיש את המערכת מספיק , ואני רוצה להשקיע מעט. ( עוד 1500 , או 2000 מקס' )
מה הרכיב שהייתם מחליפים ? רסיבר ? מה ההמלצות ?
כל המלצה תתקבל בברכה
( מצורפת תמונה של המערכת ) -- האם הסאב וופר ממוקם בצורה תקינה? זה בסדר שהוא שם בפינה?
תודה רבה לכולם
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
שאלה מעניינת, מצד אחד אפשר לומר שהרכיב הכי פחות טוב במערכת צריך להיות מוחלף ראשון, מצד שני אפשר לראות מה אתה יכול לקנות בתקציב ואלי כדי לשפר משהוא פחות יקר אבל עם FVM יותר טוב, ומצד שלישי אפשר להתמקד במשהו ספציפי בלבד כמו הרסיבר.
לדעתי המרכיב הכי חשוב הוא המגבר, או יכולותיו. כאשר החל מרמה מסוימת, ולא גבוה מידי מקבלים תוצאה הרבה יותר טובה ,כיול עוזר פלאים לכל מגבר לתת את הטוב ביותר שלו. האם יש לך אפשרות לכיול אוטומטי?
מבחינת הרמקולים הסנטר הכי חשוב, ואחריו הסאב. שניהם נותנים את התחושה הכי משמעותית בקולנוע ביתי. והאחורים הכי פחות חשובים
הייתי מחליף את הרסיבר ראשון, ליד שניה ברמה מעל כניסה. כמו דנוןX2100 מראנץ SR5009 וכו.
הייתי מנסה למצוא סנטר קצת יותר טוב מהB&W שלך(וכל המערכת שלי זה B&W) ושוב ביד שניה.(אולי של מוניטור אודיו כדי לקבל במה קדמית שווה? לא קריטי אבל אולי)
בגלל שאין לך צורך ב5.1.4 אין לך סיבה לקנות רסיבר חדש או מהשנתון החולף, תכנית אין לך בעיה לקנות רסיבר בן שלוש ארבע שיתן תמורה מאוד גבוהה לכסף.
בהצלחה.
לדעתי המרכיב הכי חשוב הוא המגבר, או יכולותיו. כאשר החל מרמה מסוימת, ולא גבוה מידי מקבלים תוצאה הרבה יותר טובה ,כיול עוזר פלאים לכל מגבר לתת את הטוב ביותר שלו. האם יש לך אפשרות לכיול אוטומטי?
מבחינת הרמקולים הסנטר הכי חשוב, ואחריו הסאב. שניהם נותנים את התחושה הכי משמעותית בקולנוע ביתי. והאחורים הכי פחות חשובים
הייתי מחליף את הרסיבר ראשון, ליד שניה ברמה מעל כניסה. כמו דנוןX2100 מראנץ SR5009 וכו.
הייתי מנסה למצוא סנטר קצת יותר טוב מהB&W שלך(וכל המערכת שלי זה B&W) ושוב ביד שניה.(אולי של מוניטור אודיו כדי לקבל במה קדמית שווה? לא קריטי אבל אולי)
בגלל שאין לך צורך ב5.1.4 אין לך סיבה לקנות רסיבר חדש או מהשנתון החולף, תכנית אין לך בעיה לקנות רסיבר בן שלוש ארבע שיתן תמורה מאוד גבוהה לכסף.
בהצלחה.
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
שאלה מנוסחת מעולה רק בכל הפרטים הטכניים הכנסת את הבעיה בחצי משפט עם ניסוח אישי. מה זה "לא מרגיש"? מה חסר, באס, נפח, עוצמה, מובנות בדיבור, סראונד, קריספיות, מלח סוכר...מה?roey1984 כתב:סה"כ אני מבסוט , אבל לא מספיק.
אני לא מרגיש את המערכת מספיק , ואני רוצה להשקיע מעט.
·...
באילו עוצמות אתה שומה?
חוץ מזה מה שngold7 אמר פשוט נכון.
יש כמה פרטים חסרים. איך אתה מנגן את הסרטים? כלומר איזו תוכנה, אילו מקודדים, מה ההגדרות סאונד במחשב, האם הסאונד על passthru?
לגבי הסאב, קשה להגיד לפי התמונה חלקית אחת (מה יש משמאל, מה יש מימין. איפה אתה יושב, זה סלון, חדר, מה הגודל, מה הנפח, האם יש פתחים מרובים או מטבח צמוד?), אבל לרוב פינה זה המקום שבו הוא נשמה הכי חזק, אבל זה תלוי בחדר, איפה יושב...יש לך יכולת להזיז אותו בלי להיתגרש?
אהלן לכולם
ngold7 - לצערי אין אפשרות לכיול אוטומטי במערכת הזו
"שאלה מנוסחת מעולה רק בכל הפרטים הטכניים הכנסת את הבעיה בחצי משפט עם ניסוח אישי. מה זה "לא מרגיש"? מה חסר, באס, נפח, עוצמה, מובנות בדיבור, סראונד, קריספיות, מלח סוכר...מה? "
מה שחסר לי בעיקר זה יותר עוצמה, אני תמיד מגביר לווליום של 40 + על מנת לקבל עוצמה רצינית , ואז אני שומע מעט Distortion , יענו הצליל לא נקי שמו שציפיתי שיהיה
"יש כמה פרטים חסרים. איך אתה מנגן את הסרטים? כלומר איזו תוכנה, אילו מקודדים, מה ההגדרות סאונד במחשב, האם הסאונד על passthru?
"
אני מנגן את כל הסרטים בעזרת VLC בדרך כלל - הגדרתי גם בתוך הנגן אפשרות שיעביר לי Surround ואכן כך , בעת שאני מנגן את הסרט, אני רואה שברסיבר התצוגה משתנית ורשום DTS או DD בהתאם לסרט
אגב, הסאב וופר שקניתי , הוא מיד שנייה, מחנות דיי מוכרת בגבעתיים ,- אני לא הכי מבסוט ממנו , כי הוא משמיע מעט רעש מהממברנה, לא נראה לי שווה לתקן אותו, אבל אולי לקנות אחד חדש ( או יד שנייה ) - הסאב ממוקם בצד ימין בפינה ואני רווק- אז אפשר מבחינתי למקום אותו על התקרה
"לגבי הסאב, קשה להגיד לפי התמונה חלקית אחת (מה יש משמאל, מה יש מימין. איפה אתה יושב, זה סלון, חדר, מה הגודל, מה הנפח, האם יש פתחים מרובים או מטבח צמוד?), אבל לרוב פינה זה המקום שבו הוא נשמה הכי חזק, אבל זה תלוי בחדר, איפה יושב...יש לך יכולת להזיז אותו בלי להיתגרש?"
המיקום של החדר הוא כזה:
מהמיקום שצילמתי, אני יושב במרכז הסלון , בצד ימין שלי יש ווטרינה גדולה מאוד של 3.6 מטר רוחב לערך
גודל הסלון כולו הוא 3.6 מטר על 5.5 מטר
מהמיקום שאני יושב בצד שמאל שלי יש מטבח ( הכל פתוח ) ומאחורי יש קיר גדול של הסלון - צילמתי הכל
תודה רבה על הכל
ngold7 - לצערי אין אפשרות לכיול אוטומטי במערכת הזו
"שאלה מנוסחת מעולה רק בכל הפרטים הטכניים הכנסת את הבעיה בחצי משפט עם ניסוח אישי. מה זה "לא מרגיש"? מה חסר, באס, נפח, עוצמה, מובנות בדיבור, סראונד, קריספיות, מלח סוכר...מה? "
מה שחסר לי בעיקר זה יותר עוצמה, אני תמיד מגביר לווליום של 40 + על מנת לקבל עוצמה רצינית , ואז אני שומע מעט Distortion , יענו הצליל לא נקי שמו שציפיתי שיהיה
"יש כמה פרטים חסרים. איך אתה מנגן את הסרטים? כלומר איזו תוכנה, אילו מקודדים, מה ההגדרות סאונד במחשב, האם הסאונד על passthru?
"
אני מנגן את כל הסרטים בעזרת VLC בדרך כלל - הגדרתי גם בתוך הנגן אפשרות שיעביר לי Surround ואכן כך , בעת שאני מנגן את הסרט, אני רואה שברסיבר התצוגה משתנית ורשום DTS או DD בהתאם לסרט
אגב, הסאב וופר שקניתי , הוא מיד שנייה, מחנות דיי מוכרת בגבעתיים ,- אני לא הכי מבסוט ממנו , כי הוא משמיע מעט רעש מהממברנה, לא נראה לי שווה לתקן אותו, אבל אולי לקנות אחד חדש ( או יד שנייה ) - הסאב ממוקם בצד ימין בפינה ואני רווק- אז אפשר מבחינתי למקום אותו על התקרה
"לגבי הסאב, קשה להגיד לפי התמונה חלקית אחת (מה יש משמאל, מה יש מימין. איפה אתה יושב, זה סלון, חדר, מה הגודל, מה הנפח, האם יש פתחים מרובים או מטבח צמוד?), אבל לרוב פינה זה המקום שבו הוא נשמה הכי חזק, אבל זה תלוי בחדר, איפה יושב...יש לך יכולת להזיז אותו בלי להיתגרש?"
המיקום של החדר הוא כזה:
מהמיקום שצילמתי, אני יושב במרכז הסלון , בצד ימין שלי יש ווטרינה גדולה מאוד של 3.6 מטר רוחב לערך
גודל הסלון כולו הוא 3.6 מטר על 5.5 מטר
מהמיקום שאני יושב בצד שמאל שלי יש מטבח ( הכל פתוח ) ומאחורי יש קיר גדול של הסלון - צילמתי הכל
תודה רבה על הכל
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
רק שאלונת - כשאתה מנגם סרט ב VLC, על איזו רמה הווליום בתוכנה עצמה?
שים לב שיש שם (עד כמה שאני זוכר בע"פ) בין 0 ל 200 עוצמה.
אם אתה עובר את ה 100, התוכנה מכניסה המון דיסטורשן - המון.
תבדוק ותעדכן.
שים לב שיש שם (עד כמה שאני זוכר בע"פ) בין 0 ל 200 עוצמה.
אם אתה עובר את ה 100, התוכנה מכניסה המון דיסטורשן - המון.
תבדוק ותעדכן.
בנוגע ל VLC
@gal-cohen
האמת אני תמיד שם ב VLC על המקסימום ..
לא חשבתי על זה, אנסה לשים את זה על 100 ואבדוק את השמע בשנית
תודה!
תודה!
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

Re: בנוגע ל VLC
אז זו הבעיה שלך באופן חד משמעי.roey1984 כתב:@gal-cohen
תודה!...
בכל פעם שנתקלתי בנושא, מחשב מחובר לרמקולים, או אוזניות במחשב וכו' - כשה VLC ניגן בעוצמה מקסימלית, נכנס דיסטורשן מאוד מהר, אפילו לא בעוצמה גבוהה.
תוריד את העוצמה של התוכנה, מצד שני תעלה את העוצמה במערכת ההפעלה, תשמע שיפור משמעותי.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
כל מה שרשמו החברים לפני מאוד נכון 
אבל,אני אומר לך משהו מעניין מאוד לדעתי האישית כמובן-רסיבר עם כיול אודסי זה פשוט לקחת מערכת ברמה מאוד נמוכה...ולהפוך אותה לרמה של זהב!!!
היה לי מערכת בעבר ,זולה יחסית-5.1 ב5-6 אלף שח...חשבתי שהיא סבירה ונהנתי מאוד....
שמעתי פה (מיואב כמובן
על כיול אודסי,הרצתי כיול אודסי (יש בדרך כלל ברסיבר של אונקיו דנון ומרנץ) ונפלה לי הלסת!!! זה לא סתם כיול...זה אקיולייזר עם כיול ועוד.... פשוט מהפך!!!!
כן רסיבר עשה מהפך הזוי!!!
לסיכום המלצתי-תחפש רסיבר יד שניה שיש בה כיול אודסי-קח לניסיון-תריץ כיול וחכה שהלסת תיפול
אבל,אני אומר לך משהו מעניין מאוד לדעתי האישית כמובן-רסיבר עם כיול אודסי זה פשוט לקחת מערכת ברמה מאוד נמוכה...ולהפוך אותה לרמה של זהב!!!
היה לי מערכת בעבר ,זולה יחסית-5.1 ב5-6 אלף שח...חשבתי שהיא סבירה ונהנתי מאוד....
שמעתי פה (מיואב כמובן
לסיכום המלצתי-תחפש רסיבר יד שניה שיש בה כיול אודסי-קח לניסיון-תריץ כיול וחכה שהלסת תיפול
כיף חיים.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

עם כל האהבה של לאודסי, וגם לי יש אליו אהבה - להמליץ על בזבוז של 1500+ שקלים, בניגוד ללחיצת עכבר, נראה לי קצת מוגזם...royla כתב:כל מה שרשמו החברים לפני מאוד נכון
שמעתי פה (מיואב כמובןעל כיול אודסי,הרצתי כיול אודסי (יש בדרך כלל ברסיבר של אונקיו דנון ומרנץ) ונפלה לי הלסת!!! זה לא סתם כיול...זה אקיולייזר עם כיול ועוד.... פשוט מהפך!!!!
לסיכום המלצתי-תחפש רסיבר יד שניה שיש בה כיול אודסי-קח לניסיון-תריץ כיול וחכה שהלסת תיפול...
אחרי שילחץ על העכבר ויעדכן אם יש לו עדיין עיוותים, אפשר כבר להתחיל לבזבז לו את הכסף.
- BUGY
- חבר מכור קשה

@roey1984
·
אאאא...איזה יופי, תמונות, תצלומי מסך...
טוב, נתחיל מהבעיה גדולה: VLC. (כמו שgal-cohen אמר בצדק)
הפתרון: מחיקה.
VLC זאת לא התוכנה הכי טובה לראות סרטים, זאת תוכנה שטובה בלנגן הכל מה שאומר לא טובה בכלום. שים אותה בצד רגע ותוריד את זה . (כן, כן, אני יודע איך זה נראה, יש להם חוש הומור "רוסי". אין מה לדאוג, התוכנה קטנה, נקיה ואמינה מאוד אתה יכול לקרוא אליהם בויקי.)
בהגדרות של האודיאו תגדיר לפי התמונה. (אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מחובר בכבל HDMI בין המחשב לרסיבר)
עכשיו תריץ סרט באיכות גבוה. תשלוט על הווליאום מהרסיבר.
מה השתנה?
ברשותך, ראיתי כמה דברים קטנים שאתה יכול לשפר:
את הרמקולים, כל הבמה הקדמית, צריך להוציא קצת החוצה, להרחיק מהקיר, זה ישפר את הבאבס ואת הבמה, במיוחד את הסנטר צריך לקרב לקצה הקדמי של השלוחן ולהגביה אותו קצת כדי שהטוויטר יהיה בידיוק לכיוון הראש שלך. כשהוא בפנים הוא מעבד מהמובנות בדיבר. את הרמקולים הגדולים תמשוך כ15-20 מהקיר וגם מהנישה, שים לב, נוצרה לך שם מין פינה קטנה, לא טוב. ותכוון אותם קצת החוצה, שלא יהיו בדיוק לכיוון שלך אלה קצת מפספסים אותך, ממש קצת ותדייק, ששניהם יהיו באותה הזווית.בהגדרות של הרסיבר כל הרמקולים מוגדרים כקטנים, שיש לך סאב, שהחיתוך הוא ב80 ושכל המרחקים נכונים?
לגבי הסאב:
בעיקרון אתה יכול לשים אותו איפה שאתה רוצה אבל יש כמה מקומות שהם טובים יותר וכמה ממש לא טובים. יש כמה שיטות לבדוק זאת, אבל אני רואה שאתה פתוח לסאב חדש
אני יכול לספר לך שהסאב שלך לא מתאים לחלל שלך, זה יעזור? או שאתה רוצה לנסות למצות אותו קודם כל לפני חיפוש סאב חדש?
בלי קשר, אחלה דירת רווק, רק בעיה אחת קטנה, לא הבנתי, זה ז"ק או ש"מ, כרומולי או טיטניאום? הגלגל נראה כמו מאביק
·
אאאא...איזה יופי, תמונות, תצלומי מסך...
טוב, נתחיל מהבעיה גדולה: VLC. (כמו שgal-cohen אמר בצדק)
הפתרון: מחיקה.
VLC זאת לא התוכנה הכי טובה לראות סרטים, זאת תוכנה שטובה בלנגן הכל מה שאומר לא טובה בכלום. שים אותה בצד רגע ותוריד את זה . (כן, כן, אני יודע איך זה נראה, יש להם חוש הומור "רוסי". אין מה לדאוג, התוכנה קטנה, נקיה ואמינה מאוד אתה יכול לקרוא אליהם בויקי.)
בהגדרות של האודיאו תגדיר לפי התמונה. (אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מחובר בכבל HDMI בין המחשב לרסיבר)
עכשיו תריץ סרט באיכות גבוה. תשלוט על הווליאום מהרסיבר.
מה השתנה?
ברשותך, ראיתי כמה דברים קטנים שאתה יכול לשפר:
את הרמקולים, כל הבמה הקדמית, צריך להוציא קצת החוצה, להרחיק מהקיר, זה ישפר את הבאבס ואת הבמה, במיוחד את הסנטר צריך לקרב לקצה הקדמי של השלוחן ולהגביה אותו קצת כדי שהטוויטר יהיה בידיוק לכיוון הראש שלך. כשהוא בפנים הוא מעבד מהמובנות בדיבר. את הרמקולים הגדולים תמשוך כ15-20 מהקיר וגם מהנישה, שים לב, נוצרה לך שם מין פינה קטנה, לא טוב. ותכוון אותם קצת החוצה, שלא יהיו בדיוק לכיוון שלך אלה קצת מפספסים אותך, ממש קצת ותדייק, ששניהם יהיו באותה הזווית.בהגדרות של הרסיבר כל הרמקולים מוגדרים כקטנים, שיש לך סאב, שהחיתוך הוא ב80 ושכל המרחקים נכונים?
לגבי הסאב:
בעיקרון אתה יכול לשים אותו איפה שאתה רוצה אבל יש כמה מקומות שהם טובים יותר וכמה ממש לא טובים. יש כמה שיטות לבדוק זאת, אבל אני רואה שאתה פתוח לסאב חדש
בלי קשר, אחלה דירת רווק, רק בעיה אחת קטנה, לא הבנתי, זה ז"ק או ש"מ, כרומולי או טיטניאום? הגלגל נראה כמו מאביק
- BUGY
- חבר מכור קשה

·royla כתב:כל מה שרשמו החברים לפני מאוד נכון
שמעתי פה (מיואב כמובןעל כיול אודסי,הרצתי כיול אודסי (יש בדרך כלל ברסיבר של אונקיו דנון ומרנץ) ונפלה לי הלסת!!! זה לא סתם כיול...זה אקיולייזר עם כיול ועוד.... פשוט מהפך!!!!
לסיכום המלצתי-תחפש רסיבר יד שניה שיש בה כיול אודסי-קח לניסיון-תריץ כיול וחכה שהלסת תיפול...
לא מבין מה אנשים צועקים כל הזמן אודיסי אודיסי. בלי להבין מה היא עושה. להזכירך, לא כל האודיסי אותו הדבר, יש כמה רמות והרמות הפשוטות, טוב, פשוטות. תקרא קצת, באתר שלהם ותבין שזאת לא תוכנת קסמים, אלה כיול רגיל שאפשר לעשות ידנית, ולרוב הוא יוצא יותר טוב פלוס כיול לבעיות תדרים בחדר, שזאת הנקודה שלה. אבל היא לא יכולה לטפל בהחזרים, מיקום לא טוב של רמקולים, גלים עומדים, מיקום ישיבה לא נכון, כבלים לא מתאימים והגדרות מחשב לא טובות. קודם כל צריך לטפל באלה ואז המערכת כיול של אודיסי תעשה את הרמקולים שלך עוד יותר טובים ממה שהם נשמעים עכשיו, תנסה, הרוב חינם ופשוט חוץ מטיפול בגלים עומדים שגם ניתן לעשות בזול, אבל לא פשוט.
- royla
-
- חבר ותיק

·gal-cohen כתב:עם כל האהבה של לאודסי, וגם לי יש אליו אהבה - להמליץ על בזבוז של 1500+ שקלים, בניגוד ללחיצת עכבר, נראה לי קצת מוגזם.........
אחרי שילחץ על העכבר ויעדכן אם יש לו עדיין עיוותים, אפשר כבר להתחיל לבזבז לו את הכסף....
ברור לי שהמלצתך היא הכי נכונה בנושא הווליום...וגם רשמתי שכל מה שנרשם פה על ידי החברים נכון,
האודסי ,אחרי ההמלצות שנרשמו פה,זה המהפך הבא
כיף חיים.
- royla
-
- חבר ותיק

·BUGY כתב:·......
לא מבין מה אנשים צועקים כל הזמן אודיסי אודיסי. בלי להבין מה היא עושה. להזכירך, לא כל האודיסי אותו הדבר, יש כמה רמות והרמות הפשוטות, טוב, פשוטות. תקרא קצת, באתר שלהם ותבין שזאת לא תוכנת קסמים, אלה כיול רגיל שאפשר לעשות ידנית, ולרוב הוא יוצא יותר טוב פלוס כיול לבעיות תדרים בחדר, שזאת הנקודה שלה. אבל היא לא יכולה לטפל בהחזרים, מיקום לא טוב של רמקולים, גלים עומדים, מיקום ישיבה לא נכון, כבלים לא מתאימים והגדרות מחשב לא טובות. קודם כל צריך לטפל באלה ואז המערכת כיול של אודיסי תעשה את הרמקולים שלך עוד יותר טובים ממה שהם נשמעים עכשיו, תנסה, הרוב חינם ופשוט חוץ מטיפול בגלים עומדים שגם ניתן לעשות בזול, אבל לא פשוט....
היה לי אונקיו 606 עם מערכת אודסי הבסיסית ועברתי ל818 עם המערכת היותר מתקדמת XT 32 שבנוסף לכיול יותר איכותי גם מכיילת את הסאב.
זאת כן!! תוכנת קסמים,שום כיול ידני לא יתקרב קילומטר מהאודסי,
ועל שאר הדברים שכתבת הרוב אני מסכים
בלי כיול של אודסי,אני לא אקנה היום רסיבר,נקודה!!!
וזה מאוד חבל לי בתור אוהב אונקיו!!
כיף חיים.
חברים יקרים
BUGY - הורדתי את התוכנה,וכיוונתי אותה כמו שרשמת , האמת יש שיפור דיי רציני.
שמתי סרט ,ג'יימס בונד החדש, נשמע נהדר
ווליום שמתי על מקסימום בתוכנה - ושלטתי בפועל בווליום דרך המגבר ( או שכדאי להפחית ל 50 אחוז בתוכנה ואז לשלוט במגבר<? )
הוצאתי את הרמקולים הקדמיים והסנטר מעט קדימה כהמלצתך
Cross היה על 150 , הורדתי ל 80
ושיניתי את ההגדרות ברסיבר עצמו לרמקולים קדמיים קטנים.
אשמח לקבל המלצה לסאב חדש ( משומש בתקציב הגיוני - מתכנן למכור את שלי )
נ.ב
גלגלי איסטון
כביש
כמו כן , לצערי אני מניח שאין לי את האודסי ( המערכת היא פשוטה יחסית וזולה ... - אלא אם כן יש אפשרות להיכנס למאפיין הזה שאני לא יודע איך )
ווליום שמתי על מקסימום בתוכנה - ושלטתי בפועל בווליום דרך המגבר ( או שכדאי להפחית ל 50 אחוז בתוכנה ואז לשלוט במגבר<? )
נ.ב
גלגלי איסטון
כמו כן , לצערי אני מניח שאין לי את האודסי ( המערכת היא פשוטה יחסית וזולה ... - אלא אם כן יש אפשרות להיכנס למאפיין הזה שאני לא יודע איך )
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

שמח לשמוע.
יש לך בלוח יד 2 כמה מציאות, מציע לבדוק שם:
http://www.hometheater.co.il/forum91
אחת מהן - הסאב של SUNFIRE, אחרי שתשמע אותו - תבין.
יש לך בלוח יד 2 כמה מציאות, מציע לבדוק שם:
http://www.hometheater.co.il/forum91
אחת מהן - הסאב של SUNFIRE, אחרי שתשמע אותו - תבין.
- royla
-
- חבר ותיק

Re: חברים יקרים
·roey1984 כתב:BUGY - הורדתי את התוכנה,וכיוונתי אותה כמו שרשמת , האמת יש שיפור דיי רציני.
נ.ב
גלגלי איסטוןכביש
כמו כן , לצערי אני מניח שאין לי את האודסי ( המערכת היא פשוטה יחסית וזולה ... - אלא אם כן יש אפשרות להיכנס למאפיין הזה שאני לא יודע איך )...
לך לחנות שקנית בא בגבעתיים...קח משומש לניסיון....
כיף חיים.
- BUGY
- חבר מכור קשה

Re: חברים יקרים
@roey1984
·
טוב לשמוע
רגע, אתה בכלל יכול לשנות ווליאום בסרט בתוכנה? בעיקרון בסרט עם סאונד של DD או DTS אמור לזרום ישר לרסיבר ואין שליטה בווליאום דרך התוכנה, אז זה לא משנה איפה המחוג, תנסה. בסרטים, סדרות עם סאונד פשוט יותר כן תוכל.
לגבי הסאב, זה סיפור בפני עצמו, קודם כל, תעבור פה על כמה שרשורים מהזמן האחרון, יש המון חפירות. דבר ראשון שתראה, זה SVS. אבל המחירים קצת יותר גבוהים2.6K + לחדש, משומשים לא תמצה הרבה, אף אחד לא רוצה למכור אותם
. הסנפייר נחמד מאוד, אבל גם לא זול.
אבל, אלה סאבים, לא הצעצוע שעומד לך בפינה, אין מה להשוות, זה כמו אופני מדבקה מול פול XTR ושילדת קרבון. צור קשר עם היבואן, פיוצ'ר, תשאל אותו עם כבר אפשר לשמוע בחנות (יבואן חדש), או לקחת לנסיון לבית. שזה אותו דבר כמו לקנות כי לא תחזיר אותו חזרה.
נ.ב
כביש? בגלל זה לא שומעים טוב, הם הורסים את כל הסאונד בבית
·
טוב לשמוע
רגע, אתה בכלל יכול לשנות ווליאום בסרט בתוכנה? בעיקרון בסרט עם סאונד של DD או DTS אמור לזרום ישר לרסיבר ואין שליטה בווליאום דרך התוכנה, אז זה לא משנה איפה המחוג, תנסה. בסרטים, סדרות עם סאונד פשוט יותר כן תוכל.
לגבי הסאב, זה סיפור בפני עצמו, קודם כל, תעבור פה על כמה שרשורים מהזמן האחרון, יש המון חפירות. דבר ראשון שתראה, זה SVS. אבל המחירים קצת יותר גבוהים2.6K + לחדש, משומשים לא תמצה הרבה, אף אחד לא רוצה למכור אותם
אבל, אלה סאבים, לא הצעצוע שעומד לך בפינה, אין מה להשוות, זה כמו אופני מדבקה מול פול XTR ושילדת קרבון. צור קשר עם היבואן, פיוצ'ר, תשאל אותו עם כבר אפשר לשמוע בחנות (יבואן חדש), או לקחת לנסיון לבית. שזה אותו דבר כמו לקנות כי לא תחזיר אותו חזרה.
נ.ב
כביש? בגלל זה לא שומעים טוב, הם הורסים את כל הסאונד בבית
- royla
-
- חבר ותיק

יש ביד 2 סאבים של b&w
הם מעולים לטעמי
הם מעולים לטעמי
כיף חיים.
- royla
-
- חבר ותיק

·BUGY כתב:·......
הם אכן מעולים אבל מתומחרים הרבה יותר גבוה ממה שהם צריכים להיות, משלמים פה הרבה על שם....
אבל הם היחידים שעומדים במחיר סביב -1500-1000 שח בלבד,והם לטעמי האישי הכי ראויים.
כיף חיים.