מודם ראוטר תומך בטלפון הקוי של סלקום

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
falukky פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422

שליחה

התחברתי לאחרונה לטריפל של סלקום (ההתקנה בשבוע הבא).
נאמר לי ע"י הנציגים שדיברתי איתם שבכדי שהטלפון שלהם יעבוד אני צריך להשתמש במודם שהם מספקים לי.
כרגע יש לי תשתית של בזק עם בזק בינ"ל, מודם שקיבלתי מהם וראוטר שרכשתי בעצמי מסוג Dlink DIR655.
אני רוצה לעבור ולרכוש ראוטר דואלי אז השאלה שלי היא האם ישנו ראוטר כזה יחד עם מודם שיתמוך לי כבר גם בטלפון הקוי של סלקום והאם זה בכלל כדאי או אולי לרכוש רק מודם (אני משלם על המודם שסלקום מספקים לי 10 ש"ח בחודש)

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678

שליחה

לצורך שימוש בקו הטלפון של סלקום אתה חייב להשתמש בציוד שלהם - הם אינם מאפשרים שימוש בטלפון קווי שלא על בסיס הציוד שלהם.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241

שליחה

בעבר היו נציגים שהיו מסבירים שאתה צריך לבטל את הקו השני, היו מבררים איתך כמה אתה משלם ומביאים הצעה נגדית, היו עוזרים לך לבחור...

היום, לא...

התחברת וזהו, מה שיש לך זה לא מעניין אותם, העיקר שהתחברת...

ולשאלת, אינך יכול להשתמש במודם אחר, רק בשלהם... מונופול בדיוק כמו הטלפון של הוט, טלפון של נטוויז'ן וכו'... כל אחד והקופסה שלו, אין אחידות ואין תקינה מסודרת.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485

שליחה

JEXY כתב:בעבר היו נציגים שהיו מסבירים שאתה צריך לבטל את הקו השני, היו מבררים איתך כמה אתה משלם ומביאים הצעה נגדית, היו עוזרים לך לבחור...

היום, לא...

התחברת וזהו, מה שיש לך זה לא מעניין אותם, העיקר שהתחברת...

ולשאלת, אינך יכול להשתמש במודם אחר, רק בשלהם... מונופול בדיוק כמו הטלפון של הוט, טלפון של נטוויז'ן וכו'... כל אחד והקופסה שלו, אין אחידות ואין תקינה מסודרת.
...
תכלס, זאת הסיבה שאני עדיין מחובר לבזק ולא עברתי אליהם (או לכל ספק אחר).

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”