התחברתי לאחרונה לטריפל של סלקום (ההתקנה בשבוע הבא).
נאמר לי ע"י הנציגים שדיברתי איתם שבכדי שהטלפון שלהם יעבוד אני צריך להשתמש במודם שהם מספקים לי.
כרגע יש לי תשתית של בזק עם בזק בינ"ל, מודם שקיבלתי מהם וראוטר שרכשתי בעצמי מסוג Dlink DIR655.
אני רוצה לעבור ולרכוש ראוטר דואלי אז השאלה שלי היא האם ישנו ראוטר כזה יחד עם מודם שיתמוך לי כבר גם בטלפון הקוי של סלקום והאם זה בכלל כדאי או אולי לרכוש רק מודם (אני משלם על המודם שסלקום מספקים לי 10 ש"ח בחודש)
מודם ראוטר תומך בטלפון הקוי של סלקום
-
falukky
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
לצורך שימוש בקו הטלפון של סלקום אתה חייב להשתמש בציוד שלהם - הם אינם מאפשרים שימוש בטלפון קווי שלא על בסיס הציוד שלהם.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
בעבר היו נציגים שהיו מסבירים שאתה צריך לבטל את הקו השני, היו מבררים איתך כמה אתה משלם ומביאים הצעה נגדית, היו עוזרים לך לבחור...
היום, לא...
התחברת וזהו, מה שיש לך זה לא מעניין אותם, העיקר שהתחברת...
ולשאלת, אינך יכול להשתמש במודם אחר, רק בשלהם... מונופול בדיוק כמו הטלפון של הוט, טלפון של נטוויז'ן וכו'... כל אחד והקופסה שלו, אין אחידות ואין תקינה מסודרת.
היום, לא...
ולשאלת, אינך יכול להשתמש במודם אחר, רק בשלהם... מונופול בדיוק כמו הטלפון של הוט, טלפון של נטוויז'ן וכו'... כל אחד והקופסה שלו, אין אחידות ואין תקינה מסודרת.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
תכלס, זאת הסיבה שאני עדיין מחובר לבזק ולא עברתי אליהם (או לכל ספק אחר).JEXY כתב:בעבר היו נציגים שהיו מסבירים שאתה צריך לבטל את הקו השני, היו מבררים איתך כמה אתה משלם ומביאים הצעה נגדית, היו עוזרים לך לבחור...
היום, לא...
ולשאלת, אינך יכול להשתמש במודם אחר, רק בשלהם... מונופול בדיוק כמו הטלפון של הוט, טלפון של נטוויז'ן וכו'... כל אחד והקופסה שלו, אין אחידות ואין תקינה מסודרת....