ייעוץ אני באמצע שיפוץ
-
MeniShrabi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
1 מעוניין לקנות רמקולים שקועים בתקרה דגם ימאהה nc-ic600 ולהשתמש בהם גם כרמקולים אחוריים בתקרה וגם קדמיים (הקדמיים אני יכול להשקיע או בקיר או בתקרה אבל אני מעדיף בתקרה בבקשה תמליצו לי איפה למקם ) האם הם יעשו את העבודה
2 המיקום של הרמקולים האם הם צריכים להיות מעל הנקודת צפיה או עדיף לשים קצת מאחורה
3 האם המרווח בין הרמקולים האחוריים ביחס לקדמיים צריך להיות קטן יותר או גדול יותר
2 המיקום של הרמקולים האם הם צריכים להיות מעל הנקודת צפיה או עדיף לשים קצת מאחורה
3 האם המרווח בין הרמקולים האחוריים ביחס לקדמיים צריך להיות קטן יותר או גדול יותר
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא ניתן לתכנן את התשתית בהתכתבות, יש כללים שעל פיהם ניתן לתכנן בשטח את המערכת.
צריך לראות פיזית את השטח או לפחות תוכנית אדריכלית בכדי לתכנן את התשתית.
טיפ קטן ממני: אל תמקם את הרמקולים הקדמיים של בתקרה. אסון לאיכות שמע.
צריך לראות פיזית את השטח או לפחות תוכנית אדריכלית בכדי לתכנן את התשתית.
טיפ קטן ממני: אל תמקם את הרמקולים הקדמיים של בתקרה. אסון לאיכות שמע.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·רמקולים קדמיים ממש לא מומלץ לשים בתקרה, ממש לא. אחוריים אפשר אבל רק אם יש להם יכולת כיוון לעזור הישיבה.MeniShrabi כתב:1 מעוניין לקנות רמקולים שקועים בתקרה דגם ימאהה nc-ic600 ולהשתמש בהם גם כרמקולים אחוריים בתקרה וגם קדמיים (הקדמיים אני יכול להשקיע או בקיר או בתקרה אבל אני מעדיף בתקרה בבקשה תמליצו לי איפה למקם ) האם הם יעשו את העבודה
3 האם המרווח בין הרמקולים האחוריים ביחס לקדמיים צריך להיות קטן יותר או גדול יותר...
חוץ מזה, כמות המידע שנתת לא מספיקה להגיד יותר מזה...תרחיב, תצלם, תסביר.
-
MeniShrabi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
,תודה רבה לעונים
אשתדל להביא יותר נתונים
אשתדל להביא יותר נתונים