טלויזיה סוני אנדרואיד
כשמסך TV לא יכול לתת תמונה מדהימה ואיכותית שלזה הוא נועד, הוא מתהדר בכל מיני גימיקים וב״סמארט״. מניסיוני כל המסכים עם הסמארטים מאכזבים בהשוואה לסטרימר הכי זול.
זה נכון באנדרואיד של סוני ובסמארט של סמסונג, ובכל השאר שהם איטיים להחריד, נתקעים כל הזמן או מתנתקים. ואם אתם משתגעים מהסמארט שלכם תנסו סטרימר או מחשב כי לזה הם נועדו.
זה נכון באנדרואיד של סוני ובסמארט של סמסונג, ובכל השאר שהם איטיים להחריד, נתקעים כל הזמן או מתנתקים. ואם אתם משתגעים מהסמארט שלכם תנסו סטרימר או מחשב כי לזה הם נועדו.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20186
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
תפריט הסאמרט אצלי בטלויזיה (VIZIO) אכן דיי איטי, וכמות האפליקציות דיי מוגבלת. אבל אני רואה דרכה הרבה מאד נטפליקס ועוד לא נתקלתי בבעיה של התנתקות או תקיעה, כך שזה תלוי מאד באיכות התוכנה.
בכל אופן, אני מסכים שמחשב\סטרימר טוב יהווה פתרון יותר טוב מסמארט. אך מבחינת נוחות שימוש, לדעתי יש לסמארט יתרון מסויים. לא בהכרח מספיק כדי להעדיף אותו על פני סטרימר, אבל הוא קיים.
בכל אופן, אני מסכים שמחשב\סטרימר טוב יהווה פתרון יותר טוב מסמארט. אך מבחינת נוחות שימוש, לדעתי יש לסמארט יתרון מסויים. לא בהכרח מספיק כדי להעדיף אותו על פני סטרימר, אבל הוא קיים.
@ahersko
האמת שיש לי את ה 55w808c ולהפתעתי עובד בצורה מהירה וחלקה.
אציין כי אני משמש בעיקר בקודי ולא בשאר הדברים אך בכל זאת הקודי עובד מהר מאוד באופן מפתיע.
יש מצב שהסיבה היא שהטלווזיה מחובת באופן קווי לראוטר אבל כל מי שהיה אצלי עד היום לא האמין שסמראט/אנדראויד של טלוווזיה עובד במהירות ויעילות הזאת.
האמת שיש לי את ה 55w808c ולהפתעתי עובד בצורה מהירה וחלקה.
אציין כי אני משמש בעיקר בקודי ולא בשאר הדברים אך בכל זאת הקודי עובד מהר מאוד באופן מפתיע.
יש מצב שהסיבה היא שהטלווזיה מחובת באופן קווי לראוטר אבל כל מי שהיה אצלי עד היום לא האמין שסמראט/אנדראויד של טלוווזיה עובד במהירות ויעילות הזאת.