שאלה: ניקוי קבצים של קודי ממכשיר אנדוריד
היי רצוי פעם בתקופה מסויימת לנקות את תיקיית ה Thumbnails היא אוגרת הרבה *** שם
אבל חשוב מאוד לעשות זאת באופן הבא כנס לפה תמחק את תיקיית את Thumbnails
לאחר מכן כנס לפה ותמחק את הקובץ Textures13.db
לאחר הפעלה של הקודי הוא יתאים לך רק מה את שצריך.
אבל חשוב מאוד לעשות זאת באופן הבא כנס לפה תמחק את תיקיית את Thumbnails
קוד: בחירת הכל
Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/קוד: בחירת הכל
Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/Databaseזו ההמלצה הכי טובה...בהצלחה!
אם תרצה לרוקן מעבר לזה
יש תיקייה בשם packages שנמצאת פה תוכל למחוק כל מה שייש בתוכה(נשמר שם העתק של כל ההתקנות שביצעת מיומו הראשון של הקודי שבעקרון אין לך צורך בהם)
אם תרצה לרוקן מעבר לזה
יש תיקייה בשם packages שנמצאת פה תוכל למחוק כל מה שייש בתוכה(נשמר שם העתק של כל ההתקנות שביצעת מיומו הראשון של הקודי שבעקרון אין לך צורך בהם)
קוד: בחירת הכל
Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/packages- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
·תומרנעמן כתב:היי!! אני צריך את עזרתכם. יש לי מכשיר אנדרויד עליו אני שם את קודי.. העניין שבמשך הזמן הקודי מתעדכן ומוריד מלא קבצים נחוצים והשטח איכסון אצלי במכשיר אוזל. האם יש לזה פיתרון? תודה מראש לכל התותחים...
איך אתה יודע שהאשמה היא בקודי? גם על קופסאות של 8 ג'יגה איחסון וגם על RPI עם כרטיס זיכרון של 4 ג'יגה מעולם לא נתקלתי בבעיית מקום בגלל קודי. לא בגלל THUMBNAILS ולא בגלל שום דבר אחר.
כי שהעפתי את התיקיית קודי פיניתי את כל המקוםvoguemaster כתב:·......
איך אתה יודע שהאשמה היא בקודי? גם על קופסאות של 8 ג'יגה איחסון וגם על RPI עם כרטיס זיכרון של 4 ג'יגה מעולם לא נתקלתי בבעיית מקום בגלל קודי. לא בגלל THUMBNAILS ולא בגלל שום דבר אחר....
- voguemaster
-
- חבר ותיק

·תומרנעמן כתב:כי שהעפתי את התיקיית קודי פיניתי את כל המקום.........
כמה מקום היא תפסה, בדקת? בדקת מה תופס את המקום? כי תוספים לא שוקלים כלום, גם לא ספריית הוידאו, אפילו אם יש לך 1000 סרטים. יכול להיות ששמרת הורדות של משהו?
כל העניין מסקרן מאוד מפני שאם זה קרה לך פעם אחת זה כנראה יקרה שוב ושווה להבין מה קרה בדיוק. יותר בשבילך מאשר בשבילנו למען האמת
- voguemaster
-
- חבר ותיק

כן, אבל היא לא גדלה בלי סוף
·itzikg כתב:סתם בשביל ידע כללי לאחר מחיקת תיקיית Thumbnails ו packages פיניתי מעל ל 1 גיגה במחשב אז אני בטוח שזה יעזור לו.
(זה בעצם מה שתופס את רוב המקום בקודי כל השאר שטויות)...
היא תלויה בגודל של ספריית הוידאו שלך, זה לא שהיא מתמלאת כל הזמן באופן וקצב קבוע. וגם אז, 1 ג'יגה? זה סביר! מכשיר של 8 ג'יגה לא ממצמץ עם זה בכלל.
itzikg
האם המחיקה שהמלצת לעשות זה בעצם אותו הדבר כמו שההרחבה הזו עושה ?
https://www.tvaddons.ag/maintenance-tool-kodi/
תודה רבה!
האם המחיקה שהמלצת לעשות זה בעצם אותו הדבר כמו שההרחבה הזו עושה ?
https://www.tvaddons.ag/maintenance-tool-kodi/
תודה רבה!