XTREAMER WONDER או CuBox-i4Pro
-
loshri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
אהלן,
אשמח להמלצה על מי מבין שני הדגמים הנ"ל.
הרשת הביתית היא קווית, מהירות 40, נקודה בסלון ובממ"ד (שהמהירות ביניהן 100).
שימושים:
1. ניגון ישירות מהארד דיסק 2 טרה שמחובר לכניסת USB.
2. KODI.
3. סטרטימינג מהמחשב.
תכנים:
1. 1080P ומטה, כלומר עדיף שיתמוך גם בתכני AVI ישנים (סבא טוביה ודומיו שהורדתי לפי 5-6 שנים).
2. "תמיכה לעתיד" פחות חשובה לי.
דרישות:
1. א מ י נ ו ת. בסופו של יום (לא ביטוי, בסופו של יום - 23:00) כשאני שרוע על הספה, אני רוצה ללחוץ על מקש או שניים ושהעסק ינגן. בלי קרטועים, בלי ריסטרטים.
2. נוחות עדכונים - אין לי בעיה לעדכן תוכנה \ קושחה פעם בכמה חודשים. חשוב לי שלא אצטרך לעדכן כל יומיים, וכאשר כן צריך לעדכן שזה יהיה יחסית נח, בלי פריצות וכד', משהו שהמכשיר תומך בו מראש.
נראה לי שזהו. תודה מראש למגיבים!
אשמח להמלצה על מי מבין שני הדגמים הנ"ל.
הרשת הביתית היא קווית, מהירות 40, נקודה בסלון ובממ"ד (שהמהירות ביניהן 100).
שימושים:
1. ניגון ישירות מהארד דיסק 2 טרה שמחובר לכניסת USB.
2. KODI.
3. סטרטימינג מהמחשב.
תכנים:
1. 1080P ומטה, כלומר עדיף שיתמוך גם בתכני AVI ישנים (סבא טוביה ודומיו שהורדתי לפי 5-6 שנים).
2. "תמיכה לעתיד" פחות חשובה לי.
דרישות:
1. א מ י נ ו ת. בסופו של יום (לא ביטוי, בסופו של יום - 23:00) כשאני שרוע על הספה, אני רוצה ללחוץ על מקש או שניים ושהעסק ינגן. בלי קרטועים, בלי ריסטרטים.
2. נוחות עדכונים - אין לי בעיה לעדכן תוכנה \ קושחה פעם בכמה חודשים. חשוב לי שלא אצטרך לעדכן כל יומיים, וכאשר כן צריך לעדכן שזה יהיה יחסית נח, בלי פריצות וכד', משהו שהמכשיר תומך בו מראש.
נראה לי שזהו. תודה מראש למגיבים!
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
אם בעיקר קודי, הקוביה לדעתי עם אופןלוק.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
loshri
-
- חבר פעיל מאוד

אז זהו שאני לא בטוח שהשימוש העיקרי יהיה קודי. לא ניסיתי את זה עוד, אבל הבנתי שזה עדיין לא ברמת אמינות ויציבות של להוריד עם תרגום ולחבר לנגן. זו אמנם שיטה קצת ארכאית (להוריד, להעתיק, לחבר, לנגן) אבל אם אתה מוכן להשקיע שעה שעתיים בשבוע להורדות \ העתקות \ ארגון התכנים אז ביום יום זה ינגן בלי שום בעיות. לכן חשוב לי שהנגן יידע לעשות את זה בצורה מושלמת (לנגן מהארד דיסק). לדוגמא האקסטרימר הישן שלי לאחר 3-4 שנים הפסיק לקרוא מההארד דיסק החיצוני.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
אני משתמש בקודי ביום יום כבר יותר מחודש והכל עובד מצויין, דרך הרשת. סרטים עם כתוביות הוא מנגן ללא שום בעיה.
אפשר להוריד ולהעתיק, אבל זה בזבוז זמן. אפשר לחבר הרדיסק למכשיר ולהוריד ישירות אליו כי הכונן יהיה משותף ברשת.
לפחות ככה זה אצלי ב-OpenELEC. על מכשיר שעלה $55, ה +M8S.
הוא מסוגל לנגן כל תוכן שתזרוק עליו, כולל תכני 4K בקלות. יש תמיכה גם ב H264 וH265 8BIT.
והוא אפילו דיי איכותי למוצר סיני כל כך זול. הנה UNBOXING לדגם הקודם שלו, ה M8S.
http://www.cnx-software.com/2014/11/17/ ... -unboxing/
אפשר להוריד ולהעתיק, אבל זה בזבוז זמן. אפשר לחבר הרדיסק למכשיר ולהוריד ישירות אליו כי הכונן יהיה משותף ברשת.
לפחות ככה זה אצלי ב-OpenELEC. על מכשיר שעלה $55, ה +M8S.
הוא מסוגל לנגן כל תוכן שתזרוק עליו, כולל תכני 4K בקלות. יש תמיכה גם ב H264 וH265 8BIT.
והוא אפילו דיי איכותי למוצר סיני כל כך זול. הנה UNBOXING לדגם הקודם שלו, ה M8S.
http://www.cnx-software.com/2014/11/17/ ... -unboxing/
- Sexter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1197
קופסאת נעליים ריקה כבר עדיפה על כל מוצר של אקסטימר... משניהם לא תקבל שום הנאה במידה שווה בכל מקרה...
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
@loshri
·
יש לי את הקוביה שאתה מדבר עליה, ואני מרוצה מאוד.
למרות שנכוותי בעבר מחברת אקסטרימר ומאז אני סולד מהמוצרים שלהם, אני חייב לאמר שהמוצרים שלהם
ברמה גבוהה, כלל המכשיר שאתה מדבר עליו. אפילו יש גרסת Openelec שבכלל מטיס קודי עליו.
לדעתי, שני המוצרים ייתנו לך תמורה לדרישות שלך במידה שווה. אז לשיקולך.
אני גם עובד עם דיסק חיצוני בקוביה, והביצועים עם מערכת הפעלה OE הם מצויינים. חוץ מX265 שקצת מקרטע, הקוביה
אוכלת הכל כולל הכל. ממליץ בחום.
עריכה:
גם בקוביה אם תרצה בעתיד, תוכל לצרוב עליה רום אנדרואיד. כרגע הרישמי הוא 4.4.4
·
יש לי את הקוביה שאתה מדבר עליה, ואני מרוצה מאוד.
למרות שנכוותי בעבר מחברת אקסטרימר ומאז אני סולד מהמוצרים שלהם, אני חייב לאמר שהמוצרים שלהם
ברמה גבוהה, כלל המכשיר שאתה מדבר עליו. אפילו יש גרסת Openelec שבכלל מטיס קודי עליו.
לדעתי, שני המוצרים ייתנו לך תמורה לדרישות שלך במידה שווה. אז לשיקולך.
אני גם עובד עם דיסק חיצוני בקוביה, והביצועים עם מערכת הפעלה OE הם מצויינים. חוץ מX265 שקצת מקרטע, הקוביה
אוכלת הכל כולל הכל. ממליץ בחום.
עריכה:
גם בקוביה אם תרצה בעתיד, תוכל לצרוב עליה רום אנדרואיד. כרגע הרישמי הוא 4.4.4
- M2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1673
אם בא לך להיכנס למיטה חולה אז קנה את CuBox
ואל תחזור לבכות לנו פה
ואל תחזור לבכות לנו פה
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

בנוסף, ראיתי שהמטרה העיקרית שלך היא קודי.
חברת אקסטרימר, כמו תמיד בשלב מסוים מפסיקה להוציא עדכונים למוצרים ישנים יחסית, דבר שיקשה עליך שידרוג
גרסת קודי בהמשך.
לקוביה לעומת זאת, יש תמיכה רשמית מהמפתחים של OE, כך שתמיד תהיה עם הגרסה העדכנית של קודי ללא בעיות.
הגרסה של OE שציינתי שיש לאקסטרימר וואנדר, היא לא רשמית ותלויה בטוב ליבם של אלו שפיתחו אותה.
אני יודע שהמשתמש מעליי "נכווה" מהמוצר הזה, ובכל מוצר יש כאלה לא מרוצים, אבל אני יכול להבטיח לך שהמוצר
יענה לדרישות שלך. אגב, למה דווקא המוצרים האלה? יש עוד אלטרנטיבות לא רעות בשוק.
חברת אקסטרימר, כמו תמיד בשלב מסוים מפסיקה להוציא עדכונים למוצרים ישנים יחסית, דבר שיקשה עליך שידרוג
גרסת קודי בהמשך.
לקוביה לעומת זאת, יש תמיכה רשמית מהמפתחים של OE, כך שתמיד תהיה עם הגרסה העדכנית של קודי ללא בעיות.
הגרסה של OE שציינתי שיש לאקסטרימר וואנדר, היא לא רשמית ותלויה בטוב ליבם של אלו שפיתחו אותה.
אני יודע שהמשתמש מעליי "נכווה" מהמוצר הזה, ובכל מוצר יש כאלה לא מרוצים, אבל אני יכול להבטיח לך שהמוצר
יענה לדרישות שלך. אגב, למה דווקא המוצרים האלה? יש עוד אלטרנטיבות לא רעות בשוק.
- M2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1673
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

לא דואג ידידי. זוכר את הדיון ההוא...
-
loshri
-
- חבר פעיל מאוד

@danielk
היי קניתי את ה CUBOX, החלתטי לוותר על האקסטרימר, אמנם הוא יותר מגניב, וויזואלית אני מניח שיותר יפה, אבל פחות יציב, והרבה יותר סגור.
עברתי על השרשור של איינשטיין עכשיו, פיספסתי אותו לפני כן.
אני לא יודע אם הייתי משנה את דעתי אם הייתי קורא את השרשור לפני הקניה.
אני מבין שאם צריך לסכם בצורה כללית שאולי חוטאת בדיוק (מבלי להיכנס לדיון שכאמור הוא כבר "מאוחר מדי" מבחינתי) שהשירות לקוחות של סולידרן·לוקה ב"ישראליות" אבל המוצר עצמו איכותי וטוב.
למה לא מוצרים אחרים? לא יודע, זה מה שהיה ביד 2 בנקודת זמן בה נמאס לי להתלבט והחלטתי לקנות משהו.
היי קניתי את ה CUBOX, החלתטי לוותר על האקסטרימר, אמנם הוא יותר מגניב, וויזואלית אני מניח שיותר יפה, אבל פחות יציב, והרבה יותר סגור.
עברתי על השרשור של איינשטיין עכשיו, פיספסתי אותו לפני כן.
אני לא יודע אם הייתי משנה את דעתי אם הייתי קורא את השרשור לפני הקניה.
אני מבין שאם צריך לסכם בצורה כללית שאולי חוטאת בדיוק (מבלי להיכנס לדיון שכאמור הוא כבר "מאוחר מדי" מבחינתי) שהשירות לקוחות של סולידרן·לוקה ב"ישראליות" אבל המוצר עצמו איכותי וטוב.
למה לא מוצרים אחרים? לא יודע, זה מה שהיה ביד 2 בנקודת זמן בה נמאס לי להתלבט והחלטתי לקנות משהו.