שאלה בנוגע לנחיצות VECTORING
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
בוקר טוב,
הזמנתי לבן שלי מסלול סיטונאי של 100 מגה של אקספון לפני כשבועיים והם המליצו לו לעבור זמנית למסלול 15 מגה ולאחר מספר ימים הם יעבירו אותי ל-100 מגה. נאמר לי כי ברגע שה-15 מגה יפסיק לעבוד זה סימן שה-100 מגה יתחיל.
לאחר המתנה של 10 ימים הקו עדיין לא הועבר ל-100 מגה, ולאחר פניה אליהם לפני כיומיים, לא ה-15 מגה ולא ה-100 מגה עובדים.בשיחתי איתם מהיום נאמר לי כי ייתכן שהחיבור לא מסתנכרן מאחר והנתב שהתקנתי לא תומך ב VECTORING (זה נתב ACTIONTEC Q1000 שנבדק ועבד אצלי בתשתית VDSL 100 מגה).
ביקשתי מהם להוריד את המהירות ל-15 מגה על מנת לבדוק האם יש קשר ל VECTORING ואני אשמח לדעת ממי שמבין האם לדעתכם סיבת חוסר סנכרון ה VDSL יכולה להיות אילוץ שימוש ב VECTORING ?
הם ביקשו ממני לבדוק את החיבור עוד כשעה וניצלתי את הזמן לכתוב הודעה זו.
תודה
הזמנתי לבן שלי מסלול סיטונאי של 100 מגה של אקספון לפני כשבועיים והם המליצו לו לעבור זמנית למסלול 15 מגה ולאחר מספר ימים הם יעבירו אותי ל-100 מגה. נאמר לי כי ברגע שה-15 מגה יפסיק לעבוד זה סימן שה-100 מגה יתחיל.
לאחר המתנה של 10 ימים הקו עדיין לא הועבר ל-100 מגה, ולאחר פניה אליהם לפני כיומיים, לא ה-15 מגה ולא ה-100 מגה עובדים.בשיחתי איתם מהיום נאמר לי כי ייתכן שהחיבור לא מסתנכרן מאחר והנתב שהתקנתי לא תומך ב VECTORING (זה נתב ACTIONTEC Q1000 שנבדק ועבד אצלי בתשתית VDSL 100 מגה).
ביקשתי מהם להוריד את המהירות ל-15 מגה על מנת לבדוק האם יש קשר ל VECTORING ואני אשמח לדעת ממי שמבין האם לדעתכם סיבת חוסר סנכרון ה VDSL יכולה להיות אילוץ שימוש ב VECTORING ?
הם ביקשו ממני לבדוק את החיבור עוד כשעה וניצלתי את הזמן לכתוב הודעה זו.
תודה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אז הוא עדיין על ADSL.Fish72 כתב:@Fish72
·
עדכון - בדקתי הרגע והנתב מסתנכרן ועובד על 15 מגה....
-
Fish72
- חבר מביא חבר

@NegativeIQ
·
אני מבין, כי זה מה שהנציג הגדיר לראות שאין בעיה על הקו עצמו.
אני קופץ לקנות נתב משולב 9970 של TPLINK שתומך ב VECOTRING ואחר כך אבקש מהנציג להחזיר ל-100 מגה ואראה איך העסק עובד ואדווח.
תודה
·
אני מבין, כי זה מה שהנציג הגדיר לראות שאין בעיה על הקו עצמו.
אני קופץ לקנות נתב משולב 9970 של TPLINK שתומך ב VECOTRING ואחר כך אבקש מהנציג להחזיר ל-100 מגה ואראה איך העסק עובד ואדווח.
תודה
-
Fish72
- חבר מביא חבר

@Ymac
·לפני שאני מטרטר אנשים, הייתי שמח לדעת האם מישהו ממרכז פתח תקווה מקבל מהירויות גבוהות יותר (אני אישית מהצפון הישן של ת"א מסתנכרן באופן דומה ומקבל משהו כמו 46 מגה ב SPEEDTEST ללא וקטורינג)
ייתכן שהתשתית לא מאפשרת בגלל שהיא ישנה או בגלל מרחקה מהמרכזיה.
תודה
·לפני שאני מטרטר אנשים, הייתי שמח לדעת האם מישהו ממרכז פתח תקווה מקבל מהירויות גבוהות יותר (אני אישית מהצפון הישן של ת"א מסתנכרן באופן דומה ומקבל משהו כמו 46 מגה ב SPEEDTEST ללא וקטורינג)
ייתכן שהתשתית לא מאפשרת בגלל שהיא ישנה או בגלל מרחקה מהמרכזיה.
תודה
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
אם הם מאפשרים לרכוש חבילה של 100 מגה ומקבלים מתחת ל-40 (שזה גם ככה הזוי) הם מחויבים לשלוח טכנאי... מבחינתם באזור שלו אפשר לקבל מהירות כזאת.
אירוני אם דווקא בפתח תקווה, בירת האינטרנט, אם אפשר לקרוא לה ככה, קשה לקבל מהירויות הגיוניות.
אצלי בלי vectoring מקבל 82 (בבדיקת מהירות)
אירוני אם דווקא בפתח תקווה, בירת האינטרנט, אם אפשר לקרוא לה ככה, קשה לקבל מהירויות הגיוניות.
אצלי בלי vectoring מקבל 82 (בבדיקת מהירות)
@Fish72
·
הייתי מוודא שלא הגדירו אותך בטעות בחבילת 40 מגה.
כשאני עברתי ל VDSL וחבילת 100 מגה גם קיבלתי רק 40 מגה וזה נראה לי ממש מוזר.
רק אחרי שבועיים של פינג-פונג בין בזק ל 018 מישהו בבזק קיבל שכל ושינה איזושהי הגדרה וקפצתי ל60 מגה.
אתה יכול לנסות להתחבר במשתמש 2@2 (ללא סיסמא) ולהתחבר לבדיקת מהירות באתר של בזק (זה האתר היחיד שיעבוד).
אז תוכל לראות באמת מה המהירות שהתשתית יכולה לתת לך.
·
הייתי מוודא שלא הגדירו אותך בטעות בחבילת 40 מגה.
כשאני עברתי ל VDSL וחבילת 100 מגה גם קיבלתי רק 40 מגה וזה נראה לי ממש מוזר.
רק אחרי שבועיים של פינג-פונג בין בזק ל 018 מישהו בבזק קיבל שכל ושינה איזושהי הגדרה וקפצתי ל60 מגה.
אתה יכול לנסות להתחבר במשתמש 2@2 (ללא סיסמא) ולהתחבר לבדיקת מהירות באתר של בזק (זה האתר היחיד שיעבוד).
אז תוכל לראות באמת מה המהירות שהתשתית יכולה לתת לך.