התייעצות לגבי 2 טלוויזיות 50׳׳
אין איכות צפיה אידיאלית, יש פשרות שונות בהתאם למה שמתאים לך יותר, בנוסף לשיקלול שיקולי מחיר, אחריות, ועוד.
4K על מסך 50" לא רלוונטי ממרחק צפיה של 3 מטר. גם ממרחק צפיה שזה כן רלוונטי, זה לא עוזר לאיכות תמונה אם התוכן הוא לא 4K.
מסכי LG משתמשים בפנלי מסך מסוג IPS. סמסונג בד"כ ב-VA. לכל סוג היתרונות והחסרונות.
סדרת 5 של סמסונג לא תומכת ב-24Hz, שיש שאוהבים לסרטים. נראה לי שגם אין החלקת תנועה, אם זה משנה לך (לי לא).
עבור על/חפש דיונים קודמים כדי להכיר קצת את הנושאים: 4K, IPS/VA, סדרות סמסונג, אחריות...
4K על מסך 50" לא רלוונטי ממרחק צפיה של 3 מטר. גם ממרחק צפיה שזה כן רלוונטי, זה לא עוזר לאיכות תמונה אם התוכן הוא לא 4K.
מסכי LG משתמשים בפנלי מסך מסוג IPS. סמסונג בד"כ ב-VA. לכל סוג היתרונות והחסרונות.
סדרת 5 של סמסונג לא תומכת ב-24Hz, שיש שאוהבים לסרטים. נראה לי שגם אין החלקת תנועה, אם זה משנה לך (לי לא).
עבור על/חפש דיונים קודמים כדי להכיר קצת את הנושאים: 4K, IPS/VA, סדרות סמסונג, אחריות...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
תבדוק אפשרות לרכוש H6400, היא תהיה עדיפה כמעט בכל פרמטר מה-J5500.
הפכתי את העולם בניסיון להשיג את ה h6500
לצערי הרב כבר לא ניתן להשיגה אלא אם כן אני הולך על ה 55 אינצ׳ אבל אז המחיר קופץ
לכן אני נאלץ להתפשר על אחד מ2 האופציות שהצעתי שזו האופציה הכי סבירה בטווח מחירים שאני מחפש.
אחרת זה לקפוץ אל ה j6300 או ה j6400 וזה לקפוץ לאיזור ה 5k+.
אני מנסה להבין מה עדיף מבין שניהם, אין משמעות ל4k, מעניין רק איכות המסך וצפיה בסרטים/סדרות
לצערי הרב כבר לא ניתן להשיגה אלא אם כן אני הולך על ה 55 אינצ׳ אבל אז המחיר קופץ
לכן אני נאלץ להתפשר על אחד מ2 האופציות שהצעתי שזו האופציה הכי סבירה בטווח מחירים שאני מחפש.
אחרת זה לקפוץ אל ה j6300 או ה j6400 וזה לקפוץ לאיזור ה 5k+.
אני מנסה להבין מה עדיף מבין שניהם, אין משמעות ל4k, מעניין רק איכות המסך וצפיה בסרטים/סדרות
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
הדרך הכי טובה זה לראות בעיניים.
תקרא שוב את התגובה של jtk.
ל-4K אין ממש חשיבות ברגע שמרחק הצפיה הוא 3 מטר עם מסך 50".
תקרא שוב את התגובה של jtk.
ל-4K אין ממש חשיבות ברגע שמרחק הצפיה הוא 3 מטר עם מסך 50".
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תתחדש
לקחת בסוף את הJ5500 או שהצלחת לאתר את ה H6400?
לקחת בסוף את הJ5500 או שהצלחת לאתר את ה H6400?