מחפש חנות שמוכרת עוד טלוויזיות פלזמה 42-43״

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

היי חברים, צריך מעוד את עזרתכם, אני רוצה לקנות פלסמה נוספת לדירה, אך נראה שאני בבעיה, לא מוצע חנות שמוכרת, יש ברשותי 42״ בסלון, דגם של lg, שקנתה לפני כ 3 ומשהו שנים, עובדת פיקס, עד היום נהנה מהאיכות, התכנון היה, לקחת אותה לחדר, ועולי לקנות דגם יותר גדול לסלון, גם פלסמה, כמה שלא ראיתי טלוויזיות led עצל חברים/ שכנים וכו, כמה שלא שיחקתי בהגדרות תמונה, זה פשוט לא זה :(, שמתרגלים לטוב, קשה מעוד עד בלתי אפשרי לרדת מזה. התוכן בו אני צופה, לא תמיד קיים בHD, ופלזמה זה מה שענה לי על הצרכים בזמנו, בled הכל נראה דיגיטאלי מידי, ותוכן שאינו HD קשה לי לתער כמה רע זה נראה בעניי, אבל לא מסוגל לצפות בזה, גם אם מכבים כל ״משפר״ תמונה, בקיצור לא חושב שמשהו השתנה במסכי led בשנים האחרונות, מבחינת הצגת תוכן ברזולוציה נמוכה, ובגלל זה אני רוצה עוד פלסמה, שתחזיק עוד כמה שנים, עולי אז תהיה אלורנטיבה, השאלה איפו אני מוצע את מבוקשתי? מסכי led טובים נטו לHD, נקודה, יש לי חבר אם פנסוניק פלסמה די ישנה, ועד היום עובדת ורואים את האיכות, ידעתי על מה אני הולך שקניתי פלזמה, חצי שנה חיפשתי, עברתי בחנויות, והציקה לי מעוד התמונה בled, ולא הציגו הרבה דגמי פלסמה בתצוגה, אבל הייתה לי הרגשה שזה מה שאני צריך. תודה
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #2 

תחפש באתר זאפ במקום בחנויות.

amirleibovitz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

היי
יש לי למכירה פלזמה של פנסוניק
42

פלאזמה מעולה באיכויות מסך נדירותדגם th 42 phd panasonicמגיע עם מתכן תליה על הקיר ושני רמקולים לצידי המסךרזולוציה 768/1366מהסדרות המוצלחות של החברה
אמיר
0522903455

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #4 

למי שתהה, מה נרכש בסוף, LG 50PN4500 ב3200, מרוצה מעוד, אם כי לא מרגיש הבדל ניכר מבחינת גודל, עברתי מ42 גם פלזמה. אבל כן יש שיפור באיכות sd, לא שבמסך הקודם, היה רע, אבל triple xd מול double xd עושה הבדל.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”