שרות של חברת סמליין - יבואנית סמסונג

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
RBRB פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

במקרה שלי מדובר במוצר שפחות קשור לפורום - מצלמה דיגיטלית. החלטתי לפרסם פה כי ראיתי שהיבואן עלה פה לכותרות מס' פעמים.

רציתי לרכוש "מצלמה חכמה", מצלמה שיש לה חיבור לWIFI, זאת על מנת להעביר את התמונות למייל \ טלפון באופן מיידי בלי לחבר אותה למחשב.
מצאתי כי באתר וואלה שופס יש 40% הנחה על מצלמות סמסונג. מעניין. באתר מצויין שהמצלמות מחודשות, וליד זה רשום: "מצלמות שנפתחו לצורך החלפת שקע הטענה , להתאמתו בארץ, ונארזו מחדש, מצלמות חדשות בהם לא נעשה שימוש, ולא היו ברשות צרכן אחר, או הוחזרו מלקוח". ראיתי שהמחירים הם הנחה אמיתית ולא הנחה למראית העין ומהר הזמנתי לעצמי מצלמה מדגם WB250F, דגם שאני מכיר ואני יודע שהוא מוצלח.
התיאום מול סמליין לשליחת המצלמה היה פשוט ויעיל, ואכן הגיע שליח בזמן הנקוב ומסר את המצלמה.
פה התגלתה ההפתעה. קיבלתי קופסא של מצלמת WB250F, כשבתוכה יש מצלמה אחרת לגמרי, מדגם WB30F, שהוא הרבה יותר נחות. שיטת מצליח? לא יודע. תחליטו אתם.
אני כבר התחלתי לחשוש שהם יטענו שהם שלחו לי את המצלמה הנכונה ושאני מנסה לעשות עליהם סיבוב.

פה זה גם המקום לציין כי תמיד כשאני מבצע הזמנות אינטרנטיות אני עושה צילום מסך לכלל פרטי המוצר בכדי שהכל יהיה מתועד.

ביצעתי מס' שיחות לשירות השלקוחות של סמליין, כשבמקביל שלחתי גם מייל לשירות הלקוחות של וואלה שופס. כמובן שכל שיחות הטלפון מוקלטות.
נעזוב את זה שהשיחה הראשונה שלי אליהם כלל לא תועדה על ידם ובפעם השנייה שהתקשרתי לא כל כך ידעו על מה אני מדבר, אך מהשיחה השנייה ענתה לי נציגה בשם סיגל שעשתה רושם שהיא שם בשביל לעזור.
סיגל הבטיחה לי שהיא בודקת עם האחראית וחוזרת אלי, וכשחזרתי אליה אחרי שעתיים היא אמרה שזה בטיפול אבל כרגע העניין הוא כזה: הם בודקים בחברה אם יש בכלל במלאי מצלמה מהדגם שהזמנתי, ואם לא אז הם מתחייבים לשלוח דגם חדש יותר. נשמע הוגן עד כאן.
אחרי כמה דקות שוב חזרה אלי סיגל ואמרה לי שהמצלמה (שהוזמנה בצבע שחור) שהזמנתי היא מעודפים \ תצוגה (איפה זה צויין עד עכשיו?!), והם שולחים לי את הדגם הנכון, חדש באריזה, לא מחודש \ לא מתצוגה \ לא מעודפים, אך בצבע לבן.
הסכמתי להצעה ואכן אחרי יומיים הגיע שליח וביצע החלפה בין המצלמות.

נכון לעכשיו גם שמתי לב שהמצלמה שהזמנתי לא זמינה יותר למכירה באתר וואלה שופס.

בשורה התחתונה קיבלתי את מה שמגיע לי, ומהרגע שסיגל ענתה לי לטלפון נראה שאכן נעשה שם מאמץ לעזור, אך איך טעות כזו מתרחשת בכלל?

עד עכשיו אני לא יודע אם זו טעות בתום לב או שיטת מצליח.

וטיפ: תמיד תפתחו אריזות בנוכחות השליח \ המוכר.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #2 

@RBRB
·

בשורה התחתונה נראה שקיבלת מענה ושירות סביר.

לגבי מוצרי עודפים\תצוגות\מוחדש מלכתחילה אלה מוצרים נחותים ולא בכדי הם נמכרים בהנחה משמעותית.

כל נסיון להציגם כמציאה או כמוצר שלא היה בשימוש הוא רמאות לשמה.

למזלך יצאת בזול הפעם.
במקרה כי גרוע יכולת לבקש ביטול עסקה והחזרת המצלמה.
גם למיטב ידיעתי ונסיוני, אתר וואלה שופס הוא אתר רציני שיודע לתת מענה ושירות ללקוחות שלו.

לגבי הטיפ של פתיחת החבילה ליד השליח, זה טיפ לא ישים ולא ממש מועיל.
השליח ברוב המקרים אינו קשור לספק ומהווה גורם משלח בלבד.
למרות שקראתי מספר תלונות על סמליין(בעיקר במסכי טלוויזיה), אני חושב שבמקרה הזה לא הייתי מקצין ואומר שיש פה "שיטת מצליח".
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

RBRB פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

שרגא, מהרגע שפניתי אליהם אכן ניתן לי מענה סביר, (פרט לשיחת הטלפון הראשונה שכלל לא תועדה ע"י הנציגה).
מה שלא ברור לי זה איך מגיעה מצלמה מסוג מסויים לקופסא של דגם אחר לחלוטין, ודווקא המצלמה הנחותה שנשלחה אלי הייתה בצבע שכן הזמנתי.
כפי שאמרתי, לא בטוח שזו שיטת מצליח אבל אני גם לא שולל.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #4 

לי זה דווקא ברור איך הגיע, רצו לחסל מלאי של תצוגות וכנראה לא ממש שמו דגש איזו מצלמה מתאימה לאיזו אריזה.

שוב, מוחדש\תצוגה\עודפים זו קניה עם כוכבית ויש להתייחס אליה ככזאת.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”