כיול רסיבר
שלום לכולם
רכשתי רסיבר דנון avrx1200 ובתצוגה שלו לא מופיע מספר הרמקולים בעט ניגון סרט אולי מישהוא יודע למה
שאלה שניה בעט כיול הרסיבר יש שמונה נקודות שנות שבהם צריך להניך את המיקרופון למה ומה זה נותן
תודה רבה לכולם
רכשתי רסיבר דנון avrx1200 ובתצוגה שלו לא מופיע מספר הרמקולים בעט ניגון סרט אולי מישהוא יודע למה
שאלה שניה בעט כיול הרסיבר יש שמונה נקודות שנות שבהם צריך להניך את המיקרופון למה ומה זה נותן
תודה רבה לכולם
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
8 נקודות מדידה מאפשרות למערכת הכיול ללמוד ולנתח טוב יותר את הבעיות האקוסטיות בחדר ולבצע תיקונים כנדרש.
לגבי התצוגה אין לי מושג אולי ככה צריך להיות.
לגבי התצוגה אין לי מושג אולי ככה צריך להיות.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אני בעלים של רסיבר דנון avr1200w ואני אומר לך שאין תצוגה של רמקולים במסך של הרסיבר
אם אתה מעונין לראות כמה רמקולים פעלים אז אתה צריך ללחוץ על כפתור info בשלט של הרסיבר ובמסך הטלויזיה בצד אחד (לא זוכר איזה וכרגע הרסיבר בתיקון)אתה תראה כמה רמקולים מחוברים לרסיבר ובצד השני תראה את מספר הרמקולים הפעלים
אם משהו שיש לו רסיבר כזה ויודע איך להציג במסך הרסיבר את מספר הרמקולים אשמח מאוד אם יפרסם זאת באתר
בברכה
אם אתה מעונין לראות כמה רמקולים פעלים אז אתה צריך ללחוץ על כפתור info בשלט של הרסיבר ובמסך הטלויזיה בצד אחד (לא זוכר איזה וכרגע הרסיבר בתיקון)אתה תראה כמה רמקולים מחוברים לרסיבר ובצד השני תראה את מספר הרמקולים הפעלים
אם משהו שיש לו רסיבר כזה ויודע איך להציג במסך הרסיבר את מספר הרמקולים אשמח מאוד אם יפרסם זאת באתר
בברכה