אתר סרטים ואתר כתובית למען משתמשי קודי ואחרים.

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
geverem פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים יקרים,

בימים אלה אתר סרטים ואתר כתובית ישחררו "חשבון סטרימר" מיוחד למשתמשי קודי ואחרים.

אותו משתמש מיוחד יאפשר חיפוש מהיר יותר במאגר הנתונים של האתר סרטים, ובנוסף הורדת כתוביות ללא הגבלה מהאתר כתובית.

"חשבון סטרימר" יהיה בתשלום כמובן, מה שאומר שתצטרכו לשלם על כל חשבון מהיום.

מהיום אתר סרטים ואתר כתובית חוסמים את כל המשתמשים אשר מנסים להתחבר אל מאגר הנתונים של האתרים דרך תוכנות כמו קודי ודומות לה, אך כמו שאתם כבר מבינים, אנו עובדים על פתרון לטווח הרחוק.

אשמח לשמוע רעיונות ומה אתם חושבים על היוזמה.

בתודה, הנהלת האתרים סרטים וכתובית.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
נתן תודות: 573 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #2 

על היוזמה? בהצלחה עם עשיית הכסף.... "שמח" שגיליתם את הפוטנציאל כמו ישראלים רבים אחרים של עשיית כסף מתוכנת החינם KODI.
שרתים שלכם זכותכם.. מצדי שהאתר שלכם יסגר.. אני מוריד פוסטרים באנגלית לא ממש זקוק לשירות בתשלום שלכם.

CaTz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838
נתן תודות: 89 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

שליחה #3 

אוי, נו באמת, ניצול ציני של קוד פתוח!
יש לכם זכויות על הכתוביוץ שאתם מוכרים?
יש לכם זכויות על התוכן באתר סרטים?
אם התשובה היא לא, תעשו טובה ותפסיקו לבקש כסף על דברים
שאתם לא יוצרים, או בעלי זכויות עליהם.
אתם הולכים להפריש סכומים למתרגמים עצמם? או שנראה פה את מקרה טורק 2?

בהצלחה עם זה.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

CaTz לא יכלת לסכם טוב יותר את הדברים!
שוב יש פה זיהוי פוטנציאל של עשיית כסף קל... שיהיה להם בהצלחה את הכסף שלי הם לא יראו במיזם הזה.. אבל תמיד יש פראיירים בחוץ שיסכימו לשלם.
מחר הם מסוגלים לדרוש גם כסף על הורדת תרגום אבל אז יקרעו להם את הצורה בתביעה והאתר יסגר... אז בקודי מותר למה לא?

avigdork
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 227 פעמים

שליחה #5 

תפתחו אפליקציה משלכם ותגבו עליה כסף במקום לתפוס טרמפ.
אולי סוף סוף אנשים יתחילו ללמוד אנגלית..

CaTz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

@benny123
·
למכור יוזר לאתר הורדת כתוביות, זה כמו למכור כתוביות...
העניין שזה לא יהיה ציבורי, וככה הם יוכלו להסתיר את זה.
לא משנה מה, כל עוד האתר יהיה נגיש לאנשים, קודי יתחבר אליו בחינם.
ראו ערך טורק.

תוכן שהיוזרים שלכם ממלא, אין לכם זכות למכור אותו...
כמו שכל הגדולים עושים, הכל חינם, אתה רוצה גישה ל api מהיר תשלם, אתה רוצה אקסטרה פיצ'ר ים, תשלם. עם זה אין לי בעיה.

למרות שאת כל התוכן שלהם הם חושפים עם api בחינם.

רוצים להוריד את העוצס על השרתים שלכם שמגיע מכיוון קודי,
תחשפו api שמחזיר רק מה שצריך, רק כך תמנעו בקשות כבדות ומיותרוץ לשרת שלכם.
נערך לאחרונה על ידי CaTz ב 25/01/2016 9:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

שוב זה הפנים של הישראלי המצוי לקחת דבר חינם ולעשות ממנו כסף... פעם היו ימים טובים יותר... תראה את הרמה ב-US/UK שמה רק נותנים ויש קהילות שלמות שמספקות תמיכה ושירות ללא כסף רק בהתנדבות.
פה כל ישראלי שלישי מגלה את הערך הכספי הגלום בקודי ולוקח את זה לפינה שלו (לא אנקוב בשמות ולא חסרים דוגמאות).
במקום לסייע זה רק מקלקל ומוציא את החשק בכלל להשתמש בקודי כשהישראלי הפשוט משתלט על התוכנה וכופה עלינו כספים ואגרות כדי להנות מדברים חינמיים.

בכל אופן אני את החשבון שלי באתר סרטים סוגר, מעיף את האתר ממועדפים ועובר לחלופות, הלוואי שהמשתמשים יעשו כמוני ויבחרו ברגליים מאשר בכניעה.

CaTz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

@benny123
·
כן, זה נושא לחלוטין אחר, כל נושא הרפו הפרטי, שאנשים מנסים להעביר אליו... בזוי מבחינתי. המפתחים אשמים בזה.
אם פיתחת משהו והוא לא בגיטהב או מקום אחר נגיש, והוא אינו זמין ברפו הרשמי זה כאילו לא פיתחת.
אני בחיים לא אתקין רפו פרטי, או סרבסים למינהם, ראיתי איך הם משתמשים בכוח בשביל לקדם אג'נדה פרטית, לא מקובל!

geverem פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

כמה עובדות...

שליחה #9 

benny123 כתב:שוב זה הפנים של הישראלי המצוי לקחת דבר חינם ולעשות ממנו כסף... פעם היו ימים טובים יותר... תראה את הרמה ב-US/UK שמה רק נותנים ויש קהילות שלמות שמספקות תמיכה ושירות ללא כסף רק בהתנדבות.
פה כל ישראלי שלישי מגלה את הערך הכספי הגלום בקודי ולוקח את זה לפינה שלו (לא אנקוב בשמות ולא חסרים דוגמאות).
במקום לסייע זה רק מקלקל ומוציא את החשק בכלל להשתמש בקודי כשהישראלי הפשוט משתלט על התוכנה וכופה עלינו כספים ואגרות כדי להנות מדברים חינמיים.

בכל אופן אני את החשבון שלי באתר סרטים סוגר, מעיף את האתר ממועדפים ועובר לחלופות, הלוואי שהמשתמשים יעשו כמוני ויבחרו ברגליים מאשר בכניעה.
...
קודם כל, השרתים עולים לנו כסף, זה יוצא מהכיס האישי שלנו, ואנחנו לא מקבלים שום תמורה.

בוא נראה אותך אדון benny היקר משלם אלפים ולא מקבל גרגיר חזרה, זה פשוט לא הגיוני להמשיך במתכונת של היום.

ולכן, אנחנו נעשה משתמש בסכום סימלי, כזה שלא יפריע לאף כיס ויאפשר את השיתוף בצורה תקינה בזה שנוכל להוסיף שרתים.

ודבר נוסף benny, תן לי את המשתמש שלך באתר סרטים ואני אדאג שתהיה חסום.

אף אחד כאן לא משלם את ההוצאות של האתרים הללו, אז אתם לא יכולים לדבר ככה, אחרי שנים שנתנו לכם ושילמנו מכספנו מבלי לעצור את כל הסטרימרים וכל התוכנות האחרות למיניהם גם בעבר הרחוק.

חייבים לעשות שינוי כי בעלי האתרים לא יכולים לתחזק יותר את האתרים במתכונת הנוכחית. תבינו.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #10 

לא פחות מביזיון.

חייבים להשקיע ב- www.themoviedb.org בקטע של המגוון של הסרטים, כי חוץ מהמגוון, האתר הזה עולה על כל אתר אחר, והסקרפר שלו פשוט מטוס.
אם תתגבש קהילה שמעדכנת את האתר הזה, הצורך באתר sratim ייעלם, וזה יהיה מצב של win win.
גם נרוויח סקרפר מהיר ואיכותי יותר ברמה עולמית, וגם לא נצטרך את הטובות של רודפי הבצע.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

geverem להבין מה? שאתם לוקחים כסף על משהו חינמי? פוסטרים? זה מה ששובר אותכם?!
מצטער לא קונה את זה, פעם האתר שלכם היה ברמה גבוהה עוד מימי viper (יותם אם אני זוכר נכון), פעם היה כיף להכנס.
היום למה שהוא הפך, הפורומים לא פעילים, כתוביות מגיעות באיחור לעומת שאר האתרים בסצנה... ועכשיו הגזרה הזאת?
אפשר לבקש תרומה, פה אתם קובעים עובדה ומי שלא טוב לו ושמח שילך לחפש במילים עדינות - אתם מקלקלים לכל הקהילה הישראלית וכמו שחברי אמר פה לפניי אין לכם זכות לבוא ולדרוש כסף על משהו חינם כמו הורדת תרגום בקודי שהתרגום הוא שייך בכלל למתרגם ולא לכם כי אתם מאכסנים אותו באתרכם.

CaTz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: כמה עובדות...

שליחה #12 

@geverem
·
אל תתאממו, מכיר את העולם הזה מקרוב מאוד,
בשנים שעשיתם כספים מפרסומות בכמויות לא בכיתם.
ברור ששרתים עולים כסף, ומקובל לבקש תמורה על השירות, אבל לא על חשבון תוכן שלכם אין זכויות עליו.
רוצים תשלום, תספקו אקסטרות, תספקו גישות מהירות לתוכן תמורת התשלום הסימלי, תספקו תוסף כתוביות רשמי לקודי, תספקו לגולשים שלכם ערך מוסף מעל התוכן.

רוצים דוגמא לאתרים בחול שעושים את זה נפלא?
Trakt. Tv
יש לו פי מליון כניסות משלכם, הכל חשוף בapi בחינם והאסטרות עולוץ כסף.
וכן, הם פיתחו תוספים לקודי וכמעט לכל תוכנת מדיה ידועה אחרת, והתוספים ברמה גבוהה, אז כן, להם אני מוכן לשלם את ה 10 יורו בחודש תמורת השירות, כי השירות לא על התוכן הציבורי שהם שואבים ממקום אחר אלא על התוספות המדהימות שהם מביאים מסביב.

תלמדו לעשות כסף בדרך הנכונה.
בהצלחה

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3548
נתן תודות: 1110 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

Re: כמה עובדות...

שליחה #13 

@geverem
·
אתה לא חושב שזו חוצפה להירשם לפורום ולהתחיל לתקוף את משתמשיו?

אף אחד לא ביקש את התגובה שלכם אלא אתה נרשמת כדי לשאול מה אנחנו חושבים. זה לא נראה שאתה פתוח לשמוע דעות שליליות על המהלך שלכם.

אם זאת הגישה שלך אתה מוזמן לחזור לאתר שלך ולעשות מה שאתה חושב.
אנחנו, המשתמשים עושים לך טובה ענקית שאנחנו נכנסים לאתר שלך ולא הפוך.

חצוף.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

vivi אתה טועה, המלך בא לתת פה את מרותו ולנו הנתינים הכנועים אסור לדבר אלא רק להתכופף ולבקש שיתן בנו עוד. :lol:
למי שיעז לומר מילה רעה נגד המלך וממלכתו יחסם לאלתר ולא יהנה בתשלום מחשבון הסטרימר האגדי.

geverem פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אנחנו לא דורשים כסף על הורדת כתוביות חברי היקר.

שליחה #15 

benny123 כתב:geverem להבין מה? שאתם לוקחים כסף על משהו חינמי? פוסטרים? זה מה ששובר אותכם?!
מצטער לא קונה את זה, פעם האתר שלכם היה ברמה גבוהה עוד מימי viper (יותם אם אני זוכר נכון), פעם היה כיף להכנס.
היום למה שהוא הפך, הפורומים לא פעילים, כתוביות מגיעות באיחור לעומת שאר האתרים בסצנה... ועכשיו הגזרה הזאת?
אפשר לבקש תרומה, פה אתם קובעים עובדה ומי שלא טוב לו ושמח שילך לחפש במילים עדינות - אתם מקלקלים לכל הקהילה הישראלית וכמו שחברי אמר פה לפניי אין לכם זכות לבוא ולדרוש כסף על משהו חינם כמו הורדת תרגום בקודי שהתרגום הוא שייך בכלל למתרגם ולא לכם כי אתם מאכסנים אותו באתרכם.
...
אנו רוצים לשדרג את האתר ולהוסיף בו אפשרויות חדשות, אבל בשנים האחרונות זה פשוט לא ניתן בגלל הלחץ המטורף שכל אחד ואחד שיש לו קודי מפעיל על האתר.

החלטנו לשים לזה סוף כי זה פשוט וקל פוגע לנו בכיס.

תענה על שאלה פשוטה ואל תתחמק... אתה היית משלם מכיסך מאות אלפים בשביל שיגידו שהיית נחמד?!

אתה לא מדבר בהיגיון כלל וכלל. האתר הוא נכס פרטי קודם כל, הנתונים בו הועלו ע"י הגולשים, אך למרות זאת, ובסוף היום, יוצא שבעלי האתרים שילמו מאות אלפי שקלים במשך השנים שהאתרים קיימים, ומה בדיוק יוצא להם מזה?

אתה וכל אלה שמגיבים בצורה חוצפנית שכזו כאן, הם הישראלים החצופים... אלה שחושבים שמגיע להם הכל, אלה שהולכים למלון בטורקיה וגונבים את המגבת במזוודה כי זה פשוט היה מולך בחדר במלון לא?, תבין... אותה מגבת... עולה למלון כסף... התעבורה של השרת... ועצם קיומו של האתר עולה לבעלי האתרים מאות אלפי שקלים, אתה חכם גדול כי אתה לא זה שצריך לשלם אלפים בחודש.

ומי שרוצה ללכת לאתרים אחרים מוזמן.

RafalovitchTom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 588
שם מלא: Rafalovitch Tom
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #16 

וויתרתי על הסקרייפר של סרטים מזמן.... איטי להחריד, יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות.
רוצים המלצה ? תעשו חשבון שנותן אקסטרה (כמו שהמליצו פה) פאנארט מונפש, סקרייפר להופעות, RSS שאפשר לייצר ממנו ספריה לפולסר (עם סרטים שיש להם תרגום אצלכם באתר...)
יש הרבה אפשרויות - רק להפעיל את הראש

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953
נתן תודות: 234 פעמים
קיבל תודות: 1442 פעמים

שליחה #17 

שמע ידידי הטוב,
חצית כל גבול,
אנחנו ישראלים מכוערים? אני אראה לך מה זה ישראלי מכוער.

אני אישית אשקיע כל טיפה מהכוח והמוניטין שצברתי כאן ובפייסבוק במהלך השנים בתחום קהילת הקודי -

כדי לוודא שאף אחד לא רוכש את החשבון בתשלום המדובר.

רוצים לעשות כסף מהאתר שלכם? תחשבו על פיתרון אחר - בהצלחה.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

הוא באמת השווה אותנו לישראלי המכוער? תומר בהצלחה כולנו מאחורייך (Y)

geverem פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

tomer953 כתב:שמע ידידי הטוב,
חצית כל גבול,
אנחנו ישראלים מכוערים? אני אראה לך מה זה ישראלי מכוער.

אני אישית אשקיע כל טיפה מהכוח והמוניטין שצברתי כאן ובפייסבוק במהלך השנים בתחום קהילת הקודי -

כדי לוודא שאף אחד לא רוכש את החשבון בתשלום המדובר.

רוצים לעשות כסף מהאתר שלכם? תחשבו על פיתרון אחר - בהצלחה.
...
אני מאחל לך בהצלחה.

CaTz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: אנחנו לא דורשים כסף על הורדת כתוביות חברי היקר.

שליחה #20 

@geverem
·
להתייחס רק למה שנוח לך, ההצעות שלי לרגע לא נכנסו לראש.

אוקיי.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”