Mako TV Web לא מפסיק להתעדכן
היי,
מותקן אצלי Mako TV Web על OpenELEC והוא כל הזמן מתעדכן, אני לא רואה שיש באמת עדכונים אמיתיים ב-repo
מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר להפסיק את זה?
מותקן אצלי Mako TV Web על OpenELEC והוא כל הזמן מתעדכן, אני לא רואה שיש באמת עדכונים אמיתיים ב-repo
מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר להפסיק את זה?
נערך לאחרונה על ידי nirfun ב 24/01/2016 23:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
@avigdork
עשיתי את זה ועכשיו אני לא מצליח להתקין מחדש את ההרחבה, הוא מוריד את ההרחבה, אומר שהותקנה בהצלחה אבל אז שאני נכנס שוב, כתוב שהרחבה לא מותקנת וחוזר...
עריכה:
אם זה משנה משהו התכוונתי ל-Mako TV WEB, אערוך את הכותרת
עשיתי את זה ועכשיו אני לא מצליח להתקין מחדש את ההרחבה, הוא מוריד את ההרחבה, אומר שהותקנה בהצלחה אבל אז שאני נכנס שוב, כתוב שהרחבה לא מותקנת וחוזר...
עריכה:
אם זה משנה משהו התכוונתי ל-Mako TV WEB, אערוך את הכותרת
אצלי הריסברי פיי עם אופנאלק ההרחבה mako tv (web) הוא לא מצליח להתקין אותה...
כל פעם שאני מתקין אותה הוא רושם ההרחבה מופעלת וזהו ,לא מופיע כלום ושוב ניתן להתקין אותה ושוב הוא רושם ההרחבה מופעלת.
איך פותרים את הבעיה בריסברי?
כל פעם שאני מתקין אותה הוא רושם ההרחבה מופעלת וזהו ,לא מופיע כלום ושוב ניתן להתקין אותה ושוב הוא רושם ההרחבה מופעלת.
איך פותרים את הבעיה בריסברי?
עובד! תודהavigdork כתב:אתם יכולים להיכנס לתיקיה addons ואז לתיקיה packages, תמצאו שם קבצי זיפ של הרחבות שהתקנתם בעבר. מיחקו משם את ההרחבות הבעייתיות, הפעילו מחדש את קודי ונסו להתקין שוב....
נערך לאחרונה על ידי nirfun ב 25/01/2016 17:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
·רב תודות(Y) עובד!avigdork כתב:אתם יכולים להיכנס לתיקיה addons ואז לתיקיה packages, תמצאו שם קבצי זיפ של הרחבות שהתקנתם בעבר. מיחקו משם את ההרחבות הבעייתיות, הפעילו מחדש את קודי ונסו להתקין שוב....
אביגדור אני מצטער על בלבול המוח מסתבר שאני עדיין בגרסה 1.1.2 מכוון שהקודי אינו מעדכן לי את מאקו
בשאר המחשבים העדכון בוצע ובריסבריי אין עדכון
זה משהו בהגדרות או שאני צריך התקנה חדשה ? (הצריבה הנוכחית היתה מתוך אימג׳ שכבר היה בגיבוי ולא חדש)
בשאר המחשבים העדכון בוצע ובריסבריי אין עדכון
זה משהו בהגדרות או שאני צריך התקנה חדשה ? (הצריבה הנוכחית היתה מתוך אימג׳ שכבר היה בגיבוי ולא חדש)
נסה לשמור את הקובץ של גירסה 1.1.3 במחשב ברשת שלך בתיקיה משותפת, לאחר מכן נסה להתקין ברספברי מתוך קובץ הזיפ ששמרת.
https://github.com/cubicle-vdo/xbmc-isr ... -1.1.3.zip
https://github.com/cubicle-vdo/xbmc-isr ... -1.1.3.zip