טלויזיה סמארט לא שומעים סאונד דרך המגבר
אם הבנתי נכון הוא התכוון לכך שבממיר היס\הוט שלו הוא שומע דרך המגבר וכאשר הוא משתמש בשירותי הסמארט של הטלווזיה הוא שומע מהטלווזיה עצמה ולא דרך המגבר.
אני לא בטוח ב-100 אחוז אבל יש מצב שאם תחבר בין המגבר לטלווזיה כבל hdmi נוסף אך הפעם ככניסה בנוסף לחיבור hdmi שמשמש כיציאה זה ייפתר.
אני לא בטוח ב-100 אחוז אבל יש מצב שאם תחבר בין המגבר לטלווזיה כבל hdmi נוסף אך הפעם ככניסה בנוסף לחיבור hdmi שמשמש כיציאה זה ייפתר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בטלויזיה ובמגבר צריך להיות HDMI שמסומן ב-ARC תחבר את המגבר לטלויזיה דרך הכניסה הזו (בשני הצדדים).
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@gilbrooks
·אתה חייב להתחיל לדבר ברור. אתה מדבר יותר מדי באוויר. אתה רוצה לקבל תשובות רציניות או לנהל דיון פילוסופי.
תתחיל לפרט. לא כותבים ״שידורי טלוויזיה״ יש הרבה דרכים להבין את זה. תכתוב מה המקורות, מה החיבורים, מה הציוד ברמת דגם. אולי ככה נגיע למשהו יותר ממוקד
·אתה חייב להתחיל לדבר ברור. אתה מדבר יותר מדי באוויר. אתה רוצה לקבל תשובות רציניות או לנהל דיון פילוסופי.
תתחיל לפרט. לא כותבים ״שידורי טלוויזיה״ יש הרבה דרכים להבין את זה. תכתוב מה המקורות, מה החיבורים, מה הציוד ברמת דגם. אולי ככה נגיע למשהו יותר ממוקד
מדובר בטלויויה 55 סמסונג ( לא זוכר את הדגם, מדובר טלויויה SMART ) ומגבר של הרמן קרדון
הTV מחובר בכבל HDMI למגבר .
במידה ורוצים לשמוע את שידורי הטלויויזה דהיינו הכבלים , אין שום בעיה וזה עובד
במידה ואני רוצה לשמוע APP של YOUTUBE עם מוזיקה , לא ניתן לשמוע דרך המגבר אלא רק דרך הטלויויזה
במידה ואני רוצה לשמוע APP של YOUTUBE עם מוזיקה , לא ניתן לשמוע דרך המגבר אלא רק דרך הטלויויזה
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
נכון.gilbrooks כתב:מדובר בטלויויה 55 סמסונג ( לא זוכר את הדגם, מדובר טלויויה SMART ) ומגבר של הרמן קרדון
במידה ואני רוצה לשמוע APP של YOUTUBE עם מוזיקה , לא ניתן לשמוע דרך המגבר אלא רק דרך הטלויויזה...
כי כרגע המגבר למעשה מקבל מהממיר שלך את האות ומעביר אותו לרמקולים.
בשביל שהמסך יעביר לך את האות, אתה יכול:
1. לחבר כבל אופטי מהמסך אל המגבר, להגדיר במגבר את הכניסה הנ"ל.
2. להשתמש ב ARC, במידה וגם המגבר תומך וגם המסך.
בלי סיבוכים - עדיף אפשרות 1.