מעוניין לקנות קופסה עד 1000 ש"ח

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
eldad87 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
שם מלא: Eldad Yamin
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
למען האמת, אני דיי מבובלבל מכל האפשרויות (למשל יש מע' הפעלה kodibuntu, openelec, osmc וכו' או מכשירים shield nvidia, minix וכו').
התקנתי היום KODI והתפלאתי עד כמה הוא נהדר, נכון יש נפילות וקרטועים פה ושם - אבל מה אפשר לצפות משירות חינמי.
אני מחפש קופסה (סטרימר, מיני פי.סי וכו') עד 1000 ש"ח שתוכל להריץ KODI (רצוי מותקן מראש) או משהו דומה עם תמיכה בעברית לצורך צפיה בסדרות, סדרות ילדים וסרטים.

למען האמת אני מחפש 4 מכשירים לחדרים שונים, ככה שעל הדרך אשמח לדעת האם יש רוח-פס (אינטרנט) מינימאלי שאני אצטרך להזמין ועל איזה חברות תמליצו.

תודה לעוזרים!

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20182
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

לרוב הסטרימרים הזולים יחסית יש מערכת הפעלה אנדרויד, עם אפשרות להריץ קודי. (מתקינים אותה כאפליקציה רגילה)
לחלק מהם יש גרסא מותאמת של OpenELEC, שזו בעצם לינוקס בסיסית שיודעת להריץ אך ורק קודי, אין לה ממשק נוסף ואין שם הרבה במה להסתבך.

kodibuntu זאת גרסה של לינוקס בשם ubuntu המותאמת גם כן להרצה של קודי, אך היא מערכת הפעלה מלאה שמאפשרת להתקין עליה תוכנות נוספות מעבר לקודי בלבד.
OSMC אני לא מכיר.
עוד אופציה היא כמובן וינדוס על קופסה שהיא בעצם מחשב קטן.

אישית, אני רכשתי קופסה בשם M8S+ ב $55, מתכוון להתקין עליה OpenELEC וזהו. לא צריך יותר מזה.

לגבי רוחב הפס שתצטרך, אם הכוונה שלך היתה להרצה של הטלויזיה החינמית ע"י התוסף Israelive, אז הייתי אומר ש40 מגה אמור להיות דיי והותר עבור שימוש כזה.

eliran8s
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #3 

מצטרף להמלצה של THE COOLEST וגם ממליץ על הדגם הזה. הוא נותן תמורה טובה לכסף.

כאן תוכל למצוא עוד פרטים עליו :

M8S+

מדריך קניה לסטרימרים, טאבלטים ומיני PC
www.MyminiPC.co.il

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”