חיבור HDMI לא עובד - אסוס עם ווינדוס 10
קניתי לפטופ חדש של Asus דגם EeeBook X205TA עם Windows 10
מנהל ההתקן של התצוגה הוא Intel HD Graphics ומשום מה לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לייצא תמונה דרך חיבור ה-HDMI.
הייתה לי בעיה כזו עם מחשב Asus אחר אבל גם שם לא הצלחתי לפתור את זה ועכשיו אני באמת צריך את החיבור HDMI
בדקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך - הוא הכי מעודכן שיש (אוגוסט 2015) ואני לא מוצא עוד פתרון לבעיה, חיפוש ב-Googe הראה לי שאני לא היחידי שסובל מהבעיה אבל לא מצאתי איזה פתרון חד משמעי.
יש למישהו פתרון?
מנהל ההתקן של התצוגה הוא Intel HD Graphics ומשום מה לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לייצא תמונה דרך חיבור ה-HDMI.
הייתה לי בעיה כזו עם מחשב Asus אחר אבל גם שם לא הצלחתי לפתור את זה ועכשיו אני באמת צריך את החיבור HDMI
בדקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך - הוא הכי מעודכן שיש (אוגוסט 2015) ואני לא מוצא עוד פתרון לבעיה, חיפוש ב-Googe הראה לי שאני לא היחידי שסובל מהבעיה אבל לא מצאתי איזה פתרון חד משמעי.
יש למישהו פתרון?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
MatanG
תקרא את ההודעה שלך, אחרי זה תבוא בטענות למי שמנסה להכניס לך הגיונית לראש.
א.יש לך דרייבר אחרון.
ב.הראה לי שאני לא היחידי שסובל מהבעיה אבל לא מצאתי איזה פתרון חד משמעי.
בשביל זה יש חברה שנותנת שירות למוצר שלה, וצריכה לתת לך פיתרון.
תקרא את ההודעה שלך, אחרי זה תבוא בטענות למי שמנסה להכניס לך הגיונית לראש.
א.יש לך דרייבר אחרון.
ב.הראה לי שאני לא היחידי שסובל מהבעיה אבל לא מצאתי איזה פתרון חד משמעי.
בשביל זה יש חברה שנותנת שירות למוצר שלה, וצריכה לתת לך פיתרון.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
@mp3lll
@gro111
כי מה? חשבתם שלא כתבתי להם פנייה לשירות? למרבה הצער ביום שבת ב-18:30 הם לא עובדם שם.
חשבתי אולי למישהו כאן יהיה פתרון לבעיה - ברור לכם שפנייה לתמיכה היא לא הפתרון שרציתי.
ולעניין - נשמע מהתשובה שלכם שזו בעיה ללא פתרון (או שאולי אני לא מבין את הסאב-טקסט בהודעות שלכם).
בכל אופן - נראה מה יגידו בתמיכה.
@gro111
כי מה? חשבתם שלא כתבתי להם פנייה לשירות? למרבה הצער ביום שבת ב-18:30 הם לא עובדם שם.
חשבתי אולי למישהו כאן יהיה פתרון לבעיה - ברור לכם שפנייה לתמיכה היא לא הפתרון שרציתי.
ולעניין - נשמע מהתשובה שלכם שזו בעיה ללא פתרון (או שאולי אני לא מבין את הסאב-טקסט בהודעות שלכם).
בכל אופן - נראה מה יגידו בתמיכה.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
1. לא כתבת שפנית לשירות, אמורים לנחש שפנית?MatanG כתב:כי מה? חשבתם שלא כתבתי להם פנייה לשירות? למרבה הצער ביום שבת ב-18:30 הם לא עובדם שם.
בכל אופן - נראה מה יגידו בתמיכה....
2. איפה ראית בתשובות כאן שזו בעיה ללא פתרון?
ואם יגידו לך בתמיכה שאין פתרון, תדרוש להחזיר את המחשב ולקבל את הכסף בחזרה.