מחפש מייבש כביסה עם מעבה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
מייבשי הכביסה עם קונדנסור של בוש הם סוסי עבודה.
יש לי ועוד כמה אצל בני משפחה עובדים בנאמנות שנים ארוכות.
יש לי ועוד כמה אצל בני משפחה עובדים בנאמנות שנים ארוכות.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
הדגמים מתעדכנים כל הזמן.
בדרך כלל ההבדלים הם צג דיגיטלי/עיצוב וכד'.
המנוע והמכאני דומה עד זהה.
תקנה לפי התקציב.
בדרך כלל ההבדלים הם צג דיגיטלי/עיצוב וכד'.
המנוע והמכאני דומה עד זהה.
תקנה לפי התקציב.
אני הייתי מאד מאוכזב מקונדנסר של AEG. החזרתי וקניתי מייבש מהסוג הישן.
בתיאוריה זה נשמע נהדר, המיים יוצאים למיכל (או לביוב) ולא צריך צינור החוצה. שוכחים להגיד לך שהצינור כשהוא מוציא אדים החוצה זה לא רק מיים אלא אלא גם אויר חם. ברגע שאין לך את הצינור אז המיים יוצאים למיכל אבל האויר החם נפלט לתוך החדר ויוצר סאונה.
בתיאוריה זה נשמע נהדר, המיים יוצאים למיכל (או לביוב) ולא צריך צינור החוצה. שוכחים להגיד לך שהצינור כשהוא מוציא אדים החוצה זה לא רק מיים אלא אלא גם אויר חם. ברגע שאין לך את הצינור אז המיים יוצאים למיכל אבל האויר החם נפלט לתוך החדר ויוצר סאונה.
משהו שאפשר לפתור עם חלון פתוח , לא?offerbk1 כתב:אני הייתי מאד מאוכזב מקונדנסר של AEG. החזרתי וקניתי מייבש מהסוג הישן.
בתיאוריה זה נשמע נהדר, המיים יוצאים למיכל (או לביוב) ולא צריך צינור החוצה. שוכחים להגיד לך שהצינור כשהוא מוציא אדים החוצה זה לא רק מיים אלא אלא גם אויר חם. ברגע שאין לך את הצינור אז המיים יוצאים למיכל אבל האויר החם נפלט לתוך החדר ויוצר סאונה....
@rotman24
·
קודם כל אם אתה יכול להשאיר חלון פתוח אז קנה כבר עם צינור ויעלה לך אלף שקל פחות. חוץ מזה שזה לא אותו דבר. אם יש לך צינור אז מראש החום והלחות יוצאים החוצה ויש לך קצת חום בחדר. אם יש לך קונדנסר עם חלון פתוח אז יש לך פליטת חום רצינית לתוך החדר שכל הזמן יוצא החום החוצה ומכיוון שהמכונה יוצרת חום כל הזמן אז בזמן שהיא עובדת מאד חם בחדר. תחשוב שאתה עומד מול מזגן בתוך חדר עם חלון פתוח. מרגישים חום רק שאם תסגור את המזגן הוא מייד ייעלם.
·
קודם כל אם אתה יכול להשאיר חלון פתוח אז קנה כבר עם צינור ויעלה לך אלף שקל פחות. חוץ מזה שזה לא אותו דבר. אם יש לך צינור אז מראש החום והלחות יוצאים החוצה ויש לך קצת חום בחדר. אם יש לך קונדנסר עם חלון פתוח אז יש לך פליטת חום רצינית לתוך החדר שכל הזמן יוצא החום החוצה ומכיוון שהמכונה יוצרת חום כל הזמן אז בזמן שהיא עובדת מאד חם בחדר. תחשוב שאתה עומד מול מזגן בתוך חדר עם חלון פתוח. מרגישים חום רק שאם תסגור את המזגן הוא מייד ייעלם.
האמת? מעניין...offerbk1 כתב:@rotman24
·
קודם כל אם אתה יכול להשאיר חלון פתוח אז קנה כבר עם צינור ויעלה לך אלף שקל פחות. חוץ מזה שזה לא אותו דבר. אם יש לך צינור אז מראש החום והלחות יוצאים החוצה ויש לך קצת חום בחדר. אם יש לך קונדנסר עם חלון פתוח אז יש לך פליטת חום רצינית לתוך החדר שכל הזמן יוצא החום החוצה ומכיוון שהמכונה יוצרת חום כל הזמן אז בזמן שהיא עובדת מאד חם בחדר. תחשוב שאתה עומד מול מזגן בתוך חדר עם חלון פתוח. מרגישים חום רק שאם תסגור את המזגן הוא מייד ייעלם....
יש מייבשים שבהם הצינור יוצא מקדימה? אם כן זו בהחלט אופציה עבורי..
יש לנו כזה של אלקטרולוקס בן 5 בערך. הדגם בטח כבר לא רלוונטי.
עלה קצת פחות מ-2000 ש"ח. קח בחשבון שצריכת החשמל היא גבוה, אלא אם כן אתה משקיע המון כסף על מכשיר שעובד עם מדחס (כמו מזגן).
לפני שנתיים לאחר הפסקת חשמל התקלקל כרטיס ראשי. השירות רצו שאעשה ביטוח ב- 1,100 לשלוש שנים, ויתקנו חינם. פירקתי אותו, ולקחתי לחנות בדרום ת"א, ולאחר כ-200-250 ש"ח חזר מתוקן.
עלה קצת פחות מ-2000 ש"ח. קח בחשבון שצריכת החשמל היא גבוה, אלא אם כן אתה משקיע המון כסף על מכשיר שעובד עם מדחס (כמו מזגן).
לפני שנתיים לאחר הפסקת חשמל התקלקל כרטיס ראשי. השירות רצו שאעשה ביטוח ב- 1,100 לשלוש שנים, ויתקנו חינם. פירקתי אותו, ולקחתי לחנות בדרום ת"א, ולאחר כ-200-250 ש"ח חזר מתוקן.
אוי ואבוי.offerbk1 כתב:@rotman24
·
יש דגמים שמגיעים בלי הערכה ואז אתה צריך לרוקן את המיכל בעצמך. אל תיקח את זה כמובן מאליו. יש לוודא....
אני חושב שהכיוון שלי הוא סימנס או בוש
Bosch WTB86200
Siemens WT46B200
לא יודע (עדיין) מה ההבדלים בינהם