עברית לקודי על טלויזיה סוני
היי חברים
יש לי טלויזיה חדשה של סוני 65" עם אנדרואיד, הממשק של הטלויזיה בעברית אבל בתוך הקודי אני לא רואה עברית
גם כשאני בוחר עברית בשפות של הקודי אני רואה רק מרובעים במקום אותיות עבריות, מניח שה עניין של charcter set או משהו
מישהו יכול לומר איזה הגדרה צריך לשנות?
תודה
ערן
יש לי טלויזיה חדשה של סוני 65" עם אנדרואיד, הממשק של הטלויזיה בעברית אבל בתוך הקודי אני לא רואה עברית
גם כשאני בוחר עברית בשפות של הקודי אני רואה רק מרובעים במקום אותיות עבריות, מניח שה עניין של charcter set או משהו
מישהו יכול לומר איזה הגדרה צריך לשנות?
תודה
ערן
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2610 פעמים
- יצירת קשר:
או Arial
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
בדוק בהגדרות המקלדת
·eran_k כתב:תודה, הסתדר.
יש לי עוד שאלה.
אי אני כותב בעברית בממשק של הטלויזיה עצמו (לא בקודי)
אין לי אפשרות לבחור במקלדת עברית - למרות שהתפריטים כן בעברית...
אתה אמור להיות מסוגל להוסיף עברית לרשימת השפות שמאופשרות. אם כן, תוכל ללחוץ על כפתור כדו"א כדי להחליף שפה (אלא אם כן שינו את האייקון
היי ערן
לשאלתך , כרגע מקלדת וירטואלית במסך אינה פעילה עדיין אך מפני שמדובר מסך אנדרואיד TV המקלדת הוירטואלית צפויה להופיע בזמן הקרוב בעדכון גירסה למסך .
כרגע אתה יכול להשתמש בחלופות הבאות :
1. שימוש באפליקציה TV SIDEVIEW -דרך האפליקליה אתה יכול להקליד בכל שפה שתבחר
2. חיבור של מקלדת פיזית חיצונית - ברגע שתחבר מקלדת חיצונית תוכל לעבור בין שפת קלט עברית / אנגלית ללא כל קושי
לשאלתך , כרגע מקלדת וירטואלית במסך אינה פעילה עדיין אך מפני שמדובר מסך אנדרואיד TV המקלדת הוירטואלית צפויה להופיע בזמן הקרוב בעדכון גירסה למסך .
כרגע אתה יכול להשתמש בחלופות הבאות :
1. שימוש באפליקציה TV SIDEVIEW -דרך האפליקליה אתה יכול להקליד בכל שפה שתבחר
2. חיבור של מקלדת פיזית חיצונית - ברגע שתחבר מקלדת חיצונית תוכל לעבור בין שפת קלט עברית / אנגלית ללא כל קושי