שליטה בווליום בממיר יס קוואטרו
מישהו יודע מה קרה לשליטה בווליום בקוואטרו? המוקדנית אומרת שיש תמיכה רק בווליום טלוויזיה, והתצוגה על המסך הטלוויזיה היא רק למראית עיין ולא ישימה.
הייתכן?
יש לי רמקולים חיצוניים שמחוברים ישירות לממיר, וכעת אין לי שליטה על הווליום.
אין לי יציאה לאודיו מהטלוויזיה, כך שנשארתי ללא רמקלוים חיצוניים.
הייתכן?
אין לי יציאה לאודיו מהטלוויזיה, כך שנשארתי ללא רמקלוים חיצוניים.
·היי שבת שלוםelico1 כתב:מישהו יודע מה קרה לשליטה בווליום בקוואטרו? המוקדנית אומרת שיש תמיכה רק בווליום טלוויזיה, והתצוגה על המסך הטלוויזיה היא רק למראית עיין ולא ישימה.
הייתכן?
אין לי יציאה לאודיו מהטלוויזיה, כך שנשארתי ללא רמקלוים חיצוניים....
תלחץ על vol- ועל vol+ יחד עד שהנורה בשלט yes תהבב ( ממש לחיצה רציפה כמה שניות יחד על 2 המקשים )
השליטה תעבור לממיר תעשה את הפעולה שוב השליטה תעבור למכשיר חיצוני במידה והוא מותאם בעזרת קוד ותעשה זאת בפעם השלישית השליטה תחזור לtv
·ברגע שתעשה את הפעולה ותנסה להגביר בעזרת שלט YES אתה תיראה שזה יגביר את ה vol בממיר עצמו ולא מהטלויזיהelico1 כתב:הרמקולים החיצוניים הם ללא שלט, זו הבעיה!
האם אכן אין שליטה על האודיו בממיר עצמו?...
כרגע אתה מגביר את השמע מהטלויזיה יש לך את הסולם vol שיורד ועולה .. כשאתה תלחץ על vol+ ו vol- יחד והנורה תהבב אתה תוכל לישלוט על עוצמת שמע של הממיר עצמו אם לא הצלחת להבין תגיד ואנסה לצרף סרטון איך זה עובד בהצלחה ..!
אתה צודק לגבי הפעולה בבכל הממירים הישנים.
אנן שואל לגבי הקוואטרו!
הפעולה שאתה ציינת עבדה בכולם, לגבי הקוואטרו, ביס אומרים שאין שליטה על האודיו בממיר.
אפשר רק בטלוויזיה או לחבר hdmi או coax למערכת חיצונית שבה יש שליטה אלחוטית בווליום.
לי יש רמקולים וסאב שמתחברים לקואקס, אבל ללא שליטה אלחוטית בווליום.
אנן שואל לגבי הקוואטרו!
הפעולה שאתה ציינת עבדה בכולם, לגבי הקוואטרו, ביס אומרים שאין שליטה על האודיו בממיר.
אפשר רק בטלוויזיה או לחבר hdmi או coax למערכת חיצונית שבה יש שליטה אלחוטית בווליום.
לי יש רמקולים וסאב שמתחברים לקואקס, אבל ללא שליטה אלחוטית בווליום.