בעיה
אני לא בונה על המילה שלו,גם אני רציתי לרכוש דרכו והחלטתי שלא בגלל שאנשים אמרו לי שלא ניתן וזה הסיבה שהוא מעניק אפל טי טי מתנה ,חבל שהוא לא מפרסם את זה באתר שלו ומטעה את הלקוחות ,תנסה להתעקש איתו שאתה רוצה שהוא "יצרווב לך את הראוטר".
ודרך אגב בכמה רכשת את המסך ?
·tomernoy כתב:אני לא בונה על המילה שלו,גם אני רציתי לרכוש דרכו והחלטתי שלא בגלל שאנשים אמרו לי שלא ניתן וזה הסיבה שהוא מעניק אפל טי טי מתנה ,חבל שהוא לא מפרסם את זה באתר שלו ומטעה את הלקוחות ,תנסה להתעקש איתו שאתה רוצה שהוא "יצרווב לך את הראוטר".
השאלה אם איי פי מסקינג יפתור את העניין?
...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20186
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה את השירות http://tvunblock.com/
אפשר להגדיר בטלויזיה DNS בצורה ידנית אם יש לך גישה למסך ההגדרות שלה. או להגדיר אותו בראוטר בצורה ידנית (מה שישפיע על כל רשת המחשבים שלך), אבל אולי אחרי הפתיחה הראשונית יספיק להשתמש בהגדרת הDNS נקודתית בטלויזיה עצמה.
אפשר להגדיר בטלויזיה DNS בצורה ידנית אם יש לך גישה למסך ההגדרות שלה. או להגדיר אותו בראוטר בצורה ידנית (מה שישפיע על כל רשת המחשבים שלך), אבל אולי אחרי הפתיחה הראשונית יספיק להשתמש בהגדרת הDNS נקודתית בטלויזיה עצמה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
זה לא פוגע באיכות תמונה כי החיבור שלך עדיין ישיר למקור שאליו אתה מתחבר.
השירות הזה פועל בצורה דומה לIP masking, לא כמו פרוקסי.
השירות הזה פועל בצורה דומה לIP masking, לא כמו פרוקסי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא ניסיתי, אבל אם הטלויזיה תפתח, אני לא רואה סיבה שחלק מהדברים יעבוד וחלק אחר לא.
חוץ מזה, זה לא תהליך מסובך כל כך פשוט לנסות את זה.
חוץ מזה, זה לא תהליך מסובך כל כך פשוט לנסות את זה.
לא הית פזיז פשוט לא חושבים על זה ברגע שרוכשים מסך ,אני חושב שDVD CENTER צריך לומר זאת ללקוחות שלו כמו ששאר חנויות ביבוא מקביל מפרסמות שהסמארט והעברית לא יעבדו.
בסך הכל השקעת סכום לא מבוטל במסך ואני בטוח שחשוב לך לנצל את כולו.
·tomernoy כתב:לא הית פזיז פשוט לא חושבים על זה ברגע שרוכשים מסך ,אני חושב שDVD CENTER צריך לומר זאת ללקוחות שלו כמו ששאר חנויות ביבוא מקביל מפרסמות שהסמארט והעברית לא יעבדו.
למען היושרה והכנות הוא כן צצין את זה אבל אמר שהוא נותן אפל טיוי להשלים את החוסרים ובנוסף יש לו מישהו שיכול להחליף את הקופסא השחורה לארופאית,השאלה אם אפל טיוי זה תחליף זהה?...
האמת השירות היה מהיר ומצויין והוא גם היה כנה לגבי הכל מהתחלה זה החוסר הבנה והנסיון שלי שהכניסו אותי לזה אבל אני יביא קופסת חיבורים ארופאית זה יפתח הכל ועדיין יצא זול משאר החנויות לא בהרבה אבל באלפייה לפחות ובנסוף אקבל אפל טיוי חינם
אפל טי וי אכן עד 1080p
כרגע ללא סמארט טי וי יורד לך משמעותית האפשרויות הזמינות לצפות בתכנים ברמה גבוהה..
לשנות את קופסאת הוואן קונקט רלוונטי רק לחיבורים לטי וי ולא יפתור לך את הבעיה. הפואנטה של הקופסא היא שאם בעוד שנה לדוג׳ יצא חיבור חדיש יותר אז במקום שכל הטי וי לא יתמוך בחיבור החדש ויצריך החלפה, מחליפים רק את הקופסא לחדשה יותר.
הבעיה הגדולה יותר שאינך יכול לעדכן תוכנה ולכן אם תרכוש נגן HDR ללא העדכון לhdcp 2.2a שיצא במהלך השנה הוא לא יתמוך למרות שהמסך שלך כן מסוגל לכך..
כרגע ללא סמארט טי וי יורד לך משמעותית האפשרויות הזמינות לצפות בתכנים ברמה גבוהה..
לשנות את קופסאת הוואן קונקט רלוונטי רק לחיבורים לטי וי ולא יפתור לך את הבעיה. הפואנטה של הקופסא היא שאם בעוד שנה לדוג׳ יצא חיבור חדיש יותר אז במקום שכל הטי וי לא יתמוך בחיבור החדש ויצריך החלפה, מחליפים רק את הקופסא לחדשה יותר.
הבעיה הגדולה יותר שאינך יכול לעדכן תוכנה ולכן אם תרכוש נגן HDR ללא העדכון לhdcp 2.2a שיצא במהלך השנה הוא לא יתמוך למרות שהמסך שלך כן מסוגל לכך..