התקנת ארון תקשורת קטן בבית

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
aloniko פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם

אני מעוניין להתקין ארון תקשורת קטן שיש אפשרות להכניס טיפה לתוך הקיר ובו אני מתכוון שיחזיק מודם נתב שממנו יצאו יציאות לשאר הבית.

הארון תקשורת ישב ליד הכניסה לבית הנמצא ממש באותו קיר עם ארון התקשורת של הקומה ששם יש ארון תקשורת של יס,בזק והוט.

אני משפץ את הבית ולכן הקרמיקות ישברו ואני אשחיל 2 צינורות 50צול

בארון יהיה לי מודם נתב שממנו אני מתכוון להעביר כבלים לעוד מקומות בבית דרך צינורות שיועברו תחת הבלטות. ולכן אני רוצה ליצור מספר שקעי RJ45 בכמה מקומות בבית.

אשמח אם תייעצו לי מה אני צריך לקנות על מנת שבסופו של דבר תהיה לי אפשרות לחבר מחשב לרשת קווית ליד ארון התקשורת, אפשרות לחבר את הטלויזיה בקיר ממול לשקע RJ45 ולחבר בחדר מעבר לאותו קיר של הטלויזיה גם ל RJ45, מכיוון שאני כבר שם צינורות מתחת לבלטות, אני רוצה להעביר גם כבלי טלויזיה דרך ארון התקשורת.

אשמח לעצות ומקומות שאני יכול לקנות בהם צינורות 50צול, שקעי RJ45 להתקין על הקיר, כבלי תקשורת וארון תקשורת בראשון לציון

תודה

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

50 מ"מ לא צול...

יש כמה מקומות במרכז הארץ להשיג את הציוד הנדרש.

יש הרבה מידע בפורום לגבי אופן בניית תשתית אך אני מציע להעזר בשירותיו של איש מקצוע בתחום התשתיות בכדי למנוע טעויות וחוסר בתשתית עוד בזמן השיפוץ.

בסופו של דבר זה יראה כך:

http://www.hometheater.co.il/vp2298439#2298439
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #3 

אל תשכח שאתה צריך חשמל בארון הזה - וכדאי שיהיו מספיק שקעים (מודם , נתב ואולי גם שקע נוסף ל-SW או משהו שלא מתוכנן) .

כדאי להפריד בין איזור החשמל בארון לבין האישור של כבלי הנתונים/טלפון/רשת.

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”