Panasonic AS700 "60 או LG 60LF650Y?
- moshearviv
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 113
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
יש לי את הפנסוניק
איכות צבעים מעולה (לא יצא לי לראות את האל ג'י אז אין לי איך להשוות) תפעול נוח ממשק בעברית מלאה וטובה אבל ביוטיוב אין אפשרות לכתוב בעברית. תלת מימד מעולה זוויות צפיה מהצדדים מעולות יש עננות ממש קלה כשיש תמונה ממש בהירה אבל זה בעיקר קורה כשרואים סרטים\סדרות באיכות SD . קח בחשבון שבארבע קצוות הטלויזיה ממש בקצוות התאורה האחורית חלשה יותר וזה נראה קצת כהה אבל לא ממש מציק .
אני אישית ממש מרוצה
אני אישית ממש מרוצה
- avibendersky
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איפה מצאת את הפנסוניק as700 בכלל?
- moshearviv
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 113
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
בזמנו קניתי מ א.ב. מולטימדיה
לדעתי גם בפיוצ'ר יש אותה ושנה שעברה היה גם בסטריאוסקופ בדיזינגוף סנטר. לא כל החנויות מחזיקות אותה.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
לדעתי איכות התמונה ב lg טובה משמעותית
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
למרות שאני לא שותף להלהבות ולהייפ של המסכים החדשים של הייסנס, אני מסוקרן מאד מהדגמים החדשים. לא מן הנמנע שהם באמת טובים.
לא יצא לי להתרשם יותר מדי, אבל הביקורות +- חיוביות והמחירים ממש משתלמים.
למשל בארה"ב יש את ויזיו שנותנים תמורה מאד גדולה למחיר. היו כמה מקומות לפני כמה ימים שמכרו את הM60 ב $700. אם תסתכלו באמזון מסכים של סמסונג וכו' עולים פי 2 בזמן שהויזיו נותנת איכות תמונה לא פחות טובה בהרבה פחות כסף.
אני לא אומר שאפשר להשוות את השוק האמריקאי לשלנו, אבל הסינים בשנים האחרונות מרימים את הרמה שלהם ומתחילים לייצר מוצרים לא רעים עד מעולים.
נשאר רק לחכות לביקורות של אתרים גדולים ומקצועיים כמו RTINGS וכד' לדגמים החדשים.
לא יצא לי להתרשם יותר מדי, אבל הביקורות +- חיוביות והמחירים ממש משתלמים.
למשל בארה"ב יש את ויזיו שנותנים תמורה מאד גדולה למחיר. היו כמה מקומות לפני כמה ימים שמכרו את הM60 ב $700. אם תסתכלו באמזון מסכים של סמסונג וכו' עולים פי 2 בזמן שהויזיו נותנת איכות תמונה לא פחות טובה בהרבה פחות כסף.
אני לא אומר שאפשר להשוות את השוק האמריקאי לשלנו, אבל הסינים בשנים האחרונות מרימים את הרמה שלהם ומתחילים לייצר מוצרים לא רעים עד מעולים.
נשאר רק לחכות לביקורות של אתרים גדולים ומקצועיים כמו RTINGS וכד' לדגמים החדשים.
·תודה, אבל זה היה הרבה מעבר לתקציב שלי , בסוף קניתי את ה-60LF650Y : )roy007 כתב:אם אתה מחפש המלצה לדגם אחר שלא ציינת אז לאחרונה רכשתי פיליפס 65 דגם 7600.
ואני ממליץ עליה בחום!!
מה שכן היא קצת יקרה, עלתה לי 15500.
אם זה במסגרת שלך ממליץ לך לבדוק אותה...
- avibendersky
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בסוף רכשתי samsung hu7000 ואני מאוד מרוצה, נראה לי בחירה טובה יותר